Friday, December 4, 2009

Tak Buat Susah dah Buat Masalah...

Ada sesiapa boley tolong tak ?... Aku memang dah gemar sangat lah template baru ni.. comei-comei jer..*perasan japp*. Kan hari tu masa aku tukar, aku guna lappy ofis; jadi bila PC ni dah direformatkan aku suke hati lah kann..


Tapi dah masuk 2 hari aku tak boleh nengok blog in full… sekerat aje sebelah kiri… Dah puas refresh tapi camtu jugak..Geram jugak tapi tak tau nak buat apa.. Dia merajuk ker bila aku kata nak campak ke lombong ari tu… Tensen betul.. Entri semalam tu pon guna lappy ofis lagi.. Pelik jugak sebab kat umah okey jer .. cantik dan boombastik dah… hehe..


Mungkin sebab berat ke template tu ? Ntah..aku tau tepekkan jer. Bab-bab system tak pandai lah pulak.. Aku baru plan nak tukar lain; tengok-tengok bahagian ‘post’kat tengah tu dah kuar pulak. Last solution... aku tukar jer blogrolls @ yang selalu aku baca kat sebelah kiri dan bab-bab hobi aku ke kanan … Janji nampak sudah… Rasa macam cacat pulak umah aku ni…hehehe..

Note : Jam 2.10pm tadi big boz~ Exec Director datang...sumer boz besar dan kecik kat dalam meeting room sampai laa ni... sumer gabra jer tadi..hahaha..kitaorang exec a.k.a kuli staff ketawa kat belakang...*jahat*



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Citer lain ..



Lunch tadi aku ke bank... Bukan satu bank tapi sampai tiga bank.. Satu kuar duit, satu masuk duit, satu telan duit... Macam kemaruk nak ke sana-sini.. yelah kan takde kaki berapa lama dah... Macam-macam projek aku tergendala..



Akhirnya keta hubby siap malam tadi. Foreman tu antar kat umah jam 11.30mlm. Nak tau kena caj berapa?... aduss.. saket jiwa raga.. kena ringgitmalaysiasaturibu. Terbeliak bijik mata aku. Tayar depan 2 biji kena tukar.. pastu brek caliper, brek pad..bla-bla-bla...


Kesian kat hubby tapi pengajaran tu.. aku ulang lagi sekali kat sini...jangan beli keta continental.. memang hampagas.. spare part mahal giler. Nasib baik foreman tu orang kita ~xperience keje svc keta mcm tu, kalau pergi kat tempat selalu hubby pergi service kat SS15, Subang Jaya tu.. memang lagi sakit lah poket dia...



Ini out of topic.. Masa balik dari bank tadi aku tapau McD~ Prosperity Set..huissh shuke-shuke-shuke.. setahun sekali baru dapat.. takkan kulepaskan.. makan tak pandang keliling...shedappnyaaa...








Till Now.


22 comments:

cHeRyNa PiReS said...

dari dalam pc sha nieh nampak cantik je blog krina nieh..takde ape silap pon. kemas. sha suka.

tabahkan hati dengan spare part kereta. sha tgh tabahkan hati dengan streamyx ni...

miss u!

LORD ZARA 札拉 said...

ok je kak bila zara view~

zara guna Mozilla~

mier@merr said...

ok je kRina.... pantas lg load..hehe...pc opis majuk tu....

cheqna said...

ok je kak..

cantik pe...blogla bukan akak..

wakakakaka

larikzzzzzzzzzz

ashie023 said...

a'ah..ambe tgk ok je..ambe guna flock...kalu IE, lambat jugak nih nak bukak, x nampak...

Watierman said...

Amboi masa nak beli keta tak hinggat....bila dia meragam kata macam2 kat dia no!!! kecik hati dia...dia meragam balik baru tau!!!!Dia nak duga jer tu!!!!HIhihi...Akak sayang kete kami yg meragam hari tu tu!!!!!

E-na Zarina said...

Ni ok je...bole nampak sume...alamak aiiii ada tayangan prosperity burger la pulak...he he pos mai sini la teriiiiingin ni!

en_me said...

ahaha, kete continental ghitewww..

jane said...

ok je kita bukak blog akak'

ke pc akak ni yg kene upgarade..hehe

larixxxxx

Kuwe said...

template baru kuning kuning langsat gitu. auww.

satu masuk satu telan pulak mcm mana tu?mcm sama saja.

lili11 said...

Eh, macam ok jer template ni.
Mc D tu buat air liur meleleh.
Hmmm ... jom share hadiah kontes Hidup Berani Untuk Gagal. Jomlah!!
Hidup Berani Untuk Gagal

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ Sha @ Scha :

timaseh ye.. Jumaat ptg dah mintak tlg dari ex-coll ~ mmg terror IT ni.. dah okey buat Teamview dr ofis dia jer.. Isnin ni..sambung lagi sket..

mmg kena tabah Sha tp kalau dlm 3-6 bulan telan dekat RM5K mana tak ggrrr Sha;.. Abg mmg tak bising tp hati dia mana kita tahu.. nak jual sayang tinggal setahun je lagi..

miss u too !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ZARA :

kat ofis xleh download Mozilla tu..dah try ..

pakai proxy.. ada certain web xleh masuk.. co. biasalah ...

nasib baik blogger.com & FB boley..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ mier@merr :

biar dia majuk..kRina dah booking kat IT dept satu ... hehehe..mcm oda roti canai...

xchange ngan saper yg kurang guna kat ofis bila dorang beli baru nnt...

byk kuguna utk "merepek"..spt sini dan efbee..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cheqna :

biar buruk rupa jgn buruk hati..eh busuk hati.. hehehe...

nak kejar tak dapat lar.. mung jauh nun...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

1st time dengar tu.. nnt nak gugel nengok... 10q Shie...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Kak Watie :

bukan apa kak..kalau sekali dua meragam okey gi ni manjaaaaaang jer meragam.. dlm 3-5 bulan ni kak, dekat RM5k terbang.. mana saya tak grrrr...$$ habis ke keta jer...

ini mungkin sbb abg travel jauh ari2 compared dulu.. co baru ni ..ari2 pegi-balik 140km...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ E-na Zarina:

kalau dekat dah ajak makan sama dahh....hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ en_me :

tak sama dengan keta continental en_me...

jauh beza ghitewww.. huhuhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ jane :

betul2... bukan pc lah tp I.E jer..mmber dah tolong ari tu.. latest version.

PC eh..kena tunggu ckp ngan boz dulu..hehe... ini company bukan aku yg punya...hahahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Kuwe:

ya aa auw.. hehe..


satu masuk ~ masuk utk saving..
satu telan ~ masuk gak bank tapi utk bayar utang...

kan lain tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ lili11 :

contest eh...nnt tengok..tak brp pandailah..

neway thxs yer....

Linky's Magical


ShoutMix chat widget