Thursday, July 8, 2010

Siapa Yang Tak Suka Dapat Hadiah ?... Aku Suka .. Senyum Sampai Ke Telinga Dibuatnya..

Salam Semua


Sorilah dekat 5 hari tak blogwalking. Pagi petang siang malam… teringat2 macam angau pulak dibuatnya..



Semuanya pasal kerja.. Macam yang pernah citer di n3 sebelum ni.. kena take over keje office-mate yang buat masa ni on maternity leave. 2 bulan tu!…. Manjang jer hectic. Lepas ni kena pandai ekjaskan masa. oppss ...ke seberang pulak.. hehe...


Sampai jer aku dari ofis Sabtu lepas, abi ajak kami makan di luar. Makan biasa2 aje sempena besday aku di Ikano, Mutiara Damansara. Balik dari sana abi ajak singgah di The Store, Sungai Buloh .Nak tengok currency rate kata dia. Dalam hati pelik jugak sebab di Ikano dah tukar dah duit2 yang nak dibawa ke Chayanunalif. Nak tengok apa lagi ek? Ikut jelah…



Abi tak ke forex tapi terus menghala ke Fawau-KafWauNga.. hehehe… Terima Kasih Bang,,.. walaupun dah cakap ari tu tapi nak cakap juga di sini sebab nak abang baca kat sini.


“harapan saya agar kasih sayang kita tidak berbelah bahagi hingga kehujung nyawa” , tulus ikhlas dari isteri a.k.a. kawan abang yang tersayang, tercinta, terkasih dan seangkatan dengannya ni..dot. Tak pandai nak bermadah2 saya ni…..yang penting pandai jaga perut dan hati abang…kan..kan..kan..





di MFM ..


.. Adiq & Abi tak boleh dipisahkan..

*malunya... nak cover pimple yg kuar masa bulan mengambang.. hehe..





..ni dia pilihan abi..


aku suka !


*dekat 9 tahun tak ke kedai emas.. mak aii 1gm beratus dah..!


*Kak Lang; ni ha...



.. hadiah untuk diri sendiri... hehe.. angkut 4lai..

1st time beli di Ariani.. kualiti tip-top !





Till Now.





29 comments:

Wan Amalyn said...

Wah seronoknya!!!!!!! :)

Na, oghang pergi hari ahad kat area Mutiara Damansara tu... :) tapi tak masuk IKANO, setakat IKEA jer!

p/s: bila nak jumpa dengan ko ek??

kakcikseroja said...

Sangat mengujakan...

Yunus Badawi said...

Sebelum abi pergi China dia belanja famili dulu. Itu yg buat anak isteri meroyan ingatkan dia 2 minggu ni huhuhu

Yunus Badawi said...

Opis mate dah cuti bersalin. Bila giliran Reen pulak?

Nanti abi balik boleh pakat2. Kerjasama hahaha

Queen said...

owh..yang berkedip2 di jari tu sokak..sokak..sokak..bling..bling

fikaryna said...

wah..cantik nya tersarung di jari..tahniah2..huhu..

sueanne said...

Cantiknya cincin tue kakk.. Sungguh jeles dibuatnya..hahaha...

amboii..manjanya adiq..heeeeeee..

kak wan said...

Bestnya dapat cincin mesti terkenang masa - masa belum kahwin yerk...

en_me said...

saperlar tak sayang bini.. tapi ader kan.. kanns ehehe

Mak Su said...

phewitt! sioknyer :D

mier@merr said...

santekkk!! besday last year dpt cincin gk... besday dis aci tak dpt cincin lagik?? hehe

Hamizah said...

cantik cincin..bila la nak dpt cincin lg..igt nak white gold plak..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wan Amalyn ;

ADEHHH...tak jumpa2 kita ni kann.. padahal takde lah jauhnya..


weekend ni ko gi mana ? boleh gak kalau nak jumpa tapi Na kena angkut bbdak sekali lah...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcikseroja :

menguja dan teruja ..hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yunus Badawi ;

paling meroyan si kecik...aduhhh.. abg dia kacau sikit2.. nanges panggil abahnya..

Ibu dia meroyan tahap cool ..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yunus Badawi lagi;

huahuahua... itulah permintaan si suami...


rasa macam malas nak bawak henbeg tapi kalau ada rezeki adalahkan-kan-kan...

pakat-pakat eh...

atau pun tunggu Adam dapat adik baru boleh ? hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Queen ;


cepat bg hint kat yabang !


hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

fikaryna ;

rasa macam bertunang lah pulak..hehe.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sueanne ;


jeles....cepatlah minta orang sarungkan.. kRina tertunggu jer ni..


tu jelah dia..abah dia jer yang dia nampak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;

yelah kak...
malu-malu pulak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me ;


mestilah sayang, kan-kan-kan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mak Su ,

ngeeeeeeeeeeeeee...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr ;


apa tu? tak paham..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah;

timaseh Miza. (^_^)

yg batu ilang dulu tu whitegold lah..xmoh lagi pasal dah naik kuning. masak tak pernah tanggal...hehehe..

zaradgreat said...

wahhhh
cantik nye cincin!!!!!!!
comel2!

haah.
kakak pun ada tudung dia beli kat ariani. bila pakai pun rasa sedap je

kak Erna said...

slam rina..selamat hari jadi..semoga panjang umur, murah rezeki..dn bertambah kebahagiaan disamping keluarga tercinta.
patut senyum sampai ketelinga..dapat hadiah cantik..

Zaitun said...

Hubby selalu bagi hadiah barang kemas ke?agaknya hadiah besday tu cincin yang keberapa ya.

ibuayu said...

tahniah..tumpang seronok...

LiNda said...

Reen ,

argghh... syadunyaaaa...

suka and tumpang gembira !

saya doakan moga awak sekeluarga dirahmati Allah selalu .. Aminnnnn

Linky's Magical


ShoutMix chat widget