Saturday, January 8, 2011

Kalau Sekali Boleh Mengelak Lagi ,Bila Dah Dua Tiga Kali ?.....



Kalau sekali, boleh lah tunggu-tunggu dulu
Ini dah kali kedua dan tag yang ketiga dari orang yang sama
Malu lah pulak  kalau tak buat... huhuhu..




Tag ni datang dari saudara Cemomoi
Aku di tag untuk sertai bloglarian
terima kasih sebab sudi tag  aku.
Sebenarnya aku memanglah mim alif las bab-bab tag ni ! hehe..











Syarat-syaratnya :


jadi follower dan  letak banner  ..SIAP !
pastu kena lengkapkan slogan pulak.  waduh..


Saya suka blogwalking kerana dapat meramaikan kawan-kawan di alam maya di samping mengetahui latest update dari kawan-kawan blogger.





Akhir sekali kena tag blogger lain jadi cemomoi tag doploh orang, aku pulak nak tag 37 orang kengkawan yang rajin komen di sini. Pada yang lain jangan amik hati haaa... Pada yang pernah buat tag ni, sila abaikan. Aku tak letak pun link blog korang jadi pada yang nak kenal 37 kengkawan aku ni, bolehlah klik di side bar.



 

  1. kak long (26)
  2. white rose (23)
  3. gadisBunga (21)
  4. eelobor (21)
  5. zulkbo (20)
  6. kak Erna (19)
  7. kasihredha (19)
  8. Yunus Badawi (18)
  9. Cik SHiNJU (18)
  10. kak wan (17)
  11. zaradgreat (16)
  12. cemomoi (16)
  13. Ms.Lilies (16)
  14. kakcik (16)
  15. ibuintan (16)
  16. tasekM (16)
  17. sahromnasrudin (15)
  18. ::..Dia daYa..:: (15)
  19. Ati Masrif (14)
  20. Cik Pah (13)
  21. - GC - (13)
  22. julietchun (13)
  23. azieazah (12)
  24. Cik Ina minat Do do Cheng (11)
  25. DrSinga (11)
  26. aNiS tHe BumbleBee (11)
  27. Ku Tak Sempurna (11)
  28. Hamizah (11)
  29. Yan (11)
  30. ~ yus ~ (10)
  31. kakngah (10)
  32. My Life My World (9)
  33. akuanakpahang (9)
  34. Zaitun (8)
  35. ana (8)
  36. ainnoraini (8)
  37. akuanakpahang (AAP) (8)


BlogLarian merupakan 'pot' blog untuk  blogwalking tanpa perlu membuka banyak tab seperti yang selalu aku buat sekarang.





Sila klik DI SINI. kalau nak tahu lebih lanjut.







Note : Cemomoi,  aku buat ni dulu.... sebab terlatest; yang lagi satu aku kena korek aok  punya archive .. hehe..






Tag Kedua





1. Apakah hobi anda?

huhu...teringat pulak pada Along ... segan jugak dibuatnya bila jadi bahan gelak abi..  Nanti aku citer di entri lain .


Aku suka membaca tak kira dalam  bentuk novel, suratkhabar @  majalah  tapi tidak pada majalah hiburan . Hanya menonton  kalau citer berbentuk  fantasi  ataupun produced oleh Jerry Bruckheimer /  keluaran Walt Disney samada kartun atau tidak.... Juga drama bersiri korea.



2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi...

Aku nak ke China ! Tempat asal-usul moyang aku.
*kena masuk bajet tahun ni atau tahun depan jadi kenalah berjimat-cermat.. hehe.


3. Sikap positif yang anda miliki .
banyak sebab blood type A+... hehe..

4. Sikap negatif anda...

Nak cepat aje.... zaaaaaaaaaaaasss tak kira dekat ke jauh tempat tu..



Untuk yang ni rasanya tak perlulah tag pada sesiapa...



Note : kena listkan hutang-hutang lepas ni.





Till Now.



 

23 comments:

tasekM said...

lepas no 15 tu no 17 terus, kan...? no 16 aku tak nampak.

hehehe....



.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

TasekM;


hahaha.. ko ngelat !

Cik Pah said...

insyaalah akan diselesaikan tag itu..terima kasih

zulkbo said...

salam..
erpppp...saya pun dapat
dari Cemomoi..dapat lagi ke..
rezeki tu...alhamdulillah

eelobor said...

hehehehe, same lah kita, "mim alif lam siim" gok pasal2 keno tag nih.

kasihredha said...

alamak nama akak tersenarai gak ke?
Tq Tq Tq
tapi akak tak faham lagi pasal benda ni...
kena slowly belajar..hihi

aNiS tHe BumbleBee said...

aku pun terlibat eh?hihihihi!

kak Erna said...

salam reen..akak pun terlibat ni..apa nak buat ni..he he..

Ati Masrif said...

rina..pergi china nanti kita nak
kirim tau...hehe

zaasss tu tido ke...
mmg kaki terlelap pong dia tu ..ahak!

Yunus Badawi said...

Ingat lama saya tak ke sini dah terkeluar terus dari senarai. Rupanya masih lagi top 8.

Yunus Badawi said...

Opps silap. Itu senarai lama. Yg terkini dah no 11. Tasek pun dah potong saya.

Awak pun dah tak sekerap dulu dtg tempat saya huhuhu

cikceriacorner said...

hehehe..selamat membuat assignment..heheh..selamat nama kita xde..heheh

Insan Marhaen said...

hmmm... tak ada dalam senarai nampaknya..

cemomoi said...

amboi, tag balik yerk... dah jawab tu hilang le malu.. koi pulok tamboh utang lagi

Cik SHiNJU said...

Tengs :) Ehh,Kak Reen tag saya bloglarian or tag award tu?

Cik Ina minat Do do Cheng said...

thanks reen tag akak.bila feel free baru akak buat ye.

Zaitun said...

Kak Zai pun kena juga,alahai....

azieazah said...

Alahai, Kak Azie pun kena gak yerrr..

takper, Kak Azie dah draf utk jawab tag CEMOMOI. So sekali jawab utk semua lah.

white rose said...

sape minah yang tersenarai no.2 tu kak?

agak2 dia cun tak?

miahahaha...

waduh2...THANKS ye kak...

Ku Tak Sempurna said...

fuuuuh

nasib takde nama kita.

takde kaaann

hihihi

kakngah said...

kite dh buat tag 1 tu.
klong yg tag.

DrSinga said...

ha ah...
aku macam Tas
antara 24 ke 26 tu mata aku blurr lahhh..

sahromnasrudin said...

trime kasih kak tag sy..insyaALLAH ada kelapangan sy jwb...sy hargai tag ini

Linky's Magical


ShoutMix chat widget