Saturday, July 31, 2010

Bagaikan Musang Mengadap Movie

Cuba download movie untuk masuk ke mp5 malam tadi. Reki-reki je dulu pastu pulak masuk u-tiub.


Ingatkan nak nak download citer hit yang maksimum 2 jam. Aku memang tak suka serial-movie baik sinetron, philliphines, kantonis, kecuali korea(kalau hero comellah.... Tahun lepas ada satu citer yang aku ternanti2...Nurkasih. Pastu tak nak tengok citer lain sebab tak suka tunggu lama-lama..


Beberapa bulan ni orang sibuk kata pasal AdaMaya. Sejak dua-menjak ni memang jarang tengok tv kecuali bulletin. Terpikir jugak..bez ke citer ni..



Malam tadi sajalah nak tengok di u-tiub. Mula dalam pukul 11 malam dari 1st episode, 2 episode..3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15..eh tak boleh jadi... macam bezz pulak.. Itu pun aku skip 16 hingga 18.. terus ke 19 hingga ke 23... habis jam 830 pagi tadi. Macam musanglah aku..bukan nak mengadap ayam tapi mengadap si AdamMaya. Bulan tengah mengambang, jadi boleh tengok tanpa henti..hehe.


Komen pasal citer ni.. average aje, Aku suka masa mula2 jer. Paling tak suka bila si Maya tu biarkan je si Dani pegang sana-pegang sini..



Note : kali kedua aku buat . sebelum ni citer emel-emelda. huh..naik kematu punggung dibuatnya.


*mata dah tak boleh angkat ni....



Till Now.





20 comments:

kak Erna said...

reen..musang tak ngadap movie..he he..akak tak pernah buat kerja tu..malas..kadang2 u tiub tu..rersangkut sangkut..lambat nak tunggu loading...

sayangsayangibu said...

reen kita serufa
suka cerita korean sangat beshhh...
ada nangis, ada suka ada duka..
errppp dapat fulak hero encem
errmmmmm rela cari cd
hehehehhee... ;p

kak long said...

kaklong plak malas nk layan u-tiub ke ape benda,x kose reen...
tgk kt tv jer..dpt layan,layan...
kalau x mintak ampun la...he3

Insan Marhaen said...

syukur... masih punya masa untuk melihat movie.

ada kawan IM tu nak update blog pun takdan. sibuk dengan kerja dakwah.

si JH la tu..he..he..

piewahid said...

slmt berehat selepas bmusang2an di hari minggu...:)

Zaitun said...

Kak Zai pun pernah tengok cerita korea sampai kepagi,kalau buat solat sunat lagi berfaedah hehehe....

sahromnasrudin said...

salam..u-tiub tue dh tersumbat kot..tu yg slow semacam tue heheheheh

zulkbo said...

salam..
falsafah baru ni
he he..bolehlah
pakai nanti..

ainnoraini said...

salam reen,
kalau kat u-tube suke dgr lagu jer...tapi saye ni kalau dpt bace novel...mmg berhantu kadang2 terlajak sampai 2pagi baru la tersedar nak kene tido...

cheqna said...

amboi..besh nye dia..
hari ni leh rehat r kak..=)

relevan said...

Jika mata dah tak boleh angkat..tido lah..

kak wan said...

Akak nyampah tengok u tiub ni ashik sangkut je..
Dulu pernah tunggu spa Q 1, lepas tu dah tak sempat dah nak tgk tv.

penjejak maya said...

salam,

ni kire marathon adamaya la..

DrSinga said...

kat catch up TV kat tv2 on line pun boleh...
pagi esoknya mesti tak sedar diri eh....zzzzzzzz...

en_me said...

rajinnyerr layann.. ehehe

Hamizah said...

saya xsanggup nak tggu movie sbb dah tau sampai separuh cerita saya yg kena tonton..

zaradgreat said...

hhehehe.tido kak rina.
drama tak layan sangat.lemah betul nak follow tiap2 minggu. hehehe.cepat muaks

Mak Su said...

mksu tak sabar nak tgk cerita sambung2 ni, malas... huhuhu

Yunus Badawi said...

Adamaya dah ketinggalanlah.

Elok awak tengok Isabella di Astro malam ni pukul 9:30. Ramai org kata lebih hebat dari Adamaya.

Minggu lepas saya miss sebab ada meeting kat luar. Nasib baik ada ulangan malam minggu hari tu hehehe

secangkir madu merah said...

rajinnya...

lepas tu tidor...zzzzzzz

Linky's Magical


ShoutMix chat widget