Thursday, July 29, 2010

Sebab-Musabab

N3 kebelakangan ni di buat di tengah-tengah malam.

Bukan macam dulu lagi

kenapa ?

Gambar, sila jelaskan.



Co xpanding..

Bozz korbankan tempat dia utk 4 orang staff baru

Dan....

Bozz duk belakang aku skarang ni !..

"easy maa..close to you" .....kata dia. ..erk...

Yolah tu.....

Dah dekat ni..

Bisik2 dan gossip2 pun boley.. hehe..


Confem nampak aku wat apa.

pastu bonus + appraisal bagi lebih, lebih dan lebih macam tahun lepas tau
bozz!
*cett..macamlah dia baca..



Kena tunggu lagi 6-8 bulan sebelum pindah ke bangunan baru .






Note : waktu stay-back yg tak boleh claim dibayar dengan blogwalking... takde dalam co-henbook tapi ada dalam sendiri punya henbook..haha..



Till Now.



17 comments:

DrSinga said...

boss breathing down your neck eh....
:)

Watierman, rmanbkr said...

Terasa deras deru nafas BOZZZ lomantik cam novel cinta lak!!!!

anisalya said...

oooo...selaam ni blogwalking kat pejabat ek?!

skang ni bosswalking pulak..
hahaha...

kak long said...

patut la dtg umah kaklong before & after ofis hour...he3...

en_me said...

ajarlah boss memblog fulakkks.. ihihi

piewahid said...

ntah2 boss tu nunggu mase je nak blajor main blog kut... he3

Sharinginfoz said...

apa-apa pun yang penting blog kena update kan tak kira le malam ke

ainnoraini said...

salam...
iye ke...pernah nnpk baju tu...
mesti ade seseorg yg dpt baju tu kan reen...
kite dah tahu siapa yg awak nnpk pakai baju tuuu...

akuanakpahang said...

Tak pe janji blog up date malam2 pun ok jangan biorkan bersawang hehehe...

My Life My World said...

Wah! semakin rapat silatullrahim gitu. Rina, opis baru kat mana, area Sungai Buloh jugak ker?

indahhouse said...

Salam kak reena,
Kena stay sampai malam ya kak? ciannya kak reena.

Ms.Lilies said...

itu namanya...boss yang penyayang ekekeke

cheqna said...

hehehehehehe
senyum je....=)

zaradgreat said...

wah
boss mengawal ketat tuh duk belakang
hehe

Zaitun said...

Malam pun malam la janji ada cerita.

mier@merr said...

sy lk da kurg aktif nga mlm..haish

kak Erna said...

reen..kalau tengah malam pun tak pe..asalkan mata mau jaga..akak kalau dah malam tu..nak tulis pun dah tak nampak...dah..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget