Wednesday, June 30, 2010

Udang = Prawn .. Masak Apa Pun Sedap !

Salam Semua.



N3 masakan pulak kali ni ye kawan-kawan. Ada banyak keje menanti ni. Al-maklumlah.. sudah 2nd quarter of the year. Report oh report !..



Memang bertuah punya bozz.. Diajaknya kita nanti untuk discuss benda yang dia nak present pada CEO, Exco .. * bangga ketar pun ada.. kekeke...



udang butter + susu cair

..untuk anak-anak ..


sambal udang chinese stlye *mesra.net
.. daun kucai tu balen2 yg dah layu-longlai..
.. campakkan aje..
untuk makpak anak2






Note : minggu yang bz tp masih sempat bertenet..huahuahua..





Till Now.





19 comments:

kakcikseroja said...

Nyum nyum... (sambil picit2 kepala yang sakit)..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kakcikseroja;

rehatlah kak.

kalau saya sakit kepala, saya amik ponstan pastu tidur..

bangun gerenti hilang !

zaradgreat said...

kak.yang bawah tuh nampak sedap.meleleh air liur sket.hehehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

erkkkkkkkkk nampak sedap tu.....

Queen said...

betul2..udang masak apo pun sedap...saya adlaah hantu udang....auumm

cheqna said...

ape ni kak..citer bab udang2 ni
lapo lapo dan lapo
sekian terima kasih

Hamizah said...

tiba2 jd lapo tgk menu reen..

Yunus Badawi said...

nak sikit ngeee

Udang segar dari Kuala Selangor hehehe

My Life My World said...

Salam Rina ... sedap nyerrrrr ...

Kecur air liur akak nengok udang tu, dah lah posa nih ..hehehehe

ashie023 said...

arghhhhhhhhhhhhh
kak rina ni saje je buat org terliur..seb bek x pose ari ni..

Zaitun said...

Sambal udang...YUMMY...

LiNda said...

Wahh... saya suka masak udang.

Pastu ratah camtuh jek !

Sharinginfoz said...

memang sodap makan....

relevan said...

Kome tak boleh makan udang..tak boleh makan sikit..sebab kena makan banyak..

akuanakpahang said...

Salam udang nie kalau masak bersama petai mmg best - sambal tumis petai + udang.

kak wan said...

Akak kalau masak udang kena kopek kulit siap - siap ,kalau tidak takda org nak makan, sama je pak ngan anak.

Arini akak pun masak udang - sup udang ;-request by Amier.

Lovely Kitchen said...

betul tu udang masak apa pun sedap! wat goreng tempoyak + daun kunyit pedas2 memng terangkat!

LotsOfLove-Pearls said...

kelihatan sungguh menyelerakan..

nyum.. nyum..

sedaaaaaaaaaaap!

kasihredha said...

adoiii...sedapnya reen.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget