Tuesday, July 20, 2010

Bukan Salah Ibu Mengandung....

Khas buat kengkawan yang aku follow suka-suka atau terfollow atau i follow u; u follow me.

Bukan tak nak komen.

tapi bila komen box jenis cam kat bawah ni...

sori lah yer.. memang tak boleh komen.. keluar ERROR MESSAGE !..



Kalau kat rumah hokey sajek..

tapi 9-10 jam masa kebanyakan di ofis.

Jadi...SORILAH Yea.... Ofis guna PROXY..ada kena mengena ke?


Unless kengkawan tukar lah ke window pop-up cam kat bawah ni... anytaim aku datang komen insyaAllah.




Till Now.



Note : aku pun guna komen jenis yang atas gak dulu.





32 comments:

kakcikseroja said...

Kakcik dah tukar atas permintaan Reen dulu. :)

Hamizah said...

saya pon..

relevan said...

Heh..senang mau komen ini pop up..mana pula bau durian ni?..

Watierman, rmanbkr said...

Eh tak perasan pulak Akak...ada beza ke....??? Memanjang tak ada masalah bab nak komen2 ni!...

kak wan said...

Akak pun dah tukar..ikut cakap inalah dulu.

sI tEDI said...

setuju kakrina.
ada yg boleh ada yg tak :))

zaradgreat said...

haah
betul kak rina
kdg2 tak bleh
kira pop up okeh la
lg pun tak kacau blog tuh nak loading lg.

kak long said...

biar kaklong abis kan tajuk pantun 2kerat n3 ni yer..

bukan salah ibu mengandung...
salah bapak tak pakai kondom....
he3

akuanakpahang said...

Salam dtg nok buat komen puas cari butang komen tak jumpe hahahah..rupa terselit kat atas tu.. biasa kat bawah..teralih sikit tak jumpa dah maklum dah empat mata.

**Hanya cadangan jika anda tidak meletakkan WORD VERIFICATION utk komen lagi cantik. :)

cik syazni said...

hehe.. blog saya guna disqus, agaknye tu yang kadang2 dia lambat loding..hihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kakcik

hehe..

akak ingat ye..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;

hehe..lagi..

timaseh.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

relevan ;

durian temerloh mari tu...

hikhik..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Watie;


ada beza kak...
promt error msg jek ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;


alamak ai, ramailah pulak yg saya suggest..

harap tak menyusahkan.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted;

Ted punya dari dulu kini dan selamanya BOLEH sajek..

hihi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat ;

rasanya camni dah hokeh kan..
zara kann...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

saya sambung,

bukan salah ibu mengandung,
salah bapak tak pakai kondom,
bila ibu dah berat berbondong2,
jangan bapak jalan menonong.

ok tak kak long?

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

En. Yassin;



terima kasih daun keladi.

saya tak perasan langsung word verification tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cik syazni;


bukan lambat loading dik, tapi memang prompt i.e. aborted ~~~

huhu..

kena cuba kat rumah lak.

kak long said...

tu namo eh..bapak tak konang budi...he3
gurau yo...

fikaryna said...

kak..blog ryna ok kan..huhu..

Sharinginfoz said...

tension gak kaan bila tak boleh nak komen

kak Erna said...

salam reen..akak bukan faham sangat benda2 ni..he he..ikut yang buatkan aje..

mier@merr said...

komen sy bese2 aje :)

mier@merr said...

komen sy bese2 aje :)

Zaitun said...

Nasib baik kak Zai punya macam yang reen ajukan.

piewahid said...

iskh... saya bmasalah sikit bila kena bab2 teknikal ni. takpelah, yg penting kunjung mengunjungi...

ibuintan said...

stuju ngan Reen,
kalau post coment,suruh buat itu ini lagi, dah malas trus cancel saja..

Ms.Lilies said...

hehehe....stujuuuuu...
kdg tu komen2 xlepas terus tinggai je

Yunus Badawi said...

Saya punya ok kan?

Testing testing 1 2 3

Insan Marhaen said...

pada IM, 2-2 ok. tapi shoubox lebih best...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget