Friday, February 18, 2011

MAKHLUK YANG PALING COMEL, HENSEM DAN BERGAYA !

Rupanya bukan manusia saja yang comel, hensem dan bergaya
Makhluk lain pun ada






hensem kan ?


ANTARA MAKHLUK ALLAH YANG PALING COMEL







Cuba teka apa tu ?
Betul ke lukisan ?

Subhanallah.
Terima kasih pada Kak Jai Ros.
Aku minta izin untuk publish gambar ni 
Nak kongsi dengan kawan-kawan.
Cerita lanjut boleh ke SINI atau link di atas. 



Note :  takdenotakakiharini..




Emoticon Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

25 comments:

Ku Tak Sempurna said...

subhanallah. binatang betul rupanya. ingatkan org buat.

nak bela!!! nak jadikan adik angkat.. err.. tapi apa nama binatang tu eh?

:D

Ku Tak Sempurna said...

subhanallah. binatang betul rupanya. ingatkan org buat.

nak bela!!! nak jadikan adik angkat.. err.. tapi apa nama binatang tu eh?

:D

Cik Ezy said...

comelnye..
ingtkn org lukis..
huhuuu

Cik SHiNJU said...

Ensem..dah berteman ke belum tu?
eheh :P

My Life My World said...

Terima Kasih Reen ... as akak said before. Benda yang menarik elok dikongsi bersama ;)

al-lavendari said...

memang cantik .. macam di make up kan .. siap pakai celak lagi, macam penyanyi rock tu !

cemomoi said...

hensem jugak le

kasihredha said...

oppss...mula2 akak ingat lukisan..
colour dia cantik

Umie said...

lorr...saya ingatkan patung aje..rupa2nya binatang betul..subhanallah mmg cantik..erkk, hensem..hehe

zulkbo said...

salam..
ermmm..comei ke..?
menggigit tak ni?
he he..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

pelik-pelik je, itu kategori serangga tu.macam mainan je.

kak long said...

kalau tak betul2 tgk mcm lukisan la pulak..!

suri solehah said...

salam reen..tak dapat tengok gambonya reen..lappy saya ni pening dah..huhu..teruja nak tengok..bila baca komen kawan2 tu..

suri solehah said...

salam reen..tak dapat tengok gambonya reen..lappy saya ni pening dah..huhu..teruja nak tengok..bila baca komen kawan2 tu..

Ati Masrif said...

hensem lah skit ...

tapi misai dia panjang sgt :)



Jom baca: MEDAN TANGGA

cikceriacorner said...

subhanallah..

cantik..:)

julietchun said...

spesis kumbangkah?

Daddy Ziyyad said...

haiwan kalau comel, mmg tulen..

manusia kalau comel, ada yang tak tulen..

~haha

kakyon said...

comelnya..cengkerik ke tu..

Hamizah said...

mmg hensem la..

gadisBunga said...

meh sini GB nak buat pet. buleh buat baju. hehehhe~

~akak, saya dah dapat hadiah dari akak. yey, timekaseh akak!!~

Cik Pah said...

erkk..cik pah segan sket ngan bintang2 kecik camnih.. bukan takut eh..segan ?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eeehhh binatang btoi2 rupanya...subhanalllah...feliks kan...

zaradgreat said...

Subhanallah.. cantik sgt.....

white rose said...

hensemnyer...

siap ade baju kot lagi tuh...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget