Friday, August 20, 2010

Mengira Hari..

Mula dari hari isnin sampailah semalam..


Setiap kali lepas berbuka


Borak-borak dengan anak-anak.


Aku mulakan....


hari ni hari apa ?


Isnin.. jawab Along & Angah..


Esok ?


Selasa.


Lusa?


Rabu.


Lepas Rabu ?


Khamis.


Lepas Khamis ?


JUMAAT !! jerit Along & Angah..


Angah joget gaya Big Mama pastu jerit..


HORRAY..... ABAH BALIK !!! ABAH BALIK !!




Sekejap jer 2 minggu berlalu..



Note : Lepas ni gerenti aku tak dilayan dek dorang ...huhu..



Till Now.





54 comments:

kak long said...

yeah yeah abi balik...*reen yg ckp..hehehe

zaradgreat said...

wah3
mesti tak sabar nih
best lah
masak sedap2
hehehe

elly said...

yeyyy!! menu apa ari ni?

LiNda said...

Sabar Reen, sabar ...

dari jauh saya dah degar awak jerit macam angah . hehe

kak wan said...

Wah...
Tak sabarnya....nak tau apa yang abi bawa balik, heh...heh

nonie said...

ala siannya anak2 rindukn ayah ye...saya pun hubby kejap ada kejap takde...nk wat camne..huhu..

Anonymous said...

Ehem ehem hahaha....bleh byg tu excitednya bdk2 n mak bdk2

Mak Su said...

tak per, kasik peluang ;P

kakcik said...

Salam Reen..

anak2 tak layan Reen ke, Reen yang tak layan anak2.. (^_*)

kak Erna said...

reen..dah habis kira ke..waktu cepat berlalu...sekejap aje 2 minggu tu..
mesti anak2 seronok lepas ni..

DrSinga said...

ntah2 Mama nya yang joget2 ala2 Big Mama...
:P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

hehe..

macam tau-tau je tau..

ibuintan said...

takpe reen...
abinya lak yang layan lepas ni

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat ;

tu lah tu..
masih tak fikir lagi nak masa apa ...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly ;

buntu nih !...ada idea ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda ;


shhhhh... diam2 jer tau..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;

betul tu kak..
nanti saya publish eh..

gumbira2...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nonie ;

nak buat camne ...dah cari rezeki kan...

kena bersabar ajelah kita..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Anonymous ;


terima kasih singgah.

boleh bayang kan eh... timaseh lagi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mak Su ;


hehe.. peluang sekali-sekala kan..

Wan Amalyn said...

:) tumpang seronok utk ko Na... [ jangan bawak kete laju2 ya! tahulah ko xcited nak gi ambik dia kat airport! :P ]

psst: tahun ni raya kat mana dulu? Lipis ke Semenyih??

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

W'salam kakcik ;


hahaha...akak ni..
ke situ pulak..


* ada kemungkinan tu.. hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna ;


memanglah kak budak2 ni..

pagi ni lagi lah si Angah tu..
sambil pakai baju sekolah dah bising2 kata tak sabar2 nak tunggu abah dia..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;

aikkk... macam tau-tau jer..

dalam 4 hari tu..mmg sehari jer saya buat tau doc. Pastu budak2 pakat gelak2.

biar dorang seronok lagi.. hehe

cemomoi said...

teringat g sabah baru ni seminggu, dah balik rumah pon anak hak kenit skali sibuk suruh emaknya jemput ayahnya.. heh! ayah ko tertonggok kat rumah nak jemput buat apanya!

slamat bertaut kembali

akuanakpahang said...

selamat kembali aboh :)

Yong Kamariah said...

aku rasa mak budak yg yeah yeah lebih2 takkkkk...hihi

ainnoraini said...

wah seronok la ye...abahnye nak balik...rindu la tu kannn...lame tak jumpe...

kalau kite pun same gak bilang hari bile la hubby nak balik..lebih2 lagi bulan puasa ni...

Ku Tak Sempurna said...

alalalala.....

.
.


nampak benar maknya yg tak sabar


hihihi... :D

Yunus Badawi said...

Saya pun nak kata mcm apa yg KTS cakap tu.

Mcm sehati sejiwa pulak ngeeee

sahromnasrudin said...

salam..selamat berbuka segalanya utk sdri ye hehehehh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

angah ke maknya yang rindu

azieazah said...

Anak-anak lompat 2 kali... si EMAK lompat 6 kaki tinggi..hehehe

dah tukar cadar katil? Ahaks!

Hamizah said...

salam reen,
abah kan ada..

secangkir madu merah said...

rindu sungguh diowrang tu ya...ibunya lebeh lebeh lagi ...hehehhehee

Zaitun said...

Jangan2 mama diorang yang jerit lebih tak,malu2 kucing hehehe....

elly said...

Masak favorite food dia...

ckLah@xiiinam said...

Ni....abinya dah sampai rumah lah ya?


:)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;


kak..

saya terpikir layan lain pulak..

haha.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi ;


budak2 memang xcited sangat kann...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

enyassin @ akuanakpahang;

timaseh (^_*)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yong Kamariah ;


u'r the very rite yong..

haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wan Amalyn ;

timaseh atas nasihat..
kali ni tak amik kat KLIA. dia naik Limo. Bulan posa ni ngantuk gila babas lah Wan..

Tahun ni raya Lipis dulu ar... Ko kelik Kelantan ke tahun ni? Singgah ar..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ainnoraini ;


heeeee rindu bangattt..

nak buat camna kan ain, dah keje. Kalau tak mau ikat biar duk depan mata..

haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ku Tak Sempurna ;;



sepuluh markah u !
dalam hati joget bangra bagai..


hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yunus Badawi ;

alohhhai..


ke nak usha KTS ?

hahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

W'salam sahromnasrudin;


timaseh. (^_*)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o ;


maknya main hide and seek..


hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

azieazah ;


ya betullll..


ops.. sudah pasti tukar yang baru.

hahaa..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;

(@_@) ngeee..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

secangkir madu merah ;


sshhh..
jangan cakap kuat2, nanti ada orang dengar...

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Zaitun ;


hikhik..
saya pemalu lah kak..

haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly lagi;


yup.. betul
macam tau-tau jer yea....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ckLah@xiiinam ;

alhamdulillah.. selamat sampai jam 11malam tadi.

saya keje, dia dirumah melayan anak-anak. biar budak2 lepaskan geram kat abahnya..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget