Thursday, November 5, 2009

:: Sementara Dan Selagi Ada Masa .... ::


n3 ini tiada cerita.

Gambar menceritakan semua.



Selasa, 2hb November 2009
Jam 6.00ptg
** balik keje ke klinik; Angah-flu > gaya macam sihat jer...
tengah citer panjang ngan doktor, dorang pau doktor multivitamin sorang sebijik..


Selasa, 3hb November 2009
Jam 6.30ptg
** lepas ke klinik terjah kedai gunting rambut..


*dah siap..suke jer..
aku enterprem jugak.....

Selasa, 3hb November 2009
lunch time ke SPP bookshop di Bukit Rahman Putra, Sg Buloh..
Cari lain jumpa lain..
* lama tak baca buku engggeres
baca n3 dari blog Sha yang memberi semangat untuk baca balik ...
* novel & biography 2nd hand pon jadik..




Jumaat, 30hb October 2009
Jam 8.30mlm
hubby amik dari ofis terus dinner di Paya Jaras @ Ayeem Burger
Western Food > makanan OK.. boley bagi 3.5 star dari 5 star.
Paling bez mushroom soup dengan roti 4 ketul yang teramatlah besarnya....
(gambarnya tak sempat snap..)


Jumaat, 30hb October 2009

Jam 9.30mlm

sampai nursery..

tinggal dorang jer..

kesian anak2.. tapi terpaksa ..


Ahad; 25hb October 2009
*Tidak ke Tesco seperti biasa tapi ke Giant di Batu Caves;
misi mengumpul kupon ...kuang-kuang-kuang...


Aksi -aksi menunggu trolley. KOSONG ?? Memang panjanglah queue nanti.....


Sabtu; 24hb October 2009
lunch : Daging masak blackpepper & Peria goreng



Till Now.

14 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Krina,

buku tuh utk sewa ke utk beli 2nd hand? sha suka sangat buku 2nd hand...murah tp isi tetap sama...eee...nampak j.k rowling! jadi sangat excited:)

sueanne said...

akhirnyee..ekehekhek..

kak..nanti sue dtg blk comment ehh..
hehehe..

Wan Amalyn said...

Na,
ko pun collect stem giant gak ker?? hehehe ingatkan oghang jer :P tp penatla nak kumpul sampai beratus2 stem :( [nak free... ntah sempat ke tidak tak tahu laa]

Wah! oghangpun dah lama tak baca bk enggeres ahaks

rasanya last bc bk Remember Me by Sophie Kinsella... huhuhu bk melayu pun dah xbleh nak stick lama2... cepat bosan, atau sebab citer kurang menarik?? ntah la atau sebab umur dah tua jadi selera pun turut berubah sama?? atau sebab dah lama tak masuk kedai bk sebab novel beli online... hehehe

miss jane said...

k rina...

akak bikin kita teringat kat umah la...

huwaaaaaaaaaa...dah la lama tk jumpe adek2 n ayah...winduuuu

sueanne said...

1. hahaha..kelakar tgk anak2x kRina..mcm tersangatla hyperaktif..lagi2x si angah n adiq tue..macam2x gaya dorang buat..hehehe

2. SPP bookshop tue area mane kRina?..maju ahmad restaurant?..putra medical centre?..proton?..perodua?..hehehe

3. Ayeem burger???..dah dkt ngn umah sue dah tue..umah sue sblm masjid sg pelong..klu kRIna perasan la kt selekoh pas jambatan tue..

4. alahaii siannye tgk budak2x tue..nak buat camnerkan..terpaksa..tapi kira ok gak la.sbb dorng ditempatkan satu nursery..siap bolh gelak2x lagi..hehehe

5. nape kRIna x g giant kota dmnsara?..kat lagi dkt..

6. sedapnye blackpeper tue..huhuhu

LiNda said...

Rina... samalah kita.

mesti nak baca. waloapapun yang terjadi ...terutama novel . gigih nak habiskan.

sI tEDI said...

seronok tgk anak2 happy walau taksihat

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ SHA:

Sha,

buku tu dulu utk disewa tp skarang dijual 2nd hand je. 70% murah dari harga asal tp tak byk..
buku J.K.Rowling tu hanya biography 'The Wizard Behind Harry Potter' ..

*tak salah kan Sha.. dah tua2 camni minat citer camgitu..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

yelah Dik Sueanne ...gara-gara Sue lah ni..; KRina curik masa wat n3 ni ..timaseh atas galakan..hahaha..


boley-boley ..dtg selalu lagi suke ..*_*

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Wan Roslila @ Wan Amalyn :

Wan,

a'ah la..baru dua bulan jer collect..baru ada 25 jer.. ingatkan nak redeem pastu tambah duit..Masak nak tunggu sumer Wan.. due date dia end Feb kan?
lagi pon groceries kat Giant mahallar compared ngan Tesco & Econsave (tang-tang tu..kedekut lak eh ..)

Ye ke ?..Smlm baru habis baca buku penulis Indon tu.. ok gak ..mencari siapa dia.. membuat kita terfikir betapa kerdilnya kita di sisi Allah...

Terlupalah Wan..nak bg address kat ko.. nak buku tere liye tu ..


psst : ko jual lah buku2 ko yg berlambak2 tu 2nd hand kat Na ..boley lahhh... (*_*) pujuk ni !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ miss jane :


apa lagi ??


Balik ! Balik ! Balik !

Adik2 & Ayah mesti gumbira..

ehem2... jgn lupa bwk ole-ole jugak ! pasti semua senyum lebar sampai ke telinga .. hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

1. betul3.. tu yang mulut ni asek mengomel jer...

2. same row HLBank dekat ngan..maju ahmad restaurant

3. owh..leh pegi nanti..hehehe...disebabkan malu yang teramatkan..kena datang umah jer la..(mcm nak meminang lah pulak..)

4. bila dah lambat mcm tu lah.. selalu kena to-cer ngan Angah tu..

5. pegi KL ari tu.. tu yg singgah kat Giant Bt Caves tu.

6. hehehe... tapi kosong jer takde capsicum....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ LiNda :

memang lah LiNda..... gigih jugak walaupun lambat tido...

tapi takpe.. minggu ni tido sowang jer..hahahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted:

dah nama pun budak Ted... sakit macam tak sakit...

tapi bila ajak pegi nursery ..haaaa tetiba sumer jadi sakit..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget