Thursday, August 26, 2010

Merdeka Lain...

Kira jangan tak kira !..
Tak habis-habis dengan kira...
Kira yang sebelum ni dah selamat..
*gembira rasanya bila lengkap seisi keluarga...


Hari ni hari terakhir bekerja di bulan Ogos ni.
Aku suka !
Merdeka !



Sekejap betul 2 bulan berlalu.




Mulai minggu depan colleague dah masuk keja semula
Takyah susah-payah buat keja dua-orang lagi
Boleh bernafas dengan tenang dengan blogging kerja sendiri.





Khas buat Nita,
Welcome back !
Siap sedia dengan ur new bozz… fussy but yet friendly..
Dia panggil kRina Dik…tau... huh…terasa moda remaja aii
..!






Note : bezzznya cuti panjanggggggg…





55 comments:

ibuintan said...

wah reen,
cepatnya cuti, cuti panjang sampai raya ke...
boleh banyak buat kuih tu..

sueanne said...

Erk!! krinaa. betul ke blog nita tue?.. bukan kemain banyak ke dia nye n3.. ker dia dah lupa pasword?..heheheh...

Yeayyyy Merdeka tuk krina gakkk... Merdeka setelah dijajah oleh bos Nita sblm ni..ekekeke..

relevan said...

Merdeka bila akak balik kampung..

kakcik said...

Kakcik masih bekerja esok, cuma ambil cuti hari Isnin je.. :)

Sah2lah KL akan jem teruk esok!

kakcik said...

Kakcik masih bekerja esok, cuma ambil cuti hari Isnin je.. :)

Sah2lah KL akan jem teruk esok!

azieazah said...

Cuti sampai raya ker RIN? Amboiiii... boleh ler buat kuih raya sakan sakan...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;

cuti esok sampai senin jer..
lima hari rasa macam banyak sangat..

hahahaa..

insyaAllah.. dalam perancangan tu kak.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sueanne ;

kekekekee...
tertinggal hyphen daa...
timaseh Sue... konpiden jer kRina ni kan..

ya betuuulll.. merdeka !

al-lavendari said...

selamat bercuti .. cepatnya awak cuti !

tapi kerja kat rumah tak pernah cuti kan ? siap overtime lagi ..!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

relevan ;

akak balik kampung hari khamis dik.
mungkin akan ke jerantut nanti..

keke..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik;

Ye lah...lupa..KL tak cuti esok.

memang sah jam !

indahhouse said...

Salam kak rina,
Alhamdulillah... nak tumpang sorak merdeka jugak! hihihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Azie;


hahahaha..

takdelah kak..
Esok public holiday s'gor saya sambung sampai Isnin..

tulah tu...macam2 dok fikir ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

W'salam indah;



yeay !..

hehehe..

kak long said...

pun tak saba nak cuti panjang....
bila dah lama2 kat kampung...malas pulak nak balik sini...hehehe

Yong Kamariah said...

amboiii cuti panjang kau yek Rin, tak gi memana ke? aku terpaksa balik kg MIL minggu nih sbb raya nti kt umah mak, selamat merdeka dan cuti dan masak2!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

THJ @ al-lavendari ;

cuti 5 hari jer... dari esok hingga selasa.


alahai..overtime kat rumah tu memang tak habis2..huhu..


rasa macam nak claim aje.. hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

tu lah tu..
bila balik sana tak reti2 nak balik sini..

hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yong Kamariah ;


tak gi mana2 pun..
ada jemputan bukak puasa lah..
nak siapkan langsir lah,
nak buat kuihlah..
nak kemas rumahlah..

haaa...kan ke panjang list aku tu..
semua nak buat, tak tau sempat ke tak.

hehee..


timaseh ek .


btw,
Drive Safely & Happy journey.. Senyum memanjang..
Ingat aku kat sini... kakakaka..

kak wan said...

Ina kan dah kata...akak takleh nak tinggal url tapi takpa nanti akak usha lagi.
Sama la...kita, esok cut,
Wah ...jahit langsir ...buat kuih sendiri ye...bagusnya.

Ms.Lilies said...

cuti bleh shopping raya :)

elly said...

Reen;

aku tumpang seronok je cuti nih...sebab kau tau la kan..aku memang cuti panjang..heheheh

p/s: aku dah add ko kat YM aku...

YanDarwisy said...

Staylolah kak, pengakuan yg x disengajakan..opsss! Jgn berhenti berblog. Rindu nak baca entry akak.

akuanakpahang said...

Selamat bercuti ..boleh le buat kuih raya byk sikit :)

mier@merr said...

huaaaa....org mggu depan baru cuti :(

Hamizah said...

bila nak balas balik tu?

kak wan said...

Yeah..akhirnya akak dapat juga ina...eh buat kuih berapa jenis ah..paling senang cornflakes madu sambil buat sambil makan.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;

cuba lagi kak..cuba ! akak boleh !..

hehehe.. bagi semangat niy!


bolehlah buat sikit2. Nak seribu daya tak hendak seribu daleh kan.. kak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ms.Lilies ;


pasal shopping raya ni..haaaa esok n3nya kuar..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly ;

tau-tau...sebulan tuh!...bezznyaaa


p/s: tenkiu, malam ni aku accept.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

YanDarwisy ;

kekeke..

stylo-milo ek..

timaseh lah.

kRina jengok gak ke sana ..kan..kan..kann..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

enYassin @ akuanakpahang;

terima kasih.


mmg dalam perancangan tu.. tapi tak taulah boleh buat banyak ke tak..

cemomoi said...

cuti dohhh? syoknya

aNiS tHe BumbleBee said...

yeehaaa! kenmain cuti panjang!

a kl citizen said...

salam ziarah

jelesnya tengok orang cuti...

→ : agenda utama

Hamzah Ian said...

dah 4 tahun aku tak balik... sob2..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yah cuti cuti

ashie023 said...

aihh kekekekke...panggil adik terasa muda tuh,..ahaha lawak tullah..tp ape salahnye kan...

eelobor said...

salam perkenalan,

selamat bercuti hujung minggu. seronok yang mana bercuti ari jumaat dan di tambah sehari lagi di hari isnin kan?

ckLah@xiiinam said...

Merdeka!



(Mendeka, kata anak-anak masa mrk kecik dulu)

Zezebel said...

Salam kenal dan selamat berpuasa.
Bukan 30hb masih keja ke? atau dah start cuti?

zaradgreat said...

hehhehe
selamat bercuti kak rina
cuti memang best!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr ;

huawaaaa..
rabu dah keje balik ...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

miza ;

balas apa ek?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;

tahniah kak !..

tengoklah kak.. macam2 dalam perancangan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi;

idok arr..

rabu keja dohh..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aNiS tHe BumbleBee ;

lima hari jer beb ! tak panjang mana punnn..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kl citizen ;

kita lagi jeles tengok cikgu punya cuti...

huhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamzah Ian ;

lorrr...
sebab studi kann ?
jangan sebab lain... xelok tauuu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o ;


keje cuti,rumah keje..

adoii...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ashie023 ;

hahaha.. betul tu..dia susah nak ingat nama agaknya..

sikit2 dik,...bezz gak.. hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

eelobor ;aid...
timaseh.

a'ah..
hari isnin sengaja tambah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak CKLah,

rindunya zaman tu....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Zezebel ;

Salam kenal dan Selamat berpuasa kembali


ari ni PH; tambah cuti jer tu.. Rabu dah keje.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat ;


memang bezz tapi rabu kena keja balik arrr...

huhu..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget