Wednesday, September 1, 2010

Senyap Bersebab..


Aku sibuk.




Layan gambar aje ya..





langsir tahun lepas
bahagian bilik atas tak sempat siap

bawak ke tahun ni..




blueberry muffin untuk Angah






..Dirasmikan oleh Adiq..





Tak jumpa acuan yang sepatutnya.. huhuhu..

Manalah kau simpan Leha ooi...

*xbibik




..Dahlia BERTUKAR menjadi Kemboja ...



.. kecik-besar-kecik-besar..




didera oleh isteri !

..penangan mengecat..






Note : Hati tak tenteram bila tak jenjalan... nanti kita datang eh..







Till Now.



32 comments:

akuanakpahang said...

Oit bz betul cik kak yeek.. apapun selamat hari raya... tak pe kayuh pelan2. :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

ya betul tu kata anak pahang kayun pelan2...

Mak Su said...

tak per, banyk kerja tu nampaknya tu..... buat yg mana patut dulu :)

kak merna said...

salam reen..sah2 kena dera tu..sampai terbaring..
akak dera anak2 je..nolong buat kuih..siap dah..

kak erna said...

alamak reen..camana boleh jadi kak merna pulak tu..salah taip la..belum tukar nama lagi..masih lagi kak erna

makdara TERDIVA said...

sedapnye blueberry muffin tu..nak resepi boleh x?? saya buat tak naek2..huwaaaa

sahromnasrudin said...

salam..ape warna tema tahun nie???

cheqna said...

wah wah wah
ngan abi2 sekali dikerahnya ye..
sambung yang angah ngecat hari tu erk kak???

kak wan said...

Hai...ina, akak kenang penerap kuih ina tu klasik betul..
Akak tunggu cuti sekolah next week baru pulun buat kuih.

Ibu n Abah said...

azrina...
akak paling kesian pada suami yang didera isteri... bertepung2 tangannya....
suami akak?.. mahaplah dia nak main dengan tepung...

relevan said...

Kesian abahnya..sampai pengsan ke kena dera tu..?

ashie023 said...

huhuhu adiq x pose ke??keke

julietchun said...

langsir tu kalo tak siap lagi buleh forward taun depan,ehehehehe.

kuih bijan tu nampak mabeles.

Zaitun said...

Kasihannya mr hubby... sampai pengsan...penangan si isteri...

Dahlia ke...kemboja ke...janji sedap...

en_me said...

raya sakanns tahun nih kanns.. ehehe

al-lavendari said...

kesian kat En. Asben, bukan rumah orang lain kan !

cantik dan lebatnya rambut Adiq .. dia tak puasa ke buat malam hari ?

aNiS tHe BumbleBee said...

huyohhh!! gigih betul.semua makanan kelihatan adalah sgt sedap didalam blog.isk!nk pegi raya kt umah boley?hihihi!

ckLah@xiiinam said...

Selamat menyibukkan diri...untuk keluarga tercinta.

Ku Tak Sempurna said...

gigihnya!!


.
.

jeles ai tgk.. nak buat kuih sendiri gak la... errr...

:D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

caya lah ko adiq

afzan said...

wah buat muffin sendiri tu.. mmg terbaikla

sayangsayangibu said...

rajin betul
sya ugak yg terajin tunjuk kueh di kedai sjo.. ;p

salam ramadhan dan selamat menyambut lebaran
maaf zahir batin ye.. ;p

LiNda said...

Reen,

diam2 berisi ...
ok
teruskan ..

elly said...

Reen;

Memang bz betul ko ek.....aku tak leh gak nak nengok gamba ni semua...slow tul tenet line...subuh2 je baru laju (aku ngadu nih)....

somuffins said...

Salam Reen
Semangat Raya kian terserlah...

Ingatkan your hubby tolong buat biskut, rupa2nya dia mengecat.

Tie said...

Wah.... kuih raya !

dan muffins!! Suasana raya kian terasa :)

ainnoraini said...

rajinnye reen...mmg raye sakan tahun ni ye...buat kuih sendiri..cat rumah lagi...meriah sungguh...

ciK LyndaWawa igUana said...

akak guna kamera pe ni..cantiknye gambar...

fiddeOmar said...

salam...
dah terbau-bau kemeriahan raya. :)

kakcik said...

Salam Reen..

sah jadi raya tahun ni.. :)

ckLah@xiiinam said...

Asslamualaikum...
ckLah datang untuk mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin...

Terimalah kad ucapan maya di blog ckLah...


Jumpa lagi selepas Ramadhan melabuhkan tirai.

InsyaAllah.

azieazah said...

Amboiiii... beraya sakan dia yaa..

Kasi ler alamat rumah, bleh kami pi serbu. Ahaks!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget