Tuesday, June 29, 2010

Alhamdulillah...Rezeki..

Salam Semua.


Kebelakangan ni n3 asyik citer pasal abi jer.. Rupanya ada hikmah. Alhamdulillah.
Balik kerja petang tadi.. dating sekali lagi... wah...!. .



Aku sampai lambat sebab ke celcom dealer centre untuk bayar bil sebelum dipotong.bil tak pernah tengok,tunggu reminder aje..hehe. Lepas order makanan...*dapat jugak makan western food, abi buka mulut bercerita..


Big boz panggil utk beri surat dan ucapkan tahniah !
Aku tumpang gembira untuk dia.. ahhh...tak nak tumpang-tumpang, aku pun gembira sebenarnya!


Kata pada dia yang big boz percayakan dia sebab tu tak monitor langsung apa yang dia buat dua tahun ni... dia senyum jer...


Dapat 2 gred kenaikan = 20% + transportation allowance..
Gaji baru bermula dari April. Syukur.




Note: nak bodek apa ya? gelang besar? PC baru? PS3? apa lagi ye?.



Till Now.






23 comments:

en_me said...

tahniahnyerrr..

kakcikseroja said...

Alhamdulillah..syukur.. rezeki anak isteri juga tu. :)

LiNda said...

vavava.... dari sini saya dah nampak $$$$ kat mata awak !!

muahahaha

relevan said...

Naik Gaji yer..Tahniah aok!

kak wan said...

wahhh....ina, kalau akak ..nak tambah elaun 20% gak.

Sharinginfoz said...

seronoknya.... sapa tak suka duit wowww...

Afiqah Gunting Rambut

ibuintan said...

tahniah untuk suami dan reen skali..
leh tambah lagi beli sd2 tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me :


(^_______^) kena lebarkan senyuman!

ekeke..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcikseroja :

betul kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda :

yezza..., awak betul..hahaha..



"duit-duit, di mana kau duit.. "

* ikut gaya M.Nasir, Kembara.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

relevan ;

bukan saya tapi suami..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan :

yelah kak..

cadangan yang baguz tu.. mlm ni kena propose.. hehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sharinginfoz :

manusia tak pernah cukup kan.....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan :

hahaha... cadangan yang boleh diterima kak.

akak tak nak cuba ke?

Yunus Badawi said...

Tahniah utk suami dan Reen juga. Dari bulan April pulak tu. Boleh panjangkan lagi senarai tu hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

YB,


macam2 tau-tau jer..

ayat yang sama keluar dari mulut abg lah YB..kekeke..

Queen said...

alhamdulillah..minta rumah baru..agaggaa...melampau betul request nieyh..ahahahaa

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Queen;

rumah baru?..

alaaa rumah ni pun baru jer masuk 9tahun..

Hamizah said...

tahniah..boleh lah minta naikkan elaun utk rin ye..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Miza,

hehe..kena isi form dulu lah jawabnya..

Zaitun said...

Tahniah,syukur alhamdulillah.

My Life My World said...

Tahniah untuk ABI Rina ... untuk Rina jugak ...

Simpan duit banyak banyak kat Tabung Haji, lepas tu boleh pergi cepat cepat. Best nyer ...

Apa kes ni, macam akak lah yang nak dapat keuntungan sama ;) ... hahahaha

cik pingu said...

tahniah!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget