Tuesday, September 7, 2010

Cemburu Melihat Yang Lain...... Aku Pun Nak Juga...








Terimalah kad pengganti diri yang simpel-dimpel ni buat semua teman-teman blogger & facebook.



Aku mula bercuti 8hb September sehingga 17hb September 2010. Bertolak ke Kuala Lipis pada hari Khamis. Ada sesiapa nak datang ke rumah FIL & MIL di Kuala Lipis ? Aku di sana sehingga raya ketiga.


Raya keempat hingga ke berapa..?(mak kita kannn...tak taulah sampai bila...hehe..) Aku di rumah emak di TPSemenyih.




Note : huwaa...panjang sungguh senarai yang kena buat....




Till Now.




25 comments:

cheqna said...

salam
selamat bercuti hari raya kak
maaf zahir batin =)

al-lavendari said...

salam.

selamat bercuti dan berhari raya. hati-hati ketika memandu. biar lambat asal selamat.

selamat bergembira bersama sanak saudara di hari raya ini.

LiNda said...

ok ! saya ambil..
kad yang cantik

Reen,
Selamat bercuti and bergembira bersama sanak saudara ..

Wan Amalyn said...

Selamat hari raya Na (juga buat Husnul & anak2) mohon maaf lahir & batin andai ada salah & silap selama kita kenal...

:) oghang start cuti 8 - 17 Sept tp kat kg sampai 14 jer lepas tu ke t'ganu bercuti ngan Family (Mek & Abah, Lili & family, Lida & Family, Rose & Family serta Nini & Family) kiranya mcm family gathering gak ler! :) tak sabar nak CUTIIIIIII....

aNiS tHe BumbleBee said...

camat ari raya....fewit!! jgn main mercun tau.hahaha!



rege dia tak mahal mana pun.100 kebawah je.50-60ringgit pun ley dapat.ko ndak stail camne?

kakcik said...

Selamat Hari Raya Reen...

tengah fikir, macamana nak ambil kad Reen ni sebab dia bagi warning pulak! :)

kakcik said...

Ok.. dah boleh ambil... terima kasih. :)

ainnoraini said...

salam reen...
selamat bercuti...nak ucapkan selamat hari raya dan bergembira bersama keluarga...

Ms.Lilies said...

selamat hari raya...
:D
have a blast one with ur famili naaa

akuanakpahang said...

Salam lebaran dan selamat bercuti raya maaf zahir dan batin kut ada tersilap kata2.

elly said...

Selamat Hari Raya Reen....

Yang penting berhati-hati dijalan raya...aku pun esok dah balik Raub....raya tahun ni nampaknya aku tak kemana-mana....maklumlah mak aku kan..so tunggu orang datang umah je lah....

Yang pasti tangan aku sentiasa basah sbb kena basuh pinggan....

gadisBunga said...

happy raya ho ho ho! (jgn ban komen ni ye heheh...)

salam aidilfitri...semoga ceria dan gembira selalu. amin...

YanDarwisy said...

Selamat Hari raya buat akak sekeluarga, Semoga pulang ke kg dgn selamat...

ibuintan said...
This comment has been removed by the author.
cemomoi said...

semoga slamat sepanjang masa slamat berhari raya le

piewahid said...

hati2 di jalanraya dan semoga selamat pergi dan balik.

saya pun balik ke merapoh (k lipis) sebelum kami sekeluarga bergegas pula ke klang pada hari raya pertama.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

“Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.
Semoga segala doa, ibadah dan taubat kita dimakbulkan-Nya dan semoga berbahagia dunia akhirat”

“Terima kasih sudi menjalin silaturrahim yang sungguh bermakna & berkongsi pengalaman yang sungguh berharga”

julietchun said...

ringkas tapi padat kad ni :P
selamat hari raya,jgn lupa jln balik rumah sendiri nanti :P

julietchun said...
This comment has been removed by the author.
[s.u.r.i.a] said...

selamat hari raya kRina. maaf salah silap. :)

ckLah@xiiinam said...

Selamat hari raya...

kak Erna said...

salam..selamat bercuti..hati2 dijalan raya,,dan selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

Yunus Badawi said...

Selamat Hari Raya dan selamat bercuti. Cuti sakan tahun ni. Semoga bergembira di hari mulia ini.

Kalau nak datang ke rumah rogerlah saya dulu.

en_me said...

salam aidilfitri akak rin ittewww..

kak wan said...

Terima kaseh ina,
Akak ambil ye kad ...
wah lamanya cuti ...

DrSinga said...

tak raya rumah Mak Dato Siti??
:)

salam aidilfitri reennn

Linky's Magical


ShoutMix chat widget