Monday, January 3, 2011

Hari-Hari Terakhir Dan Hari Pertama..

Dua hari ni sibuk dengan persiapan terakhir untuk anak-anak ke sekolah.





..Kerjasama! Abi tolong tetaskan kesemua poket-poket ..




..zasss..jahit guna mesin..
kalau sembat amik banyak masa..
Lagipun kidal person jahitannya tak cantik.. huhu..


..Along tahun 4 tahun ni..




..Angah mencuba baju KAFA yang di'alter'..
.."besar gedabak", kata dia..


..Angah memang bersemangat tadi..



Adiq tahun pertama ke kinder..
..Kemana-mana dia usung uniform dia ni..




Note : leceh betul guna on-screen keyboard ni..


Till Now.









38 comments:

kakcik said...

Lega hati melihat wajah ceria anak2 yang bersemangat untuk ke sekolah, kan Reen? :)

cemomoi said...

tak nangis g skuloh?

ashie023 said...

aduhhhh angah hensem tuhlah...
welcome back to school along ,angah and adiq..

anymz said...

teringat akak zaman anak2 kecik2 dulu reen..cenggini lah gayanya..tapi akak main sembat..takde org nak tlg tetas poket...hehe

eelobor said...

hari ni ada yang pegi sekolah untuk belajar & ada juga untuk mengajar setelah bercuti panjang.....

semoga selamat semuanya....

::..Dia daYa..:: said...

bersemangat nak pi sekolah

- GC - said...

org kidal mmg jahit tak lawo ek?

Ati Masrif said...

harap-harap semangat hari pertama
ni berterusan lah ye..

kidal rupanya rina ..

noor said...

kidal yer..
sauna kita samalah hihihi

Hisyam Muhibah said...

semoga anak2 menjadi orang yang berilmu dan berjaya dalam pelajaran mereka.





entri terbaru : Menyediakan Pendidikan Awal Untuk Anak-Anak

kak long said...

macam biasa..my son in law tetap ensem...hihihihi!

~ yus ~ said...

Wah! Tie warna kuning, cantiklah!!..:D

Yan said...

Bebusak memang bersemangat nak ke sekolah terutama kali pertama. Anak akak yg last br masuk tahun 1 tahun ni.

cikceriacorner said...

salam..akak..selamat tahun baru..seronoknya tgk anak2 ke sekolah..:)
saya menantikan saat itu..tp xtau bile..heheh

sahromnasrudin said...

semuanya bersemangat kan melangkah ke alam persekolahan

azieazah said...

Selamat kembali ke sekolah anak-anak. Semoga terus cemerlang...!


*Latar tanah blog warna biru, dengan tulis di komen yang begitu kecil, susah nak cari ayat “post a comment”.. adehhhh

fikaryna said...

bagus la semangat..cam model jer seme..huhu..

gadisBunga said...

on screen keyboard? tackrin meh? ugh, saya tak suka!

budak2 pakai baju skolah mmg nak ensem dan lawa kan? ihihih~

kasihredha said...

thn ni cuma sorang je anak akak yg bsekolah..lebih relex dr thn sebelumnya :)

Ms.Lilies said...

kak reen...
tgk si adiq tu tingat si zara..
sebaya dan 1 sek diorg hihihi..
excitedkan diorg nak gi sek

white rose said...

waahh...
dah bersekolah ye dorang...

seronok kan...

Cik Pah said...

on scree keyboard ? camne tuh..cer cerita cer cerita ..hehehe.. mmg saya tak tau ..cuba amik gambar..

julietchun said...

mak ayah pon eksited gak kan :P

Hamizah said...

dah sekolah semuanya..
makin rileks ke makin bz?

ainnoraini said...

saye pun sibuk jugak hari ini...4 org semua...mcm2 ragam ade w/pun dah besar panjang tu...

zaradgreat said...

heheheh. bab nak tampal lencana tuh memang lemah betul.

aNiS tHe BumbleBee said...

woh,aku pon tetiba bersemangat nk pegi skolah.eh!

asal la sri lanka ni tak start lagi skolah tah??ilang semangat aku cenggini.tihihi!

kak Erna said...

salam reen..akak jahit tangan je..mesin sejak dah rosak..tak beli lagi dah..
seronok nampaknya ketiga tiganya nak kesekolah..

Cik SHiNJU said...

mujur gak maknye pandai menjahit.. :)

n.hasleena said...

salam azrina...
bagusnya pandai menjahit ye. sume boleh buat sendiri...saya lencana anak pun suruh makcik jahitkan hehehe

ferra said...

hehe bdak2 sume same. mule2 semangat, baju baru lah kate kan. ujong tahun sume tak sabar mahu cuti. hehe

Zaitun said...

Suka aje anak2 Reen nak pergi ke sekolah.

Selamat Tahun Baru buat Reen sekeluarga.

kakyon said...

selamat tahun baru reen.seronok tengok anak2 baru masuk sekolah..

ciK LyndaWawa igUana said...

smart anak2 dengan baju sekolah kak..=]

ana said...

wah rajinnye anak2 tolong...

Hanim Mahali said...

wah, semua bersemangat wajar nak ke sekolah... bagusnya anak-anak akak...

tasekM said...

sampin kaler cekelat yek...?



.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi encemnya anak ko. kaler coklat tu sekolah agama ke?

Linky's Magical


ShoutMix chat widget