Saturday, May 15, 2010

TERIMA KASIH TED !

Petang semalam dapat satu surat. Musykil jugak.. sebab kalau di ofis, aku selalu-selalu dan selalu terima kurier jer.. hehe.. sampaikan staff sykt kurier tu terus ke meja aku hantar barang.. hehe.. shopping online kata kann.. Ingatkan dapat kad jemputan kahwin. Terfikir pulak yang takde kengkawan yang ada alamat ofis.


Terus koyak.. bukak... laaaaa.... tak teringat langsung aku.



TERIMA KASIH TED !.. muah-muah-muah...



Excited giler sebab ini adalah cenderahati yang pertama diterima dari kalangan blogger...ehehe.. macam jakun pulak ye.. lagipun dari orang kampung mak aku gitu! *satu negeri jek..



Lagilah suka pasal dak TEDlah blogger pertama yang mengomen di blog aku ni ! muah-muah-muah...lagi..



Suka bangatt dapat cenderahati bagi kerja senang tu. Aku jadi juri dan sponsor hadiah kecil-kecilan untuk contest yang dia anjurkan baru-baru ni. Kerjanya senang tapi jadi tak senang sebab memang sibuk giler minggu tu! Kesian contestant … Pasal aku; result tak keluar-keluar.. hehehe.. Aku kedekut markah tau ! Semua dapat less then 80 % rasanya.... Kalau jadi cikgu… habiss lor…


Eh… hadiah tak kurier lagi.. dah sms & message pada winner kelmarin. Latest pun, hari Isnin nanti aku hantar atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan…




Lain kali, sesiapa nak cari juri panggil lah aku ek, pastu sediakan cenderahati jugak… ehehe.. tak malunya…


Lepas ni akan menyusul cenderahati dari Alimaz… sampai hari ni pun aku lupa nak email alamat..




Hadiah dari Sueanne pulak...wang ringgit tu..$$$.... tak sempat-sempat nak jumpa, jadi... tunggu jumpalah ye Sue walaupun dia dah mintak akaun nombor.. aku nak jugak jumpa dia buat kali kedua....


cute sangat kad hasil tangan Ted ni...

* teringatlak zaman sekolah dulu..






see..... koleksi terbaru lagi..

ada sape2 nak bagi lagi ?






Till Now.




7 comments:

sI tEDI said...

alahai,
comel jek susunan keychain kakrina,

Terima kasih juga kak atas segala sokongan dari pelbagai segi dan perkara! :)

maiyah said...

wakaka, nape td klik kat komen trus terbukak utk widget tu.. gelihati le plak.. salah tekan ngeee

LiNda said...

Ambooiii... saja tau bagi jeles..

Koleksi key chain yang cantik !

relevan said...

Wah azrina..lawo key chain yer..terima kasih Tedi..kome pun dah dapat juge..

messyremo said...

wooo...

byk gak koleksi keychain tu...

pasu2 pun byk gak tu..hehe

ashie023 said...

tedi bagi tedi bear..hehhee..
lawalah kad dier..

...manyaknye key chain..weee

Wanita Mutalib said...

wah dah sampe ye kak..
tak sabar nak dapat te punyer hee..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget