Monday, May 17, 2010

Majulah Sukan Untuk Negara !

*Pemberitahuan : entri kali ini banyak gambar dari cerita..


Tajuk skema jer.. tapi memang kena iya kan.. Tanpa sukan dan exercise pasti mak-mak dan pak-pak sekelian mengalami kekembangan anggota badan yang tak boleh dibendung..


Ahad lepas sambutan hari sukan tadika Angah.




Tahun ni memang ramai student berbanding tahun Along dulu. Pihak kinder menyewa tempat futsal di Sg. Dua, Rawang. Berbondong-bondonglah mak-bapak dengan anak-anak memasing, termasuklah keluarga aku ni.



Kami bertolak dari rumah jam 835pagi. Hubby dah kenal sangat isteri dia ni kann.. jadi diberitahu yang acara bermula jam 900pagi. .. On the way dia bagi tau aku yang acara mula jam 930pagi.. Sabarr jelah bila kena gelak dengan hubby, tapi ...takpe, tunggu... akan ku balas bang.. hehe..



Harap Angah dapat tengok bila dia dah besar sket nanti..





.. Ni dia yang Angah kata Sukan dia Negaraku..



..semangat kesukanan..

ditinggalkan kengkawan jauh kat belakang..hehe..





..masa untuk EXERCISE ! ..




.. acara memancing ..





..acara ulat-bulu kutip buah-buahan ..



pick !pick! pick !
..huissh..mak-bapak yang lebih jerit..




..penat lorr ..
..ibu dia pun penat leh ?..





Angah dah hulur tangan dah...
hadiah takde lagi... excited anak ibu !...gud-gud..





..hadiah..hadiah..hadiah..





..acara untuk parents ..




Red Team ~Winner !

seghonok.. tapi Angah letih sudah....






..Abah..

the very sibuk person !..hehe..
ke sana-sini gaya camera man





ibu a.k.a. aku
panjang menung !
..adeh..baju tak lipat, rumah tak kemas, ..bla-bla-bla.....




..Along..
bowing-wing!
..nasib baik jumpa geng main futsal kat padang sebelah..




.. Adiq..

dah macam cik kak-cik kak dah dia ni !









Acara habis jam 1215tengahari

Brunch disediakan.

Lepas kenyang.. sumer gerak.


Note : kena migrain dari petang sampai ke malam.. tengah malam baru okey..
panas punya penangan !






Till Now.





7 comments:

mier@merr said...

wahhhh...sonok bersukaneka.. kitorang sambut hari pun kena bersukaneka gk... semput la pulak da lama tak lari2...

nonie said...

ni anak ke mak yg bersukan ni...nmpak maknya yg penat lebih...wakaka....

indahhouse said...

salam kak reen,
Tu dia..perbarisan..hehe..
wah, tak penah tgok permainan ulat bulu ni. semua ada gaya tersendiri.kihkih..
ada migrain,kak? panas2 ni kena banyak minum air..

ashie023 said...

wahhhhh adiq...sempoi gler gaya...kalah erra fazira...caya lah..huhu

best nye main sukaneka...

thunbergia said...

rin, ko dah kena TAG, sila amik Sunshine Award kat blog haku nooo,

salamm,

maiyah said...

wah.. mmg bersemangat tu..

Zaitun said...

Salam

Memang selalu kalau anak yang bersukan mak dan ayah yang lebih2, lebih sorak. Balik rumah tambah lagi letih bila kerja2 rumah terpaksa diuruskan.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget