Tuesday, March 29, 2011

Jumpa International Actress & Blogger ..

Betul ! Aku tak tipu..
Aku memang jumpa  actress ni kat sini.



Agaknya macam mana lah orang yang dapat berjumpa artis obesi  kan ?
Punyalah excited sampai tak lalu nak makan aku dibuatnya..huahuahua..
Itu baru jumpa  artis a.k.a rakan blogger.
Kalau artis hindustan atau korea ...tak tahulah macam mana ...




Anis dan family balik ke Malaysia untuk perkahwinan adik ipar dia dua minggu lepas
Singgah di ofis  di Sungai Buloh untuk hantar batu-batan yang aku kirim
Speckybee (suami Anis)belanja aku, Nita, G dan Ana (ofis-mate) lunch
Leka dengar citer tentang tempat kelahiran anak pomfuan dia ; Uyin
Pot-pet-pot-pet....cepat betul masa berlalu..


Nampaknya tak jadi nak jumpa lagi hujung tahun ni
Anis tak jadi balik ke sini untuk melahirkan anak kedua dia nanti.


Nis,  masam mencuka muka  dan bam-bam aku wei...
..*aku pinjam gambar ko ..



Dari Bentong ke Mempaga
Singgah untuk membeli gula
Gembiranya hati dapat berjumpa
Anis & Keluarga si rakan blogger





Batu-batan dari  Sri Lanka
Jangan tak caya....ada certificate dari sana



Dapat Teh Berperisa Peach & Strawberry.
Aku biasa guna Ahmad Tea.
Lepas ni  gerenti aku carik brand ni kat sini .
Rasa nya .....Fresh betul  !

Tak dapat Noritake set ;
dapat sekeping pinggan hiasan Cik Nori  tu pun jadilah... huhuhu..
Aku rasa mesti buntang bijik  mata Abi  kalau aku bagi tau rega Set Cik Nori  tu...




Note : salute pada ibu yang berkerjaya menjadi SAHM demi keluarga.

41 comments:

kak Erna said...

assalam reen..cantiknya batu2 tu..buat loket cantik tu..
yang dah siap tak de ke reen..

makdara TERdiva said...

wah! jumpa blogger sri lanka rupa2nye.. :)

Ati Masrif said...

reen,

kita suka sgt pinggan tu

ada lebih tak...?



^_____~

kak long said...

wah!..dapat x-tra lagi.....bezzzznyaaaa!

Ms.Lilies said...

batu tu cantik kak...
buat loket

ngeeeee
kita pulak yg excited

cemomoi said...

buat meniaga ke batu tu?

- GC - said...

awat muka masammmmm?

white rose said...

weih, canteknye batu2 tuh...
wane biru... i like it...

teringin gak nak jumpe akak

aNiS tHe BumbleBee said...

Gahhhhhhh!!! ko nak kena betul reen yee??international actress??buat malu aku je woiii!!!


Sedap tak teh tu?aku xpenah rasa.member2 aku je ckp sedap.selagi aku duduk negara ni,tak teringin nak rasa.nntilah bila aku back for good aku rasa.keh3x!


ape xdpt jumpe ujung tahun.raya nnti aku balik laa..huekekeke!!
nak kirim cik nori set ke?ke?ke?wahahahaha!!!

secangkir madu merah said...

seronoknya dia...cantik batu batu itu kalu dibuat gelang tangan..

DrSinga said...

ini kerja dia ..
patutlah sonyapppp ...
.
.
buat cincin cantik tu!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wa'alaikumussalam Kak Erna ;


Kena kumpul duit untuk buat loket tu pulak kak.. hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Makdara TERdiva ;


tak nak lepaskan peluang.
kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif ;

alaaah...
ada satu jer..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;


kawan-kawan kannn...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi;

Tecit jer Mi. Besar tak mampu kReen...


untuk buat cincin ok kot..

ibuintan said...

as salam Reen,

canteknya batu biru jernih tu..


buat gelang pun canik

kayteeze said...

Cantiknya batu-batu permata tu. Berkenan lak kak tie!

gadisBunga said...

eh kReen, GB pun ada batu batan nak bagi kat kReen tau! *nada jeles. ngeeeheeeheee~

madammondoq said...

salam..

nice blog..

nak tahu tak Nokia nak kalahkan BB dan iPhone!!!
salam singgah ke blog saya..
TQ

kasihredha said...

cantiknya batu tuuuu....
nakkkkk *dengan wajah tak malu*
hihi

gadisBunga said...

akak!!!! ada serprais untuk akak kat sini!

http://www.gadisbunga.com/2011/03/entri-tertunggak-2-samohaeyo-gajok-kak.html

Yan said...

Cantik2nya batu tu..Mahal ke murah?

Cik SHiNJU said...

Kak Reen...cantiknye batu permata tuh...Kawan K.Reen tu dok mane?

Cik SHiNJU said...

Sri Lanka upenyer..mmg tmpt batu permata erk..lawonye lah...sok2 K.Reen p la melawat dia kat sane..boleh kami mengirim..hikhik :P

=sz= said...

kena simpan elok2 "geran" batu tu kak! ;p

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi;


kalo niaga mau satu karung aku angkut...hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

- GC - ;

napa ek?
nanti kReen pikir sat...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

white rose ;


betul!

memang kReen nak jumpa Dyla jugak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

aNiS tHe BumbleBee ;

kwang-kwang-kwang... yang benar sih..


memang sedap teh tu tapi bila aku tanya abg aku...jawapan standard dia..."sama aje, rasa teh"..
huh..


yelah kan..raya mesti ko balik.
kalau betul nak, aku kena kumpul duit ikat perut lah jawabnya...


timakasih bebanyak kat ko. nyusahkan pulak gi beli kan batu-batan tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Yatie @ secangkir madu merah ;


Ingatkan camtu jugak kak. Yg kecik-kecik tu nak buat gelang tapi tak cukup lagi.

Macam kena kirim lagi lepas ni..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;


hehe..



sonyap bona kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wa'alaikumussalam ibuintan ;


kebetulan jer tu kak. Anis tu bawak extra jadi saya grab aje lah..

hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Tie @ kayteeze ;


nak kirim ke kak ?



hehe..pandai-pandai aje saya ni kan..? nanti saya tanya kat Anis.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;


batu batan ke batu pasir ke..kReen terima aje..

boleh buat tambah rumah..

huahuahua..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wa'alaikumussalam madammondoq ;

Timaseh singgah.


InsyaAllah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak kasihredha ;



kalau lah ada lebih,
boleh je kak.. Ni tak cukup pulak. Kena kirim lagi lah jawabnya..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;

iya !
sat haaa...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yan ;


ok kak reganya.
affordable.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik SHiNJU ;

InsyaAllah , kalau dapat duit terpijak nanti...

hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

=sz= ;


insyaAllah..
timaseh.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget