Friday, November 6, 2009

Cuba Teka ?






Sepatutnya dimasukkan pada n3 semalam tapi tertinggal.



Cuba teka apa dia ?



Setelah puas mencari merata-rata...

jumpa benda ni di Pasar Chow Kit pada hari yang sama aku ke Giant Batu Caves hari tu.

Di kawasan rumah memang tak ada.

Ada di Sungai Buloh tapi harganya dua kali ganda mahalnya.




Kebetulan hendak ke KL, maka terus ke Pasar Chow Kit dan seterusnya ke Giant Batu Caves... hahaha..banyak sungguh lencongannya...

itulah aku...




siapa teka dengan betul aku bagi token sket ..

tapi pada orang yang pertama menjawab saje yer...






Till Now.









** mungkin ramai yang tak tau rupa pie tee maka aku letakkan gambarnya.



*bukan hasil tangan aku yer..





12 comments:

sueanne said...

kak..ape benda tue??..
dienye pemegang tue mcm berus cat je..tapi bukan la kut klu tgk dari hujungnye tue..

kuang..kuang..kuang..

tadi try tnye kt ofice mate sue..dorang pun cam konfius benda apa tue..kehekhekehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

teka lagi-lagi dan lagi..nanti dapat hadiah .... hahaha..

lili11 said...

Acuan kueh eh?

Noorma Ismail said...

Kak, tu mcm acuan pie tie jer (makanan org cina peranakan yg sedap tu..ada inti udang dan sengkuang kat dalam tu) Betul tak?? kalo betul,masa buat nanti hanto sikit kat umah yer..he.he...

sueanne said...

nak cuba lagi la..

pemukul telur tuk buat kueh eh kak..
hahaha

Watierman said...

Acuan Pi Tie..akak pun ada satu wat sekali lepas tu simpan wat harta!!! hihi

Nak hadiah!! ye..ye

cHeRyNa PiReS said...

nieh utk buat pie tee! sebab sha pon ada satu! sesuai utk minum2 petang. macam buat kuih goyang kan?:)

minat kita samalah krina!:)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wokey....

jawapan nya memang acuan pie tee..

Sue>
lama dah ni...takde yang betul pon...hehehe..

Noorma >
dah jawab "macam" jadi tak sure kan...

Kak Watie>
jeng-jeng-jeng.... jwpn yang tepat ..sila email address kat saya ...

Sha>
lambat sikit jer... next time yer ..


timaseh sumer..
saje suka-suka ..sebab apa ?
esok hubby nak balik...hehehe..

sI tEDI said...

pie tie tu camne rupanya

sueanne said...

laaa..gitu rupenya acuan pie tie ye kakk..baru sue tau..hehehe

congrates to kak watieee...

Alimaz-Kembara Terasing said...

camner rupa kuih pie tu

Watierman said...

Salam Azrina...wah rezeki akak ker...sebab kan dah ada orang jawab sebelum tu...acuan pie tie...!!

Syukur...kalau dah nak jadi rezeki akak...you really make my day!!

my e-mail okay then Akak will give out my home address through e-mail...bolehkan!!

watierman@yahoo.com.my

TQ Rin!!!!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget