Sunday, January 30, 2011

Ibu ! P*nis Angah Bergerak-Geraklah..

Malam Rabu
Abi hantar Along ke tuisyen. Adiq ikut
Angah nak teman aku di rumah.


Aku tukar-tukar channel....
Channel 108..
Citer Trimurthi.. lama betul citer tu. tengok jap..
Kebetulan Shah Rukh Khan tengah menyanyi sambil mengedeng awek dia dalam citer tu.
Adengan menggesel-gesel... ala... biasalah hindustan..


Tetiba Angah bersuara.
"Ibu ! tukar citer lainlah...
Penis Angah bergerak-geraklah .."


Biar betul....
Aku selak seluar dia..


La...memang betul..
Penis dia tengah mengeras
Suspens betul aku..


Terus aku tukar channel lain.
Otomatik penis dia macam biasa.


Umur baru nak masuk 7 tahun boleh macam tu..
Takkan hormon ?



Note : Risau pulak..




errr...Dr Singa & Daddy Ziyyad atau kawan-kawan lain
consult sikit boleh?..tapi free lah yea... ngeeeeee..




Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

38 comments:

kakngah said...

kahkahkah!!
k.reen.. adeeb tetiap pagi lepas mandi pagi kunai [penis] dia begak [keras]. kalau tgk citer seksi2 sikit pn sama. tu psl kngh rela jek dia bukak katon sentiasa.

bila adu kat abem.. abem jwp..
"elok la tu.. tanda dia normal. cer tak bangun2?"

ibuintan said...

ayolahaii Reen,

angah dah sunat kan, takkan 7 tahun dah mimpi jugak...hehehe

Mak Su said...

kenapa ek? mmg gitu ker utk boys

white rose said...

aduiihh...
gelak sy nih kak oooiii...

tanya la pendapat yg lebih pakar...
sy xtau laa, xde pengalaman lagi...

zaradgreat said...

wah. cenggitu ka kak reen. belum ade anak lagi laaa kak reen. baca simpan buat masa depan je la dulu. hehehe

azieazah said...

Lumrah la tuuu.. makin dewasa. :)

kak Erna said...

reen..nasib jugak angah nak cite ngan reen..boleh pantau..
anak2 akak..tiga2 malu nak cite ngan mak..semua ngan ayah.jadi akak tak tau cerita dia orang ni..

kasihredha said...

anak akak tak pernah pulak mengadu camgini..tak tau lah reen. Mungkin diaorang tak kasi tau akak kot.

Yan said...

Salam Reen,


anak akak sume lelaki. tp takpenah lah diarang comment cam tu. Normalnya pepagi tu mmg lah naik punai nya tu...

hee.. check lah. dgn pakar kot..

Hamizah said...

lumrah kot..xpenah pula si danish mengadu kat saya..hehehe

mzhany said...

kakreen, 7thn eh? hurmm,sweet je dia guna perkataan penis tuh yer ;)

sy xde pengalaman yer, sy baca buat info eh kakareen. hihi

eelobor said...

tak mustahil....

zulkbo said...

salam Reen..
ha ha..dah sunat ke belum
si Angah tu..aduhai..risau
juga saya membacanya..he he

Ati Masrif said...

reen ini kisah 18sx ni..

muahaha...

tak pernah pulak tahu awal mcm tu yek
anak reen ni tak malu pun cite dgn mama dia yek...

mesti anak manja mama...
kita tunggu jwp dr.singa n tok dukun ^_~

en_me said...

x lame lagik dptla menantu makk kanns.. ahaha

suri solehah said...

reen boleh jadi benda tu berlaku secara semula jadi kot..sbb anak sedara saya masa umur 7 tahun lah,penah jadi gitu dan kebetulan kami tengoknya,,sbb tu lah kena pantau ye,,matang cepat hehe

somuffins said...

kita tumpang senyom jer ..

kayteeze said...

Kah kah kah!

Memang gitu la Reen. Normal tu. Anak kak tie dulu lagilah kecik masa tu. Kita semua ketawa ramai-ramai (empunya diri pun sama!). Masa tu dia dalam 3-4 tahun je. Tak ingat kerana apa tapi memang sakit perut dibuatnya.

Ms.Lilies said...

7 thn dah bleh rasa gitu eh kak huhu....den xdo anak jantan xtawuu...



pssttt kak...sib baik dia suh tuko cenel..kalo dia dendiam acana?

kak long said...

sudah...!menantu kaklong ni..!

hahahah...!!!!

tasekM said...

hahaha... yg ko pergi selak tu yg aku tak tahan tu.

anak aku tetiap bangun tidur 'bergerak'.

biasa la tu reen. normal angah tu.

he he.




.

Zaitun said...

Tergelak kak Zai bila baca n3 Reen.

kak Zai ada 2 anak lelaki tapi tak pernah bagitau pun mungkin cerita kat baba mereka kot.

Ati Masrif said...

menjengah dalam hujan ni..

bukan batu 5..

batu 4..dekat dgn station minyak
dan masjid

Ku Tak Sempurna said...

opocot!

apakah??

tanya anak dara naif ini

:D

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Biasalah , Firdaus cam tu gak. Budak lelaki, kalau dia bernafas yang tu kekadang bergerak sekali.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak ngah;

memang normal lah tu tapi ada yang lain tau..

segan nak citer kat sini... huhuhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ibuintan ;


hahahaha...

takkan lah kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mak Su ;

ntahlah..
abangnya tak pulak camtu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

white rose ;

bertuah punya budak..
ko gelakkan eh..
tunggu bila tiba masanya nanti..


siap ko... kRina pakat gelak kat ko lak.. huahuahuahua..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat ;

simpan ...jangan tak simpan..
buat pengalaman di masa depan.

hihihi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

azieazah ;

lumrah ke kak ?

kecik sangat saya rasa..
huhuhu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna ;

memang kena pantau kan kak..

bukan apa...
ada yang lain sebenarnya tapi saya segan nak citer kat sini..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kasihredha ;

mungkin dorang rapat dengan saya agaknya..Dengan abahnya memang tak bercerita sangat budak-budak tu..

cikpepel said...

aiyokkk,..matang suda.. kita da la tade adek badek laki... lagi la tatau pape..

DrSinga said...

Adoyaiii .... Comel sungguh Dak Angah!!!
Normallah tu Reen..
Menandakan hormon, saraf semua okeh.
Tapi slow talk dengan dia...
Apakah sebenarnya yang berlaku... :)
.
.
.
Dan..,
Nak debik je Dak KTS rasanya!!

Umie said...

salam kak rin,

wah, harus saya pun prepare soklan nie sok2 kot anak teruna saya nnt mengalaminye (tu pun kalau dia nak share ngan mama dia ni..hihi)

si para para said...

budak budak sekarang semakin maju...kena selalu awasi dan di jaga selalu..

kakyon said...

reen..
anak akak 3 lelaki..tak pulak camtu..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget