Thursday, June 17, 2010

Kayanya Melayu Sekarang !

Hajat hati hanya ingin tahu cara-cara atau melihat sendiri pengguna-pengguna produk kurus kan badan.


Tiba di KL semalam jam 830malam.

Di lobi bangunan Wisma Sejarah, banyak sungguh kereta.

Tujuh ke Sepuluh biji 325 series.... * kete datuk2 mana nih..sama jer?

Bila turun.... baru tahu ..

Rupa-rupanya..

semua tuan-tuan dan puan-puan punya kereta hanya menjual susu kolostrom Alphalipid sahaja selama 2-3 tahun.

Rata-rata berumur 30-45 tahun.

Sampai rumah 1230 malam.

Tak sempat duduk terus bercerita pada hubby.


Note : gembira bila ramai Melayu dah senang dgn menjual produk, berbanding dulu dipelopori kaum lain.


Nota lain : hari ni dan esok cuti. sekejap lagi ke dinasour park, bird park dan park2 berhampiran.


Till Now.




16 comments:

kakcikseroja said...

Kalu tak berusaha gigih tentu susah juga, kan?? Mesti 'mereka' itu orang yang pernah patah semangat juang. Kalau kakcik??? hehehehe...

aMiYs said...

kita ni slalu tgk je.. join x brani lg.. heheh..

Sharinginfoz said...

apa yang penting ianya tak merbahayakan kita

Nasi
Lemak Pancake?

Queen said...

jual barang takpe..jangan jual orang..hehehhehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam reen...al-hamdulillah melayu sekarang dah makin maju....

Hamizah said...

takut nak join diorang kot xsempat bersama keluarga..

sueanne said...

Teringin tapi tak berbakat..hahaha..

Hi kak rinaaaaa..bercuti lagi?..jeles bangat nih...heeeeeeeeee

Zaitun said...

Pernah lakukan tapi tak kesampaian.

mier@merr said...

alhamdulillah... keluarga kita mencipta sejarah :)

piewahid said...

slm.
nak pakai 325 series kena bfikir, bersikap dan bertindak sebagai jutawan. moga tercapai segala hajat & impian!

Kak Nora said...

Nak capai level tersebut, mesti tak malu nak jual produk, kadang-kadang kawan atau business? Susah tau nak yakinkan orang. Kena buat muka tebal dan tak peduli apa orang kata, tak kira masa, pandai bercakap,rajin...baru boleh dapat 325 series.Kalau ada pun, akak seram juga nak maintain luxury cars.

Yunus Badawi said...

tak lama lagi Reen pun boleh pakai BMW mcm merekalah.

Yunus Badawi said...

Macamana lawatan ke lake garden tadi? Citerlah sikit. Kalau nak buat dalam banyak episod pun boleh hehehe

sitibeauty shop said...

wah
bestnye jalan2

diaorang berusaha
usaha tangga kejayaan kak rina
agaknye la
hehehe

relevan said...

Selamat Hari Bapa..

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
Lama tak bertandang kat sini,
Harap tuan rumah jangan majuk2 tau.
Hehehe..

Mmm..
Saya ader keta idaman nie..
Kena jual produk AlphaLipid ni ar..

kut2 gua bisa memecut ngn Nissan GT-R merah tue.
Hehehe..

Happy Monday, Sis..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget