Thursday, December 16, 2010

Berduyun-Duyun Orang Sign....Celcom Murah Giler Buat Masa Tapi Hanya Di Sini..

Hari ni Celcom Authorised Dealer datang Ofis.
Satu hari dia tunggu kat sini
Semua melopong dengar.
Majoriti ambik plan ni.
Memang murah giler !
Tapi khas untuk Hong Leong  Group aje.


Aku sain untuk tiga  .
Muahahaha...tamak haloba ...
Aku nak remain nombor sekarang, jadi aku amik plan RM48/sebulan dan dapat  rebate RM15.
Zero Commitment Plan untuk yang lagi dua tu.Sebulan hanya bayar apa yang guna aje dan kalau tak guna, bayar 2 hengget aje ! Maximum 2 saja untuk Zero Commitment Plant tu.



Satu untuk aku, satu untuk Along dan satu untuk emak.
Digi yang ada tu spare ajelah untuk Angah.. Bagi dorang pakai masa cuti sekolah aje.. Lepas tu simpan !
Lepas ni emak takyah tunggu top-up credit TM untuk telefon sedara-mara atau anak-anak dia..


Peluang hanya sekali ni..
Aku amik broadband jugak !
3.5G hanya RM68 aje compare RM98 kat luar.
Takde additional charges.
Lepas ni nak ke rumah emak atau kampung...
bolehlah sesuka hati bertenet....  (^_^)





Note : tengah tunggu turn dipanggil untuk pilih nombor dan registration.




Edit jam tiga petang :   Hanya amik 2 line ...Satu untuk Aku dan Satu untuk Emak...huhuhu. Nak remain line lama, banyak pulak prosesnya sebab aku subsidiary aje. Sesapa yang ada nombor lama tu, nanti aku bagi nombor baru  ! ...






Till Now.


68 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sain jangan xsain....nanti jangan lupa misscall aku taw..ahhaha :P

afzan said...

untuk hong leong je ke? ini tidak adil!

gadisBunga said...

hong liong aje? mana acikkkk!!!!!

Cik Pah said...

best kerja ngan hong leong nih.. ari tuh my sil pun dpt sign promo tapi untuk digi blackberyy..

kak long said...

opsss...!
kaklong bukan ahli hong leong bank lagik laaa...rugik...!

dulu masa ambik keta bt pinjaman ngn dia...skrg dah satel semua....!
malas nk join..huhuhu..!

eelobor said...

wah untung tuh. takkan utk hong leong jer. nanti nak pegi tnya kat service counter

white rose said...

wahhh...bestnye...

nape laaa celcom tak bukak tuk kampeni2 lain ye...

My Life My World said...

Hambik jangan tak hambik Reen ... bertuah mak U ada anak macam ni. Sentiasa ingat pada bonda tercinta :)

- GC - said...

huhu. yg bukan warga hong leong, tak merasa lah.

kakcik said...

Harapnya 'berbaloi-baloi', ye Reen... :)

The Nurul said...

alaaaaaa jeles!

cemomoi said...

baik ada maknaaa

Cik SHiNJU said...

Salam...

Harapkan coverage jelah mantap selkom neh...Line tenet kdg2 mengong gak..huhuh..saya baru 11 bulan bertukar dr meksis ke selkom...mmg puas hati boleh on9 time kat kg..

tasekM said...

ye la...
kita bukan org hong leong...


:)



.

julietchun said...

untuk si adik takde? :P

akuanakpahang said...

Selamat bertenet nanti... walaupun dimana jua anda berada :)

ibuintan said...

selamat bertenet sesukahati reen..

dan moga bband tu benar2 berbaloi..

Ku Tak Sempurna said...

takde cas2 tersembunyi ke??

atty's said...

nak jugak!..lepas ni leh tenent kt mana2 pun .syiok .

zulkbo said...

salam..
saya guna Maxis Broadband
speed 7.2 G,limit penggunaan
sampai 6 Gig tapi selalu dalam
sebulan tak cukup juga..

zulkbo said...

..anda punya tu Reen,
3.2 G TU UNTUK SPEED atau kegunaan Gig bulanan..rasanya kalau speed slow dari Maxis dan kalau kadar limit penggunaan pun kurang kerana Maxis bagi 6 Gig dan hanya RM98...kita blogging ni kalau ke blog orang yang ada auto lagu lagi cepat habis Gig nya..he he

She is f.A.z.A said...

sis..
faza beli time promo
5G -> RM 68
mule2 mmg broadband pastu berokband hehe sbb lembab

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Murahnya celcom bagi. plan yang ko ambik tu laju nak tenet. murah tu, kalau kat luar RM98.

idasm said...

sesekali dtg peluang cam ni, bagus jugakkan. apalagi... rembatlah...

hehe... (o . . staf hong leong bank rupanya... )

kak Erna said...

salam reen..best nya..nape tak boleh untuk luar..kalau boleh kan best..dapat jugak akak bertenet kat luar jugak..he he..

Ms.Lilies said...

nak nombor!
nak nombor!

hehehehe

Zaitun said...

Kalau tak ada yang tersurat dan tersirat berbaloi tu.

mier@merr said...

msj ai...hehe....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe ;


boleh, tak jadi hal...
nombor yang sama hari tu kan ?




haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

afzan ;


HL group aje..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;

nak wat camne...

ni kira bertuahlah kononnya...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik Pah ;


kali ni pun ada jugak BB tapi tak berminat lah... qwerty pad tu yg tak berapa suka...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long;


lain kali dan lain masa pulak lah ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

eelobor ;


promotion ni utk road-show aje rasanya tapi boleh cuba tanya.

sebelum ni dorang approach MAS jugak.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

white rose ;



bisnez strategi rasanya..

Hamizah said...

kat sini best lg reen,utk postpaid sewa blnan $49 siap dpt hp free, international call $150, national call sesama operator free..

broadband Unlimited Gig tak sampai $100..

best kan klu msia camtu juga..

Ati Masrif said...

TQVM rina!

wah ..murah sgt tu..

selamat bertenet dimana saja anda berada..hihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Acik @ My Life My World ;


hehe..memang hambik kak..

takde apa sangat nak bandingkan susahnya dia nak membesarkan kami seorang diri sejak tahun 1990 dulu..

noor said...

ala naper hong leong jer huhuhuhu
best arr reen

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

- GC - ;



kat Ipoh ada satu HLGroup. mehlah join... (^_^)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik ;


harapnye lah kan ....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

The Nurul ;


haaa...kita ada, awak takde..


hahaha.... sila jeles lagi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi ;


ya ka ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wa'alaikumussalam Cik SHiNJU ,



mintak2 kat kg nanti ok jer..



*macamlah selalu balik... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tasekM ;


kita pun....

dalam group pun jadikler..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

julietchun ;

ada.... mainan tit-tot-tut yg warna pink.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

akuanakpahang ;

hehehe...

jangan sampai mertua menjeling sudah....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;

mekasih kak..

harapnya berbaloi lah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ku Tak Sempurna ;


dia malu kot...


;0)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

atty's ;



amiklah kak !


hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Bro zulkbo ;


untuk speed.

lagipun bukan untuk daily usage.
sebab kat rumah dah ada streamyx. guna bila balik ke rumah emak atau kampung aje.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

She is f.A.z.A ;

ala ciannya..


coverage tak bagus agaknya tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik Ina minat Do do Cheng :


mintak2lah kak...

bangun,tido, jaga, kerja ingat nak tenet aje... hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

idasm ;

peluang mungkin hanya datang sekali kannn.....


(hehe.. staff hong leong group aje..)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna ;


best memang best kak tapi dah kena keluar duit lebih lepas ni..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi @ Ms.Lilies;


nanti ! nanti !

lepas 2 minggu baru boleh activate..

sambutan hangat kata salesrep tu !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Zaitun ;


harapnya lah kan kak...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier@merr;


ok !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hamizah ;


bagusnya...

nak duk sanalah...

hehehe..



* cost living tinggi kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif ;


hehehe...


sana-sini-situ-sinun ada...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

noor ;


hong leong dan group aje..
mungkin celcom akan ke company lain jugak rasanya..

sblum ni MAS pun ada...

sahromnasrudin said...

bestnya...nak gak plan tue huhuhuh

Kakzakie said...

kakak guna family plan. sebab tu semua anak2 ada h/p. tapi masa tuisyen je boleh bawa. Masa sekolah, balik asrama kita simpan.

makdara TERdiva said...

sedara la kita eh!

tiap2 awal bulan mesti jumpa HLB nih.. :)

DrSinga said...

jangan lupa bagi nombor baru !!

aNiS tHe BumbleBee said...

ha,nnti kasi no baru tau.jangan lupa.

eh ko keje hong leong eh?ko tolong check,asal aku punya loan xabis2 lagi bayor.yg laki aku punya dah settle dah tahun ni.loan zaman nk kawen dulu ni...kesiannnn...keh3x!!

sayangsayangibu said...

jangan lufer bg no baru jugak ye... ;p

zaradgreat said...

wah. meriah tuh kak rina. meriahhhhhh

Linky's Magical


ShoutMix chat widget