Friday, July 30, 2010

Duit..Duit..Duit..


Ehh.. ada pulak aku waktu ni yea....

Keje dah habis ?...

Tak ar..


Bozz dah kuar.. sekarang akulah bozz....hehe.

Nak keje pun takde mud... esok dah coti..



Tengah girang ni..



Orang lain semua dah dapat payslip dua hari lepas.

Aku jer tak dapat-dapat.



Sat tadi masa gi washerum... terserempak ngan hr mgr.

Dia suh aku tunggu ...

Nak angkat gambar wehh...

*Sambil pegang payslip & congratulations letter



Femes lah bulan ni..

Masuk bulletin... pastu gambar terpampang di notice board ..



Kenapa ?

ESS aku diterima oleh management



Apa tu ?


E - employee

S- suggestion

S - scheme



Alhamdulillah rezeki. Ini kali ketiga aku dapat .


Boleh pakai jugak idea aku ni... hehehe..





Note : Ingatkan tahan pasal nak naikkan gaji..



Till Now.






24 comments:

sahromnasrudin said...

salam..leh open table pas nie heheheheh

indahhouse said...

Salam kak rina,
hihihi. usaha tangga kejayaan. ;)

kak long said...

tahniah...

kaklong x ngaso tu sumo..he3

mier@merr said...

tahniah!! blnje2!!

Anna Farhana.. said...

kak rina,dulu masa keja kat petronas ammonia kerteh,sy la yg incharge ESS tuh sbb time tuh sy exec kat organizational improvement department.
mmg staff akan dapat award kalu ESS accepted.tp nak updated system tuh,letey gak!!!dapat duit?best tuh!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sahromnasrudin ;

boleh-boleh..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wasalam Indah,

(^_____^)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

timo kaseh lah..

rasokan lah bagi pihak den ni ha.. boleh yo..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr ;


moh banje..

jauh-jauh !!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Anna Farhana ;

lama tak singgah..

pengalaman tu yang bezz tapi bila dapat duit tu lagi bez..

hehe..


* hari minggu ni kRina datang amik baju. Okey ?

aNiS tHe BumbleBee said...

weeehuu..tahniah!tahniah!!wahhhh!bulan ni masuk opis je,mesti senyum2 bila tgk notice board kan.tihihihi!

kak Erna said...

salam reen..tahniah..teruskan..usaha..

zaradgreat said...

wah! tahniah kak! hehehe. fofular lah lepas nih

kak wan said...

Wah... tahniah ina..
Akak tumpang seronok tiap - tiap minggu masuk blog ina pasti ada rezeki yang mendatang.
Alhamdulillah.

Hamizah said...

jom share

secangkir madu merah said...

azrina, salam...

tahniah dan semoga rajin2 kerje jgn curi tulang ha...

Insan Marhaen said...

satu pengiktirafan yang patut menjadi peransang untuk tingkatkan prestasi.

terlebih girang takpa. jangan terlebih perasan...

LiNda said...

Tahniah ! tahniah !

tumpang belanja ,
ehh..
tumpang gumbiraaaa...

ckLah@xiiinam said...

Salam...
Terima kasih atas kunjungan ke xiiinam.

relevan said...

Boleh lah kat kedai mamak tepi pokok kelapa sawit tu yer..

cheqna said...

wah..tahniah kak

teruskan usaha ye =)

DrSinga said...

kita ada EES kat sini...
Erythromycin Ethyl Succinate...
antibiotic...
.
ada kaitan tak???
tak alih-alih je kan...??
:)

Yunus Badawi said...

Tahniah kerana dah 3 kali idea awak diterima.

Tak lama lagi naiklah gaji tu. InsyaAllah.

en_me said...

glemerr makk..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget