Friday, September 24, 2010

KERJA KOSONG ! Ada Sedara Sesiapa Yang Mahu Cuba ?

Cerita raya pun tak sempat nak apdet...huhuhu..






Nak IKLAN sikit.




Management approved 3-4 orang assistant utk dept aku tapi sampai la ni pun belum nampak candidate lagi.




Ada sesiapa anak-anak , sepupu-sepipi @ sedara-mara nak kerja ?




Junior position.


Female.


Ada experience bekerja lagi bagus. Takyah susah payah aku nak ajar.. hehe..


Ms Office tau basic pun tak pe.. tau banyak lagi bagus.


1 position utk assist aku dan 3 lagi untuk position baru. Kiranya 3 ni jadi pioneer utk position tu nanti.


Tempat : Sungai Buloh


Company : jangan risau.. public listed co.


Bonus : 3 tahun aku kerja tak pernah tak dapat. Dapat pun bezzz.. *racun ni..






Kalau berminat ;
Email aku : azrina.fizi@gmail.com, fizrin37@yahoo.com




Dah masuk Harian Metro bulan puasa hari tu.
Tolong war-warkan eh.. dah level hidung tahap tenat aku ni..
MC hari ni... see.. sampai sakit aku dibuatnya...






Note :
Dalam minggu ni je; 2-3 kali waktu berita dah setengah jalan baru sampai rumah. Jangan kan nak pergi beraya, nak berborak ngan Abi pun tak sempat; aku dah habis...zzzz...




Ada jugak sampai tahap utk quit... *bila aku cakap camtu, Abi senyum sengeh...huh..


Tak boleh dulu.. ada commitment sendiri yang perlu disettlekan. Lepas tu baru boleh fikir.




Dah settle sumer baru boleh citer macam biasa tau... alahai, rindunya kat semua...




Till Now.
















26 comments:

Yunus Badawi said...

Nak ambil pompuan aje ke?
Kalau tak boleh saya apply yg jadi assitance awak tu hehehe

Yunus Badawi said...

Eh first lah.

Nampak sgt saya ni rilek. Tak mcm awak yg sampai nak beraya pun tak sempat. Malam ni dan malam esok org nak beraya rumah saya.

Siang esok dan Ahad saya pula nak beraya sakan ke rumah org hehehe

LiNda said...

Reen,
harap awak sihat yea..
kalau tak sihat makan ubat
dah makan ubat
makan kueh raya plak . hehe

note : harap2 ada calon yg sesuai .

ciK LyndaWawa igUana said...

akak boleh jadi promot keja kosonglaaa..hehehe

akuanakpahang said...

Ingat nak apply juga keknya nak org pompuan aje...sakit :)

relevan said...

Aduss..panas lagi..pelita 7 likur masih lagi menyala weh..

Mak Su said...

sy mmg nak cr keja lain, jwtn junior tak kesah, tp umur saya senior ler puloks... huhuhu

lagi satu, tempat keja jauh bebeno dri umah, huhuhuhu

My Life My World said...

Salam Dik Rina ... ingat akak sorang jer tak update blog ... adik pun gitu ker ... hehehehe

Akak ni baru nak start warm up. Tu yang baca blog orang dulu .. hehehehe

sueanne said...

Nak apply ke tak..
nak apply ke tak..
nak apply ke tak..


Bonus banyakk...
Monitor plasma tue...
Dekat memang dekat.


Tapi....


Nak kena keje lewat malam tue payahnye kak.. adehh.. merempit malam2 cam takut je.. hahaha..

* Rindu kat kak rina.. Lama menghilang.. Betul2 raya ni.. kehkehkeh..

kak long said...

nak keja tp jauh sangat..huhuhu

mier@merr said...

aloh..sabar ye sis,...cobaan..

zaradgreat said...

wah2
kak rina
selamat hari raya!!!
maap zahir & batin

penjejak maya said...

salam,

elok la tu maklumkan moga ada yang mohon nanti..

elly said...

Reennnn...(tgh jerit manja kat ko);

Rindunya kat ko...ari2 jenguk kot2 adala citer baru.....akhirnya ada jugak ari ni....

p/s : err gamab kalau dh download email kat aku...hehehehe...jgn letak kat blog eh...malu.....

ibuintan said...

reen, memang sah sebuk ye... lama menyepi aleh2 kluar iklan lak...

cobaan tu..

kak wan said...

Huh ..memang ramai betul orang rindu kat ina..bukan akak sorang je.., ingat ada citer raya..tapi citer kerja so memang busy tahap spidermanlah ni.. apapun kesihatan jangan lupa..jaga.

kak Erna said...

salam reen..sibuk kerj ye..patut lama sepi..
alhamdulillah..sihat reen..cuma sibuk aje ye..

secangkir madu merah said...

wah buat advertisement cari kerja lak....nak terai la...

Yunus Badawi said...

Kerja part time boleh tak? Nak kerja dari rumah hehehe

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, Rina,

Selamat Ari Raye, maaf zahir batin.
Baru relex sikit, boleh lawat Rina,

Jawatan tu nak kelulusan apa? kalau SPM boleh? Nak bagi anak2 murid apply...

~~Ciklinn~~ said...

tingin gak nak keje balik nie...

salam kenal dari ciklinn & co

anisalya said...

nak apply boleh tak?
hehehe...
dah lama tak keje ni...

Yunus Badawi said...

Bila nak update ni Reen?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kerja kosong kerja yang ada berisik ada ...nice ..salam raya

Zezebel said...

Kerja part time takde ke? Hehehehe.... Macam dah jadi tempat cari kerja plak blog ni karang.

en_me said...

leh update blog x masa kerja.. ekeke

Linky's Magical


ShoutMix chat widget