Wednesday, March 23, 2011

TETIBA...

Siapa rindu aku angkat tangan !
huahuahua....


Rindu betul nak jengok blog kengkawan tapi masa memang tak mengizinkan.
Balik jer kengkadang matahari ntah kat mana....
Nampak katil..... gedebush...  
Abi setelkan anak-anak..  ...timaseh bang...
Penat ya amat.


Bak orang puteh kata..... HECTIC konon...
Atau pun  bahasa orang putih yang biasa didengar..... busy yang teramat busy !
Atau bahasa kita pulak..sibuk yang teramat sibuk !



Minggu depan kita jumpa macam biasa  !
ceh-ceh-ceh...macam lah nak berdating... kan ?



Tengah bertenang dari semput dengan segala maklah report dan paperwork.



Note : fuhhhh...nasib baik malam Khamis... bunyik anjing kat belakang ni bikin saspen betul... dahlah tinggal aku sorang jer kat ofis waktu ni.

32 comments:

kakngah said...

k. reen masih di ofis???


mlm ni psr mlm bukit buntung hihihih!!!!

cemomoi said...

waduh bz bangat tu ngalah bapak presiden

cemomoi said...

waduh bz bangat tu ngalah bapak presiden

Yan said...

kesiannya.. take care ye..

kak Erna said...

reen..rindu nak baca cerita reen..

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Semoga kesibukan itu tidak menjadi sebab kita lalai kepada tanggungjawab terhadap keluarga tersayang.

Perlu juga dizahirkan ucapan terima aksih kepada keluarga kita yang memahami dan berkongsi rasa.

Semoga bahagia.

TQ

zaradgreat said...

sama lah kak reen. tp bukan hectic day dah. kecewa week dah rasanya.

zaradgreat said...

sama lah kak reen. tp bukan hectic day dah. kecewa week dah rasanya.

eelobor said...

hehehe, dah macam YB plk nie bz dia

ainnoraini said...

saye pun busy jugak tapi bkn pasal kerja...tapi byk urusan nak diselesaikan minggu ni...

bawak2 berehat ye reen...

kasihredha said...

rinduuu *sambil angkat tangan...hihi*
lama betul tak bersiaran ye reen.

idasm said...

Ida pulak bz ngan anak. Maklum org baru dpt anak.. Hehe. Punyalah payah nk update blog...

Ku Tak Sempurna said...

betul ke bunyi anjing tuuuu?

hihihihi

gadisBunga said...

saya angkat tangan dua-dua!!!

kakyon said...

lama x singgah..baru hari ini berkesempatan..

white rose said...

rindu, rindu...

rindu dgn menu2 best kak rin...

LiNda said...

gedebushhh...
jgn patah katil tuh reen ..
ahahaha

kak long said...

dah malam masih di ofis..bulan depan masyukkk...!boleh belanja ni...hahahaha!!!

Cik Ezy said...

bznye kak reen..
smpai ke mlm duk opis..
=)

Cik Pah said...

amik turn pulak yer kak..ari tuh abi outstation ..akak bz ..skang dia pulak take over.. kerjasama namanya

zulkbo said...

Salam Reen..
utamakan mana yang penting
dulu..penat bawalah berehat..

Yunus Badawi said...

sibuk tahap cipan ni

Yunus Badawi said...

Ok minggu depan kita jumpa ekeke

suri solehah said...

rinduuuulah reen..tapi tak angakat tgn pun..huhu..selamat menyetelkan kerja reen..dahulu kan mana yg penting utk didahulukan..

Zaitun said...

Take care.

ana said...

ok ambik masa anda :)

secangkir madu merah said...

jaga kesihatan diri..walau sibuk camana pon.. nanti kita jumpa lagi ya Reen...

Insan Marhaen said...

adik di ofis takutkan anjing,
abang di rumah sedang bergunjing..

Cik SHiNJU said...

(angkat tangan!!!) ;P

Sama la K.Reen..yun pun kureng
berblog skrg ni..bw pun jarang dah..

Kak Long Mawar Merah said...

Sibuk ruanya dia...
Selamat menguruskan kerja-kerja dan kita jumpa lagi.

Adinda Amy Sensei said...

hai kak....waaaa busyyyy betul ni..eehehee

en_me said...

bz kanns.. ehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget