Sunday, December 6, 2009

::Tahniah Dia Atas Berita Gembira ::

TAHNIAH !!
Entri ini khas ditujukan pada adik a.k.a ofis mate aku.. NITA.
Aku nampak dia tidak berapa sihat dari minggu lalu tapi tak nak tanya... adakah ?
Hari Selasa dia tidak datang ke ofis ..emcee.


Hari Rabu pagi .. nampak jer dia... aku terus kata Ada ke?
dan bila dia mengangguk;
aku terus menghavockan pagi di ofis hari tu..
Semua tertoleh dengar jeritan kegembiraan aku...
huiissh... terlupa diri sekejap.

SHE's pregnant again ! Untuk anak kelahiran kedua tapi mungkin jumlah
kesemua anak selepas kelahirannya nanti tiga atau empat..


Jangan pelik ....anak pertamanya kembar ~ sangatlah chumel sekarang ni... AQEEL & AQEEF.
Nita juga kembar... Adiknya NIZA.. kembar seiras juga...


Aku tumpang gembira bila kawan-kawan mengandung lagi.
Aku ? Nita ajak aku lagi supaya ada geng...
Aduss dik ...Kakak mu ini malas nak start all over again.. bangun malam, bwk handbag, dll...
Skarang ni dah rileks...bezz jugak...


Okey.
Jaga diri baik-baik... sekarang kenalah merendek di blog @ web pasal pregnancy pulak yer...


Note :

timaseh pada dia yang mengajak aku kedunia blog ni...

~aku sedey sbb dia confem nak wat master march nanti.. aku xde geng nanti..huhuhu..
~bertambahlah sedey lagi sebab hubby terbang lagi malam ni.... seminggu ke seminggu lebey..huhuhu...



Till Now.




22 comments:

mier@merr said...

kRina....!! hehe..da sejam lebey bke blog ni tp xterbaca lg..cbuk ber ym jap td..hehe..

tahniah la kt kwn opis tu yer :)

sI tEDI said...

tahniah untuk nita...

sesekali krina ikutlah terbang .. boleh?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ mier@merr :

tulah kita sumer ni kann.. sama jer..dgn YM, FB, Blog...sibuk bagai.... hehe....

--dia pon baca ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :

nak ikot tp abg xbagi... dia kata wholeday dia keje pastu mlm baru sampai hotel.

Takut kRina boring & mmbazir masa..psal dia sendiri boring..

shopping masa nak balik jer...

**dengar citer je lah..huhuhu...

LORD ZARA 札拉 said...

hehhehe~

malam tadi ku tak dapat loading page mu kak~

tensi sudah~

huwaa~~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Zara :

sendiri pon selalu susah...
aduss... kena tukar lagi kah?

huhuhu...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

thanks kak..buat entry ni..terhjaru seh..hehehe
nita sendri pun tal sempat nak buat entry lagi..

en_me said...

sayang bini tinggal2 kan.. kannns, ehehe

sueanne said...

congratesssss nitaa..wahhhh..heharap dpt baby kembar lagi la yer..bestnyeeee..

smoga nita n baby sihat-sihat selalulah kehendakNya..syoknyeeee..heeee...

alaaaa siannye akk sue sorng ni..terpaksa menjadi superwomen skali lagi..heee..chayukk..chayuk..

kak, view blog dari pc akk dah ok ker?..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hai sihat ker..

LiNda said...

Hai Rina...

harap awak sihat . Hubby terbang lagi ? hheeee sabar jeklah .

and tahniah utk member Rina .

LiNda said...

Hai Rina...

harap awak sihat . Hubby terbang lagi ? hheeee sabar jeklah .

and tahniah utk member Rina .

E-na Zarina said...

bestnya nk dpt org baru kn....tapi klu dah lama berehat mmg sayang nak tinggal kenikmatan x payah bgn malam ha ha ha

cHeRyNa PiReS said...

haiii..jeles plak bila sha baca berita gembira yang ini. teringin utk diri sendiri.

krina taknak tambah ke? hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L @ Nita

paham...tengah xde mud..
pc pobem...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ en_me :


yelah..

sayang somi bebel-bebelkan..yer ? hehehe.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ sueanne :

Nita baca..tersenyum2 jer...

mmg jadi superwoman lagi lah minggu ni... nasib baik school holiday..xdelah rushing pepagi tu..

pc dah okey. kRina minta tolong ex-colleague.. budak IT..

dia buat TeamView dari ofis dia.. dia settlekan ..

Rupanya kena upgrade IE tu jer... kat ofis ni xleh pkai mozilla.. paham2 jelah..proxy..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Alimaz-Kembara Terasing:


salam...sihat, alhamdulillah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ LiNda :


awak dah dekat ngan abang..kita ni manjaaaang jer kena tinggal ngan abang..huhuhu..

sabar2..carik rezeki...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ E-na Zarina :

memang bila tengok bb geram jer..tp malas lah kann..

betul2...kenikmatan tak payah bangun malam paling bezzz... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ Sha :

sabar yer...sampai masa, sampai waktu..adalah tu..

kRina ?..hehehe... abg nak lagi sorang tp kRina menolak ..

nyyzza said...

krina,
yeahhh niza nk dpt anak buah lagi...
kembar lagi maybe???...muahahhahah..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget