Saturday, July 3, 2010

..Giveaway @ Contest Sempena Hari Jadi..

Salam Semua.


Waktu dan ketika ini tiga-puluh-enam-tahun lepas di rumah beratap zink berdinding papan di Kg Bumiputera, Kg Datuk Keramat, KL aku dapat melihat dunia. Alhamdulillah kini masih bernyawa dan dapat melihat suami, ibu, anak-anak dan adik-beradik di depan mata.... ecece... macam nak beri talk pulak...


Rasa teruja pun ada. Semua disebabkan kawan-kawan di alam maya ni. Terima kasih yang amat sangat. Walaupun kita tak pernah bersua muka segala komen-komen sangat dihargai.


Sempena ulang tahun kali ini, aku ingin membuat GIVEAWAY @ CONTEST KHAS UNTUK KENGKAWAN BEZZ aku.





""kENANGAN hARI jADI yANG tERINDAH""




Syarat-syarat pertandingan :-





  • Buat satu entry tentang Hari Jadi dengan tajuk kENANGAN hARI jADI yANG tERINDAH dan

  • Sila sertakan gambar terbaik yang paling 'menarik @ happening' ( ketika memotong kek @ makan bersama keluarga dan yang sewaktu dengannya)

  • Soalan Yang Perlu Anda Jawab


Apakah maksud Reen's Diary ; Samohaeyo Gajok ?
Apakah nama di sebalik fizrin-fadhiamaira ?




  • Letakkan banner pertandingan di dalam n3 anda dan link kepada (http://fizrin-fadhiamaira.blogspot.com)

  • Tinggalkan link entry anda dalam kotak komen n3 ini.

  • Tarikh tutup pada 31 Julai 2010



HADIAHNYA :


1) Aksessori Asli (brooch, cincin) Dari Nandaemon,Korea berharga RM40-RM50
2) 2 Kotak Produk kecantikan Untuk Wanita dari Puteri Alya yang bernilai RM60.
Ketiga-tiga berharga RM120.00


** SILA KE FIZRIN SHOPPE UNTUK CONTOH2 BROOCH & CINCIN **



Till Now.



29 comments:

kakcikseroja said...

Wah.. bestnya contest ni..

tapiiiii.. kakcik tak tahu jawapannya! Dari sehari ke sehari nak tanya Reen apa maksud SAMOHAEYO GAJOK tu.. sudahnya, Reen pulak yang bertanya balik.. :(

Sharinginfoz said...

semoga mendapat sambutan yang baik

sI tEDI said...

yey!! Contest!! he he he.

tapi x de gambau harijadi. ha ha ha!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcikseroja :

joinlah kak..

gunakan khidmat pakcik gugel, mesti jumpa..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sharinginfoz ;

timaseh.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

TED:

Tak semestinya gambau dengan keklah.. Masa makan2 kat luar sempena besday pun boleh..

relevan said...

Orang lelaki boleh join ke?..

sueanne said...

Hepi birthday sekali lagi kak..heeeeeeeeeeeee

contest hari jadi?..macam menarik ni..okeh kak..nanti sue join..ada 28 hari lagi ni..chaiyuk..chaiyukk..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Relevan:

boleh saje..
kalau menang hadiah bagi kat isteri..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sue;

timaseh !!!!!
join jangan tak join.

kak wan said...

Happy Birthday Ina...moga tambah rezeki dan dalam lindungan Allah sentiasa.

Kg.Bumiputera dekat pasar keramat ye..awak sekg ngan Awie ke?.
Nak join contest..nak pikir dulu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Wan;

Timaseh kak.

yelah kak.. Tapi Kak Ngah saya yang selalu lepak dengan Awie & JS Kevin dulu.

Adik dia Busu @ Nazri sebaya saya. boyfren masa cinta monyet kawan baik saya.

Akak dari Dtuk Keramat jugak ke?

My Life My World said...

Happy Birthday Rina ... loh kok muda belia lagi. Baru 36 tahun ... Semoga sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta dan didalam Rahmat dan Kasih Sayang NYA. AMIN :)

indahhouse said...

Salam kak rina,

Selamat Hari Jadi,kak. Moga bahagia selalu dan tercapai segala impian. :D

kak wan said...

Salam ina..
Akak bukan orang k.l .Dulu masa belum kahwin keja kat jalan Ampang tu..waktu lunch pegi ta pau kat Pasar Keramat ..jalankaki shortcut ikut kg Bumiputera tu lah.

indahhouse said...

http://mysweetlife-nurindah.blogspot.com/2010/07/kenangan-hari-jadi-yang-terindah.html

kak Erna said...

reen..samalah..tak de gambar hari jadi..maklum le..dah berumor ni..yang dulu2 pun tak de jugak..asek gambar anak je..
Selamat hari jadi untuk reen..semoga bertambah kebahagian disamping keluaga

ainnoraini said...

salam kenal dari saya dan tq reen kerana sudi bertandang keblog saye...

saye follow...

en_me said...

rajinnyerr join contest tewww.. uhuhu

diriku said...

he2..xde gmbr yg best2 lh..

Lovely Kitchen said...

Salam rina...
happy belated birthday!
Semoga sihat2 selalu, murah rezeki, bahagia selamanya...

waaa ada contest! tapi kita xleh nak join sbb xde gmbr yang sesuai lah..he he...

psst : sorry for d late wish...;-(

LiNda said...

Reen , selamat Hari Jadi . Moga sihat and succes dlm apa jua yang dilakukan .

Nak masuk ke tidak ehh ? tapi saya ada cerita dsebalik kejadian harijadi saya tahun lepas.. huhuuu

Yunus Badawi said...

Selamat Hari Jadi sekali lagi.

Wah rajin buat kontes. Semoga mendapat sambutan yg hebat dan org ramai semakin mengenali Fizrin Shoppe. Lepas ni bolehlah buat full time hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!

Ada contest di sini tapi saya tak dapat nak join coz setakat ni tak de gambar birthday kerana setiap kali harijadi saya akan melarikan diri.

Ooh ya..
ada pada tahun 2008 tapi ketika itu rambut saya agak menjatuhkan saham. Hehehe..

Apapun;
Selamat Ulangtahun Kelahiran Ke-36 tahun.

Zaitun said...

Selamat ulang tahun yang 36 buat Reen semoga dimurahkan rezeki dan bahagia disamping suami dan anak2.

Yong Kamariah said...

Happy Besday dear, moga di barokahiNya selalu...

sueanne said...

http://suemdmin.blogspot.com/2010/07/kenangan-hari-jadi-yang-terindah.html

heeeeeeeeeee!

kak long said...

kakong dah join...
jwp nyer ntah btul ke tak tu...he3




http://zaimadyfamily.blogspot.com/2010/07/kenangan-hari-jadi-yang-terindah.html

harap2 berjaya...

kakngah said...

k.rin
kite joint gak eh..

my n3 >>> KENANGAN HARIJADI YANG TERINDAH

Linky's Magical


ShoutMix chat widget