Friday, August 6, 2010

10 hari...

Malam Pagi tadi dekat jam 3 pagi baru tido. Tolong Abi mem'packing'. Abi pulak sibuk menggosok baju2 yang hendak dibawa.




Biasa pergi hari cuti, kali ni pulak hari kerja...kelam-kabut dibuatnya.



Jam 645 pagi tadi Limo sampai. Abi terbang lagi ke chayanunalif. Follow-up dari 1st visit hari tu. Nasib baik tak macam hari tu, kali ni hanya 10 hari. Kurang 4 hari dari yang sebelum ni.. Tapi.... lamanyaaaaa....



Akan bermulalah lagu tema Airwolf setiap hari.




..kesian anak-anak...

..dikejarnya limo tu ...




kalau boleh tak nak lepasss.... haha..


macamlah sorang ada laki..






Note : hari ni whole day bozz ada. la ni dia out for lunch... malam nanti aku jengok yea..



Till Now.




32 comments:

kak Erna said...

reen..tak pe..10 hari je..sekurang2nya..raya nanti ada kan..boleh lah beraya sama..tapi..berbuka pulak ngan anak2 aje..kan..
akak sendiri kalau bulan puasa..en.abang tak de..terasa susahnya..

Ms.Lilies said...

wuwuwu...
takpe..kejap je tu 10 hari...

ai lak seminggu pas raya boss outstation 3 bulan....dah nanges sesiap dah hahaha

DrSinga said...

elelele.....
10 hari jerrrr.......

kakcik said...

Weh.. sapa tak sayang laki.. yo tak? Saplo hari pun rasa lamaaaaa sangat. :)

ainnoraini said...

tak per 10 hari jer...hari tu hubby saye pegi nak dkt sebulan pas tu balik jer beberapa hari gi lagi...3 minggu pulak...dah kerjakan...

kak long said...

anak2 kurang,ibu nye jer yg lelbih tu...he3

akuanakpahang said...

10 hari ini tak lama macam 10 hari dulu2 yaa tak? skg kalau setakat 1 minggu pejam celik dah seminggu :)

sahromnasrudin said...

selamat outstation utk suami sdri ;-)

Hamizah said...

alahai sedihnya bila ditinggalkan..tp ada jg manisnya..

ibuintan said...

hai reen... mak yang lebe2 nampak, sepuluh ari je reen...rindu gak tu kan

Zaitun said...

Hanya isteri yang selalu ditinggalkan tahu betapa resahnya dihati.Dulu kak Zai kerja macam Reen juga taklah sunyi sangat tapi sampai sekarang pun kak Zai selalu ditinggal2kan,demi tugas nak buat camno.

mier@merr said...

lorh..tak smbut pose same2 la ek..

kak wan said...

Selamat merindu...rinduan.
masa berjauhan begini best.sesekali telefon rasa macam masa bercintan dolu - dolu.

secangkir madu merah said...

azrina takpe...jauh tapi sentiasa dekat di hati.....sesekali berjauhan seronok tau...ada byk masa utk diri sendiri...hehehehhehe...

zaradgreat said...

sabar ye kak rina
10hari tu kejap je
sabar2..

relevan said...

Heh heh reen..10 hari rasa macam 10 tahun..kalu saya tentu ikut je Abi tu..he he he!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna ;

tu yang sedih tu kak..
ni kali pertama puasa asing-asing walaupun tak lama..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ms.Lilies ;

mula-mula jer.. pastu ok dah

alahai. masa dalam pantang kan ?.... kesiannya...huhuhu.. saya tumpang sedih ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;

saja ngada doc . hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik ;

betul tu kak..
sehari rasa macam setahun..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ainnoraini ;

tak lama tapi yg buat tak bez tu mula puasa tak sama.. sayu jer rasa..

pasal
kena tinggal tu sebenarnya dah tak kisah sebab dah bertahun-tahun camtu dari xco sampai currentco.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long;


hahaha..
macam tak biasa lak kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

EnYassin @ akuanakpahang ;

betul tu.
pejam-celik2 dah 10 hari.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sahromnasrudin;

timaseh.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;

yang manisnya mesti ada ole-ole..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;


gimik je kak..

haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Zaitun ;

alah bisa tegal biasa kan kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr ;


huhuhu...

tu lah yang sedih tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;


yalah kak..
telefon, ym, fb..

rasa dekat jer..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

secangkir madu merah ;

betul dan tepat sekali.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat ;


yealah sayang.
tinggal berapa hari jer dah ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

relevan ;

kalaulah anak tak sekolah,..saya ikut dah. anak xport kat kampung.

hehe..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget