Thursday, August 5, 2010

Nak Baby Boleh Tak...?


Angah : Ibu, Angah suka lah kat adik Salikin tu…

Aku : Yang mana ?


Angah : Ala…yang baby tu… comel aje.. angah suka picit pipi dia.


Aku : Jangan kuat-kuat..nanti dia nangis..


Angah : Angah selalu cium dia... Ibu, boleh tak Angah nak baby ? ...


Aku : Haaaaa..... tanya adik, dia nak tak..


Angah : Maira... Maira nak baby tak ? macam baby Salikin tu.. comel..


Adiq : taknak lah…


Angah : La…kenapa ?


Adiq : Adik tak nak baby , Adiq nak kakak je..


Angah : Mana boleh macam tu…


Tetiba Abi menyampuk…


Abi : Abah nakkk….




Note : err…







56 comments:

Mila@Rimbun said...

cute ler conversation ni hahaha

piewahid said...

kalau abahnya serius nak, maknya kena bsiap sedialah...

kakcik said...

Okla tuuuuu.... (^_^)


Daj sepet kakcik yang dah berusi 9 tahun itu pun teringin sangat nak adik! Ya Ampunnnnnn...

Hamizah said...

saya pon nak!

kak long said...

apa lagi reen,siap sedia la....
muda lagi kan..
dpt lagi sorang pompuan ngam la tuh...
lagi pun lama tak cium bby ni rindu..wangi jer...

kak Erna said...

reen..kalau abinya yang dah kata nak..tak boleh ngelak nampaknya..
tapi tak pe..memang seronok ada baby..reen muda lagi..apa tunggu lagi..he he..

aMiYs said...

haha.. klu abi dh nak tu camne la? :):):)

Ms.Lilies said...

abah nak adik tu hahaha....
besiap sedia utk serangan hendap muahahahaha

akuanakpahang said...

Sampai serulah tu gamoknya boleh dpt baby baru. :)

[s.u.r.i.a] said...

hahahaha. ehem2. anak dara tumpang lalu ye kak. :P

zaradgreat said...

erk..
camne tuh kak rina?

ibuintan said...

hai reen,
abahnya dah beri isyarat tu, on aje lah, reen pun muda lagi

mier@merr said...

jawab kak jawab!

Insan Marhaen said...

ha..ha.. dalam makna kata-kata Abi tu, ya...

ashie023 said...

ahahaah..sila jawab kak rina..
lawak tullah...

penjejak maya said...

salam,

elok la tambah umat tu..

LiNda said...

aikk..fikir panjang nampak . haha

My Life My World said...

Hahahaha ... Abi so sweet ;)

Yunus Badawi said...

Cakap kat abi buat baby bukan mcm buat kuih hehehe

Zaitun said...

Tambah satu lagi kalau boleh perempuan.Seronok kalau ada baby.

ainnoraini said...

ok ler tu...seronok ade baby ni...
tapi mcm saye ni anak2 dah besar2 mcm malas jer nak menambah...

*kirim salam kat abi rina...& cube tye dia kenal tak dgn hubby kite tu...

Sharinginfoz said...

ada makna tu.......

Apa Yang Menarik di Zhaneez Craft

en_me said...

amvoiii.. ghau ghauu

baby berry said...

haha...yg ayat abah nak tu..konfirm sore nye lagi manje dari si anak tu kan kan...kih3..muahahaa.....sengall...

al-lavendari said...

maaf ... saya mengambil pendirian untuk menyebelahi abi ! hehe

kakngah said...

kehkehkeh!!!
apa lg k.rin... joint d club ler...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mila@Rimbun ;


hehehe..

xleh predict dorang nak cakap apa kannn..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

piewahid ;

bersiap-sedia yea...
nanti difikirkan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik ;

(@__@)

apa lagi kak... join jugak lah..


hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;


jom miza..
tambah gegurl pulak..

DrSinga said...

kita setuju dengan Abahnya!!!

relevan said...

Nak baby juga ni..ehh heh heh!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

alahai wanginya...
shedappp...

jangan racun saya kak long!!

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna ;

itu baru usik2..kalau betul2... ada rezeki adalah ..

sebelum 40 eh kak.. nanti boleh difikirkan.. huhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aMiYs ;

join the club lah kan.. ada bb tecik..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ms.Lilies ;

memang kena hati2 dengan serangan hendap tu itu pun kalo berjaya..

haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en Yassin @ akuanakpahang;

sampai seru ke?
tunggu dulu lah...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

[s.u.r.i.a] ;


tak lama lagi dah jatuh title tu..
bersiap sedia jelah tau !

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat;

a'ah eh..


camne ek?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;

hehe..
isyarat penuh makna kan kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr ;


tak terjawab lah...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Insan Marhaen ;


ye..
memang mendalam sangat...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ashie023;


tunggu bila masanya baru leh jawab..

huhuhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

w'salam penjejak maya ;

insyaAllah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda ;


memang panjang............

nakkektaknakketak...

hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

My Life My World said...


(^_*)...hehe

abi jarang bersuara tapi bila bersuara...haaaa ambik ko..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yunus Badawi ;


alahai..
dah tiga kuar dah. 2 kuar tanpa signal.. hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Zaitun ;


plan nya camtu lah kak..
kalau dapat pomfuan lagi satu kan bezz..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ainnoraini ;

tu yang punca nya.. malas nak mula balik..


* dah tanya, kenal kata dia.. hehe tak sangka kecik jer dunia.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sharinginfoz ;


memang bermakna..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me ;


(^_^)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

baby berry ;

memang manja gitu.

adalak yang tergoda nanti.

hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

THJ al-lavendari

terima kasih. saya akur.

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakngah ;

yess... i will..

kekeke..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;

nak sama dengan doc boleh ?

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

relevan ;

apa lagi... bagi signal jugaklah..

kekeke..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget