Thursday, August 26, 2010

Baru ! Baru !

Nampak tak ada widget baru kat bawah header aku tu?... Orang dah lama buat; baru terkedek-kedek nak ikut. Jangan malu-malu letak link tuan-tuan, puan-puan, abang-abang, kakak-kakak, adik-adik dan anak-anak kat situ ek.. Senang sikit aku nak terjah.
Takyah keluar masuk ke bloglist nak jengok kengkawan..

Ada dua tiga lima.. sebab kenapa tak letak bloglist kat sini.


Alkisahnya...

1) Manjanggggggg jer lambat masa loading..nyampah tau.. *maaf ye cikgu-cikgu.. nak menunjukkan betapa lambatnya masa loading..

2) Bila dah buat bloglist; kena refresh setiap kali nak tengok latest n3 kengkawan.. Serupa macam tak apdet.. gewamm betul..
3) Kalau cara ni okey; aku nak tereban jauh2 bloglist tu..
4) Cepat sikit.. aku dalam kategori "nak cepat punya orang". Faham2 jelah ya...bila Abi dah balik ni...masa utk blogging dikurangkan; sebelum ditegur..hehe.
5)................... tolong fikirkan..boleh ?








Till Now.








56 comments:

Pocket said...

first!!
tapi camana nak tau orang tu update ker tak kalau tak guna bloglist?

anyway.. nanti pocket buat yg tu:D
tak nak janji skrg takut tak sempat nak gi keja hahahahah

elly said...

Ooooo..aku memang tak pandai nak tambah-tambah...hish ketinggalnya aku....(sambil geleng2 kepala)

azieazah said...

RINA > maju setapak. Kak Azie pun tak tau benda tu, n malas gak nak buat tu. (ni kes malas punyer oranggg).

Buat masa ni, Kak Azie masih selesa dgn blog list.. latest update blogs, akan berada di atas...

kakcik said...

Salam Reen..

kalau guna 'mende' tu, lagi senang ek?? Kakcik dah malas nak masukkan widget2 baru ni.. maintain yang ada je.. :) (sama macam Azie gak..)

kak long said...

dah enter...nti reajin BW tau...hehehe

penjejak maya said...

salam,

ikut la selera memasing kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azlina...wah!widget baruuuu..kiter pon x tau nk wat camna benda alah tuh!hikhik

cemomoi said...

canggih tuuu

kak wan said...

Salam ina..
Akak ni pun termasuk dalam list orang yang tak gheti la...nak buat benda tu ,
dah tu asik invalid je...menci..tau!

YanDarwisy said...

Ala..Yan pun sama.Tambah apa yg perlu jer

Sharinginfoz said...

apa lai bagus ni

ashie023 said...

nama ank kawan saya...dhia farish..
hi angah...(cewah ske masuk blog ni nengok muke ank2 kak rina)
corry...kelain plak..huhu..

widget baru ke??ni masuk blog mier mier pong ada mende nih..ambe dah letak dah nama...

Ku Tak Sempurna said...

jap... tak berapa nak faham la... setiap kali ke kita kena masukkan link ke situ??

errr.. sila beri tunjuk ajar.. sy budak baru belajar :D

makdara TERDIVA said...

haha..samala..kita pun baru je buat :)

julietchun said...

ai malu nak masukkan,ehehehehe :P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Pocket ;

congrats !

tak semestinya kita pergi jengok semata2 nak tengok latest n3 kannn...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly ;


huiisssh..aku tak suh ko tambahlah widget ko... aku suh ko letak link kat side bar aku tu jer..

xoxoxoxo..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Azie;

bloglist saya tu asyik kena refresh jer...maleh saya..

Akak letak lah link akak kat situ; senang saya terjah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

W'salam kakcik


Boleh tahan senang kak....

saya nak terus klik kat link tu kalau nak pergi blog kengkawan..

tak perlu ke bloglist saya..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

musti!..Kak Long jangan amik hati tau...

Minggu depan saya MERDEKA !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

W'salam penjejak maya ;

ya betul...

tak ramai yang suka tempoyak kannn..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

azatiesayang ♥♥;


klik aje kat magical..... tu terus ke webpage tu..ikut je instruction pastu taddaaaaaa...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi ;

canggih ek..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kak wan ;


akak ikut instruction tu betul2;gerenti jadi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

YanDarwisy ;


orang gatal tangan kann..
hehee..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sharinginfoz ;


bagus ka?

piewahid said...

waaa...tahniah! wajah baru, smangat baru.

p/s- sya tak psg2 lagi widget ni. tua2 ni RAM slow sikit...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ashie023

alahai..dah dekat dah nama tu..

hehe..ada jugak yang sudi tengok.. (ada anak buah nak dikenenkan tak ?) hahaha..


Timaseh..sekarang ni mana yg komen jer kRina jengok..pasal nak cepat punya pasal..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ku Tak Sempurna ;

tak sayang. once and for all..hahaha


bila dah letak link kat situ; maka senanglah kRina nak jengok kengkawan nanti...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

makdara TERDIVA ;

timaseh singgah.

sama-sama buat..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

julietchun ;

alaaaaa... nak ai masukkan ker ?

afzan said...

salam..
dah enter link.. thanks sbb sudi terima..hehe
by the way, sedikit komentar
lagi cantik kalau button enter to dok kat bawah instead kat tepi. bukan apa, nampak kemas skit. pendapar yang tak seberapa je :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Abg Piewahid ;

wajah tetap lama..

semangat aje baru ...

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
a.z.r.i.n.a.03.07 said...

afzan;

saya dah tukar tempat.
haaaa...kann dah nampak semua...


tq for ur comment.

LiNda said...

wokeh.. saya pun naik join .

Hamizah said...

dah letak dah..rajin2 la jenguk2 kita,ok?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda ;

timaseh LiNda sayang..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;

timaseh...

insyaAllah..

Mak Su said...

uhuhu, maksu x pandailah menda2 cenggini, ahaks

sueanne said...

lorrrr.. tak elok2 lagi blogslist krina tue..isyh..isyhh..

dah letak juga kRIna.. cam menarik juga tue.. Igt nak buat jugalah!..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mak Su ;

tak cuba tak tau kannn..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sueanne ;

mungkin sbb server kott.. kat rumah ok jer..


buat jangan tak buat !..pastu senyappppppp..... tak timbul2..hahahaa..


jangan marah; nanti kena jual..


rindu betul dengan komen2 panjang2 Sue tu tau !..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
LORD ZARA 札拉 said...

zara biasa akan tengok kat dashboard je~

senang~
=)

sayangsayangibu said...

siap...hehehehehe :p

Alimaz-Kembara Terasing said...

i dah letak....

afzan said...

wah makin ramai yang dah bagi link.. dari 7 pg tadi skang dah 24 :)

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat menambahkan widget ye kak..hehehe

DrSinga said...

alaa...
kita no 30...
:)
.
cantik lah cat hitam!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ZARA ;

kengkadang jer kRina tengok kat situ ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sayangsayangibu ;

timaseh..
ngeeeeeeeee.....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Alimaz-Kembara Terasing ;

timaseh ek..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

afzan ;


(@___@)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ciK LyndaWawa igUana ;

hehe.. harapnya tak melambatkan loading nanti..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;

kalau tambah 7 dah jadik no fevret kita doc. tehehe.


tukar punya tukar..nak hitam jugak.. macam doc punya...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget