Wednesday, March 30, 2011

MELAYUNG..

Nama kan aje ...
Tak kiralah masa cakap, jalan, masak, driving, kerja.... semua nak cepat


Kalau cakap dengan anak pun kena ulang..
Dorang akan cakap... "Ibu cakap apa ?" lajulah...   huhuhuhu...
Dah jadi habit agaknya..



Kat bawah ni email dari Abi pagi tadi.
Takkan nak seyes aje… ye tak ?

Sekali-sekala kena lah melawak, merepek dan seangkatan dengannya.
Abi bukan jenis banyak cakap tapi bila dia melayan aku cenggini , aku suka betul.






Kalau nak faham, mula dari bawah...










Korang pernah tak tersasul macam ni ?





Note : Puncanya aku nak sebut MELAYANG dan MELAMBUNG.... tersebut MELAYUNG. Abi pulak nak sebut HUTANG tersebut UDANG.... seri lah kami.. ngeh-ngeh-ngeh...


33 comments:

wahida said...

so sweet la uoolls ni...
klaka lak baca...
saya pun selalu tersasul...konon nak marah, bila dah tersalah ckp, benda dah jadik lawak lak...hehehe...

Ati Masrif said...

hidup berumahtangga ni
kena selalu gurau senda
baru seronokkan...

kakngah said...

alolololorrrrr so sweet...
jeles ai!

kakcik said...

Kakcik ni, kalau tak semaka balik ejaan, entah apa2 sahaja yang akan terpapar kat blog kakcik tu. :)

Sepatutnya panggil Usennnn Usennnn, bukan Usoppp... :)

ainnoraini said...

sesekali bergurau senda baru la bahagiakannnn...tak la boring bile dh bertahun2 hidup bersama ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahida ;

betul tu ..
tapi yang tak tahan tu asyik kena usik aje lah lepas tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif ;


setuju sangat tu..

Cik Pah said...

yes..takkan nak serius jer kan..gurau gurau pengikat kasih..

tapi typo error tu mmg cik pah selalu buat.. tak sengaja..nak laju katakan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakngah ;

aikkk...?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik ;


abg maksudkan saya tu si usop tu kak..

kan saya kata kita bako, kita bako ..


hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ainnoraini ;

boring sampai kering nanti kalau tak reti bergurau senda ni kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik Pah ;


pengikat kasih...haaa sedap betul bunyiknya tuh..




tang typo ;tak dapek nak nolong tu cik pah..

makdara TERdiva said...

sesekali berYM @ ber email dgn hubby best! menambah kemesraan..

huwaaaaa! tak sabo nak kawin nih..kehkeh!

=sz= said...

ihiksss...

selalu juga terkena gitu...

baru tghari td tanya lain kat hasben, lain yang di jawabnya...dia tanya lain kat saya lain plak saya jawab...

dah peringkat lama tak korek telinga kot... ;p

kakyon said...

gurau senda membawa bahagia..

zuwaidah said...

kemesraan menjadi lebih erat lagi kan..mesti dok tersengih sorang2 bila teringat kisah ni kannnnnn

Ms.Lilies said...

keh keh keh


gurau2 manja kan kak

- GC - said...

kalo dh salah cakap, lepas tu asben gelak, lepas tu buat2 merajuk, pdhal nak cover malu. hihi

Yunus Badawi said...

Bersenda gurau menambah bahagia berumahtangga

Yunus Badawi said...

Saya dgn emak adam kena cakap direct atau dlm tepon. Tak boleh emel sebab dia takde akaun emel huhuhu

kak long said...

sama la kaklong ngn yb,guna sms kat phone jer...tapi kekadang tu tersalah tulis pun pernah...heheheh!!

en_me said...

xper tersasul jgn sampi pinggan mangkuk terbang melayang2 sudahh.. ahaks

Cik Ezy said...

keh3..
nakal2..
kalo t'sasul msti kene gelak..

gadisBunga said...

hahahaaa!!! bila ada bahan nak gelakkan satu sama lain, tu yg buat rumah tangga lebih berseri2 tuh!

*ecece GB cakap mcm org dah kawen ja kan? huhu~

kasihredha said...

kalau kita cakap I love you...
pastu org tu balas I miss you too...
apa yang patut kita buat? hihihi...gelak jer.
sure org tu tengah sibuk atau tengah meeting kan...
kenangan yg tak dpt dilupakan :)

kak Erna said...

assalam reen..tak pe..seri..
seseklai ada jugak salah silap yang tak tak disengajakan ye tak..

kayteeze said...

Haha.. kak tie pun selalu tersilap taip. Bila baca semula, punyalah malu. Dalam entri blog pun banyak kali silap. Sampai ada yang sindir-sindir manja, kah kah...

ibuintan said...

bergurau senda menambah bahagia

akak, kekadang sja salahkan ejaannya supaya abahintan hanta sms berulang kali

Insan Marhaen said...

satu untuk kau, dua untuk aku..

Ati Masrif said...

reen...

datang nak test ni...

alamak kat sini tak leh nampak

blog kita ah....

ok tak?

Ati Masrif said...

pssttt...

seronok dapat cakap dgn awak
semalam ....

sori ye...kita ni mmg jenis
lembut skit...hehe

org pun kena cakap lembut dgn kita
ni ...kalau tak rasa nk menangis...haha...lembek :)

Cik SHiNJU said...

Sweetnyer :D

Yun salu gak salah sebut perkataan kalau tgh panik atau nak cepat..

suri solehah said...

hehe..baru dan baca reen..seronok...loving couple gitu bila baca ada ayat2 gurauan ni

Linky's Magical


ShoutMix chat widget