Thursday, January 27, 2011

AngPow

Selalu dapat selepas CNY
Tahun ni ..
dah dapat angpow pertama !



Dapat dari salah sorang ex-boz kat tempat keja
Dia pass pada salah sorang boz kat sini untuk bagi pada aku
Boz-boz lain atau boz aku sendiri memang tak pernah bagi... huhuhu



Berapa banyak boz daaa..
Seyes.. sini memanglah ramai boz



Suka ?
Maunya tak..
Aku tolong Mr. L ni buat extra task setiap bulan..
Dia tak sempat nak buat sendiri


Setiap tahun dia bagi jumlah angpow yang sama
Tapi
..dia kan dah berhenti ...



Alhamdulillah , ingat lagi dia pada aku.



..rezeki..
..nak beli apa ek ?...hmmm..



Note : kita kongsi-kongsi haaa..
          aku belanja kawan-kawan yang bertuah lepas ni....




Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

33 comments:

gadisBunga said...

cop!

gadisBunga said...

saya ke kawan yg bertuah tu kak? ngeeeee~~~

gadisBunga said...

banyak tu kak. ada bos kan bagi rm10 hengget je. hahaha~~

Cik Pah said...

nak jugak kak.. eh,,akak nih sejak menjak nih..cantik lah.. baik lagi.. murah hati..heheheh..

white rose said...

waaaahhhh...
bestnyerrr...

kakcik said...

Wahhhh... gB.....

bukan main dia ya??? Jom kita ajak Reen ke Ice Room! ;-)

suri solehah said...

salam reen,,seronoknya dapat anhpow..sy tak penah dapat hehe

Yien Da Mox said...

fuhhhh...yoooo..! byk tu....!
jom shooping!...heheheh!!!

kak long said...

ayiokkk...reen..!
tak padam si kakak pun ID daaa...!
tAk pasan!
sorry erk!
kira tu komen kaklong la yer!

Kunang-Kunang said...

Salam Reen,

Rezekilah tu.

Akak masa kerja dulu tak pernah dapat ang pow walaupun boss berbangsa cina tapi setiap kali raya dapatlah.

zaradgreat said...

ape lagi kak reen... open table la. hehehheehe

kak Erna said...

reen..alhamdulillah..rezeki..
boleh jenjalan cuti panjang ni..

Ms.Lilies said...

walla...
mari kita laga2 pipi kak

;)

ainnoraini said...

jelesnye...kite kwn kannn....

kat opis ni tak de angpou cume dpt buah limau jer...

eelobor said...

mungkinkah aku antara kawan yang bertuah tu nanti?

cemomoi said...

haaa camni la kawannnnnn

kita kongsi separuh hek

mzhany said...

alhamdulillah rezeki kan kak rina..ameen

kakngah said...

dah tak keje.. xder la dpt angpow lg.. :(
dulu selalu dpt angpow dr subcon. :P

kayteeze said...

Err......
Kita kawan kan ? hihihi....

Ada juga orang tahu balas budi, ekk. Bertuah Reen jumpa orang macam tu. Kak tie dulu masa kerja pun pernah dapat angpow dan cokelat sekotak besor(susah payah kita kelek bila naik bas balik).

Duit tu bolehlah beli pakaian atau tudung, biar jadi kenangan.... Nanti bila jumpa dia, boleh cakap, ni tudung adalah hadiah dari boss tau, hehehe....

::..Dia daYa..:: said...

salam

wah baik nya x-bos akak
murah hati lak tu

selalu raya cina dapat limau berkotak2x jew

::..Dia daYa..:: said...

salam

wah baik nya x-bos akak
murah hati lak tu

selalu raya cina dapat limau berkotak2x jew

Ati Masrif said...

bertuah betui rina ni

kita tak pernah dapat ang pow
sebanyak itu..

beli baju ke..handbag ke..best!

suez said...

whoaa. saye pun tak pernah dapat angpau....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Akak hampehhh, nama je kerja company cina.campak RM10 pun tak de. Dilemparnya kita limau berbiji-biji, sampai cirit birit.kwang kwang

- GC - said...

byk nya!!! bos tempat lama kekut kak, haram tak penah bagi. haha.

Ku Tak Sempurna said...

ibu kita kata kita mmg bertuah


.
.
.


.
.

maknanya kita kawan yg bertuah la kaaaan


nak makan kat mana?? jom

:D

cikceriacorner said...

alhamdulila..akak..rejeki kanss..:)

ashie023 said...

wow best nye bos kak rina..
banje kite???hehe

Ati Masrif said...

salam reen,

lupa lak kita nak tanya

hubby awak pun orang kuala lipis ke?

kampung mana..or taman mana..?

Ati Masrif said...

haa...

mesti dulu selalu gi raya

rumah CT Nurhaliza kan.. ^_~

~ yus ~ said...

Wah! Banyak tu angpownya. Best..best..hehe

Wan Amalyn said...

Na,

Apa yang kita syok sangat kerja kat opis sekarang ni bila time raya cina laaa... it's time to collet angpow... hehehe esp. dengan bos kita... kat opis dia bagi angpow, pergi raya kat rumah dia, dia bagi lagi... :D itu belum masuk angpow daripada sub-con2 lain... ada satu tahun tu collection angpow kita dapat dekat RM700 :)

DrSinga said...

Tu baru sorang boss...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget