Wednesday, November 10, 2010

Sudah Sampai Masa Daa...

Dari 1997 berkhidmat



Keluaran pertama  "saiz 29"



Dari Taman Medan Ke BBSentul Terus Ke Rawang



Tuan punyanya dari bujang hingga anak tiga



Tak pernah meragam



Walaupun berbagai keluaran terkini di pasaran



Dia tak heran



Sudah Sampai Masa



Tak Bernyawa



Termenung panjang




Note : apa lagi bang ?...yang gantung, yg lekat, pilih aje.. hehe..


.
.
.
.

..babai...


Till Now.



30 comments:

kak long said...

kaklong rasa menyesal masa beli LCD...
cik abg ckp pilih jer yg besar,,
kaklong ckp cukup la 32inc...


bila tgk umah org lain... semua 32inc keatas...huhuhu....

anymz said...

apa lagi?? ke kedai lah kita.cari LCD yang besarrrr punya..kihkih..:)

elly said...

ok TV baru jenis leper, saiz besar satu!!

azieazah said...

Hanto jer balik kampung... hehehe ataupun kasi letak dalam reban ayam, biar ayam belajar tengok berita...

hehehe

Yeahhhh tangkap plasma 65 inchi satuuuu!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ,

suami kawan ofis ada jual jugak yg korea brand..besar2.


puas saya pujuk...tak nak jugakk.

kali ni kenalah... hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak anymz ;


betul2..
setuju sangat tu kak !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly ;

mintak2 di nak.

abg aku ni lain sikit. kali ni terpaksalah kott..


kalau laptop dua tiga kali beli pun tak pe.. grrrr jugak ni..

laptop lama elok lagi, bulan lepas dia beli baru.. yg lama dia bg Along..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Azie;

Cakap pasal kampung kak,.. memang ada beli 3 tahun lepas, Panasonic.

Ingatkan nak letak kat atas... bunyi tak sedap kata dia pastu tak sharp..terus dia hantar kat kampung..


aduiiiii.. apa nak buat..

Ati Masrif said...

TV tu pun fhm..suruh tuannya beli baru..LCD..semua dah tukar ke LCH..hehe

GaDis CoMeL said...

ada laptop lebih tak? hihihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif ;


sekarang dah ada LED pulak kannnn..

setia pada yang satu kononnya...

hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

GaDis CoMeL ;

ada ! nak beli tak.. boleh bg murah-murah ..

baru pakai jer tak sampai sebulan lebih..


Abg kRina nak publish kat Mudah.dot.com. tau ..

kak wan said...

Ina ..alang - alang baru, beli yang 50in ke atas tu...kalau tidak nyesal..
Yang lama, anak - anak boleh buat main ps tentu tak kan kacau mak dia tgk drama korea.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak wan ;

hahaha..besarnya kak..
rumah keciklahh..rasa macam tak sesuai jer..

haaaaa part tu yg best kak..tak berebut nak tengok drama Korea ngan kartunn..

hehehehe..

ana said...

apa lagi...bang TV LED satu...yg nipis tu ye bang! hahahaha

relevan said...

Lupus kat kedai barang lusuh..dapat juga hasil daripada Tv tu..

DrSinga said...

saya setuju dengan sejesyen orang rumah abang ni...
best bang!!!...nampak besar dan klear lubang hidung bang...!!!

cheqna said...

hahahahahaha
sila sila sila
selamat la ye kak =)

Ku Tak Sempurna said...

peeeeewwwiiitttt...

LED please ;)

kakngah said...

k. rin,
sebijik sejibon tv kite. trinitron tu kite beli seken hen jek sebb masa tu baru nak hidup la kekdahnya. dlm thn 2000 kot. pernah sekali meragam kronik. kene rm300. sampai skrg elok lg.

gadisBunga said...

yg lama tu boleh buat aquarium. hahahah!!!

zaradgreat said...

ke nak yg nipis? hehehehe

akuanakpahang said...

Gitu laa yak kalau dah sampai masanya :(

.:Daya:. said...

lama jugak dia berkhidmat yer

Zaitun said...

Pendapat kak Zai tak berapa sesuai kalau besar sangat.Kak Zai tengok kat rumah adik dah macam kat panggung wayang pula.
Lagi berebut sebab nak gambar yang besar dan jelas.

Hamizah said...

pilih led la pulak..

kak Erna said...

salam reen..waaaahhh..tv baru..jangan lupa..dapat 42" pun ok gak tu..

ibuintan said...

ode saje,.. best reen nengok drama korea kat skrin yang lebar2 ni..(bakar la tu)

She is f.A.z.A said...

sis..
beli tv baru eh??
x pyh g cinema pasnih..
beli dvd layan kat rumah sudaaa :)

Ms.Lilies said...

pasang sound system skali reen..
muehehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget