Friday, August 13, 2010

Hadiah Yang Tak Disangka-sangka.... Award Lama..

Peringatan. entri agak panjang kali ni.



Main cop-cop.
bezz jugak. Macam budak kecik.
Sambil cop..tak yah tulis komen
Pastu 2nd, 3rd baru tulis.
Macam gila kuasa. hahaha.


Kengkadang jer camtu.
Antara jalan untuk menghilangkan seteress kat ofis.
Tapi diblog2 tertentu aja. happy go lucky gitu.
Kalau diblog orang yang seyes.... tak berani lah pulak.
Nanti dikata say-wel pulak..

See... berkat kepantasan. herrr aku,
Berjaya mendapat pengomen pertama 3 kali berturut-turut u..
di blog YB.

Aku dapat hadiah ! rejeki kan.?
Kebetulan
YB di kawasan yang sewaktu ofis. Jadi misi pemberian hadiah dijalankan.
Tempat sepatutnya di ofis. Aku kuar ke rumah kelig lunch hour. Tengok baby baru. Plan ditukar ke Bkt Rahman Putra Petronas Station.

Jumpa tak sampai lima menet...
macam yg
YB kata..kalah anak dara aku punya gabra.. hahaha..
Memang aku mengaku, aku gabra.
Sikap semula jadi jumpa orang yang tak pernah jumpa..
Cakap pun ntah apa-apa..

Hadiahnya adalah... jeng-jeng-jeng..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaa...




selai collar-te
bertuah kan ? kan ? kan?
Yang merah tu aku punya
masa join treasure hunt kelolaan shell 4-5 tahun dulu.
Terima kasih kali ketiga ni YB.
Baju tu terlebih muat untuk saya. hehe.. gelobo-bos
Saya beri pada abi tau !
Boleh pakai togede-gede..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Award.
Suka bila orang bagi. Terima Kasih.
Tapi lambat mahu publish. ...siapa ? akulah tu..
Peram lama sangat. hehe.
Jangan amik hati ya kawan-kawan.



Dari cikgu Mira . Mengajar di Langkawi.
Si peminat purple...
dari tahun lepas blognya bertukar2 template *macam aku
tapi kalernya tetap sama. (^_*)


AWARD YANG SAMA DARI



EnYassin a.k.a aku anak pahang

dah tanya Mustafa..
mungkin kah kita ada pertalian saudara ?



Dari E-Na Zarina


Ibu kepada 3 anak.
Berasal dari Jerantut tapi kini berada di negara matahari terbit mengikut suami.
blognya tentang masakan dan kadang2 mengenai edible garden dia yang menjadi.









Dari Nonie.
keciknya dunia.
Nonie bw ke blog aku...
rupa2nya anak sulong dia satu kelas dengan Along sebelum Along tukar ke sekolah baru di BTP jugak .
Satu hari nanti aku mesti nak jumpa dia.. Boleh kan Nonie ?



AWARD YANG SAMA DARI


Tak sangka rupanya kak Normah ni kenal mertua aku.

Mungkin raya nanti kita berjumpa. Kan kak ?
Di sertakan tag sekali.. layan




Nyatakan 7 perkara tentang diri anda.


1. Suka berborak.. lebih2 lagi dah kenal dan bila jumpa adik-beradik . Tak reti-reti nak tido.

2. Suka sopping… tak boleh nak ubah..boleh bila tinggal selai-dua je dalam wallet

3.memasak dan menjahit walaupun kengkadang malas datang melanda
.Suka gardening tapi dah tak sempat...

4. aku laik belu very the much

5. mahu pergi patchwork class tapi tak tau bila.

6. Suka hiking tapi abi tak… huhuhu…

7. suka membaca dan suka jokes… bagi meghuhaceriakan hidup..


Dari LiNda

Sempena Dini's 4th Giveaway
Saya tepek di sini aje tanpa join.
LiNda, Fuhh..jampi lagi biar awak dapat...




Dari Relevan a.k.a. bro Syed
Blogger yang ketiga pernah aku jumpa.
Kebetulan bro syed menghadiri kenduri kawen anak buah di BTP bulan lepas.
Jumpa untuk bagi flyer SD2. Jadi tak beli ? ngeeeee...




Ada beberapa award dan juga tag tapi aku dah tak ingat siapa yang bagi.


Maaf sangat-sangat.




Note : Lega. habis hutang




Till Now.










23 comments:

zulkbo said...

salam..
senang sekali jalan
balas award kengkawan..he he
tidurlah tak payah tunggu..
nanti tak bangun lak sahur
nanti..

en_me said...

wahh.. fofulernyer akak rin tewww.. syabass

kakcik said...

Wah.. untungnya badan.. banyak hadiah Reen dapat. Tahniah. :)

(agak2, kakcik ni siyes tak?) ;-)

kak long said...

reen,
ooo...ingat2 yb ada ckp nh kaklong yang reen dapat hadiah...ingat dia main2 jer...rupanya betul2....hisks...
'ini tidak adillll...'-3Abdul...ngeh ngeh ngeh...

zaradgreat said...

wah.tahniah2 kak rina
hehehe

award sekali gus eh kak rina. hhehehhe

jane said...

akak, missing u=)
eceh congratz ye kak=)

akuanakpahang said...

Tu dia yeek sekali jalan award berbaris hehehe...penat kalau kena gitu :)

* Mustafa berwaris dgn kawan serta sahabat baik.. keje pulak satu Jabatan. :)

LiNda said...

fuh,lamanya awak peram ! ekek

ooo..
jumpa YB ekh
gabra ?
hahaha

Hamizah said...

rezeki org posa..tahniah..

al-lavendari said...

banyaknya award .. kalaulah sultan yang bagi, dah boleh panggil puan seri gitu !

sahromnasrudin said...

salam..mak ooiii..berderet award sdri..tahniah..bukans enang nk dpt...kne hargai ia

mier@merr said...

laaa...nsib bek tak basi,...

lawa award 1st tu kan...
kah.kah kah... pang!!!

indahhouse said...

salam ramadhan, kak rina,
apa khabar? sempena ramadhan ni, saya mohon maaf atas segala salah silap saya.
Oh, berpuasa tanpa abi ya? Moga ceria selalu dan kak rina dan family dalam rahmat Allah jua.

ainnoraini said...

salam rina...
mesti seronokan dpt hadiah...
rezeki namanye tu...

Mak Su said...

bulan posa elok selesaikan utang cepat2 :)

salam ramadhan, tahniah untuk baju tee :)

KAKIAH said...

Salam perkenalan kembali.
Hmm banyaknyer award .. Kakiah ni tak reti pun gayer gitu. Malas pulak tu! :)

kak wan said...

Salam ina...
Tahniah, Orang yang gigih dan semangat macam ina ni..memang layaknya.

kak Erna said...

reen..dapat hadiah ye..akak ada juga ditag..tapi..tak jawab..ada juga dibagi award..tapi bila nak tampal kat blog besar sangat..ada dua yang anak buat..bukan akak tak sudi nak jawab tag..tapi tak berapa pandai nak c&p..itu je..akak dah mintak maaf pada semua..

piewahid said...

waaa... byknya award!
tahniah. org baik hati je yg org biasa ingat ni, betul tak, he3...

slmt bpuasa :) moga sntiasa diberkati.

ibuintan said...

salam reen..
rezeki berganda di bulan ramadhan, tahniah..

DrSinga said...

pssst.....
sure tak ada 'seymes-seymes' dengan YB sebelum dia post entry ??!!!!
disqualified tau!!
:)

Yunus Badawi said...

Maaf tak sempat komen terlebih awal sbb tenet kat rumah saya tenat.

Bila saya cari2 stok baju t tu saja cari yg besar utk awak. Kebanyakan wanita suka yg labuh. Yg ketat nampakkan bentuk badan kata mereka.

tapi kalau Reen nak bagi Abi pun saya tak kisah. Itu dah kira hak Reen.

Yunus Badawi said...

DrSinga jeleslah tu hehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget