Tuesday, April 12, 2011

'BB'

"..Kesian dia & kawan-kawan.. Dah layu baru dapat minum.. "
*bukti yang aku memang sibuk.... huwaaaaaaaa...


..curi masuk sini jap..



Note: BB bukan untuk BlackBerry atau pun BB Cream  tapi BusyBody.  Tak suka betul !

41 comments:

Ms.Lilies said...

kita bako org yg suka busybody tu kak...kita bako!kita bako!




hihihi...jd batu api plak dah den ha

kasihredha said...

hihi..ingat nak cite pasal BB cream atau blackberry
paling2 blueberry...
tak suke...tak suke busy body

- GC - said...

dah layu dah daun2 tu. nampak benor kebizian tu. mintak along tolong siram air. hehe

tasekM said...

bg air bulih hidup lagi tu...
tak pe...

:)



.

akuanakpahang said...

makruh dah kalau nanam bunga kalau gitu hehehehe...

Cik SHiNJU said...

Kesian pokok tu..heheh
Kena siram cepat tu,kang mati plak..
Saya nye pokok keladi pernah mati kering sbb terlupa nak siram..bz sokmo,.

DrSinga said...

ingatkan buluh betong..
( macam pokok buluh je tu..)

eelobor said...

kesian....kena selalu bagi minum tuh. nati kebulur

Queen said...

nik ingatkan BB = Baby...

ngehngehngeh

Kakzakie said...

Kakak dok mencari disebalik pokok tu benda BB yg dimaksudkan. La.... busy body rupanya.

Dah tanam jagalah usah biar ia layu. Kesian.....

aNiS tHe BumbleBee said...

hah!aku punya pokok cili pon lupa nk tgk..tah2 dah arwah!!

Daddy Ziyyad said...

hahaha..ni BB yang menyelamatkan nyawa pokok..

Cik Ezy said...

curik2 siram pokok tu kak..
cian kat pokok..
ekeke

suri solehah said...

salam reen..hehe..kotlah apa cerita bb dengan pokok tu..nak buat camana kalau dah sibuk reen..

nurkass said...

adehh..
ingatkan BB ape la tadi..
brg tersembunyi ker..hehe
busybody rupenye..

julietchun said...

malang sungguh pokok itu :P

kak Erna said...

reen..bila la nak habis kerja ni..bila dah sibuk sangat reen tulis pun sebaris dua aje..

Cik Pah said...

wah kak..ari minggu pun bz jugak ker ?

eh..ada macam bunyi busybody tak ? hehehe

kakyon said...

hai,beberapa hari tak nmpk..pergi mana?
soklan BB tak?

zuwaidah said...

cian kat diaaaaa

kakngah said...

kite caya.. k. reen bz.
bukti cukup!

dangarumbia said...

Kak tie ingat rumput tadi, hehe... rupanya pokok buluh ekk? (agaknya laa)

Ooo... busybody memang musuh ketat kita jugak. Jom kita tubuhkan kelab anti busybody.... ekekeke....

YATZAKIE said...

kak,kesian pokok tu da pudar warnanya..chewah..nape xdisiram pokok tu...mcm kita pon kalo xminum air kan haus...hehe

YATZAKIE said...

kak,kesian pokok tu da pudar warnanya..chewah..nape xdisiram pokok tu...mcm kita pon kalo xminum air kan haus...hehe

Ati Masrif said...

reen..pokok kita pun
dah terus kiok..bila hubby
sembur racun serangga...

Ati Masrif said...

ehh...lg satu..

jauh den boli tau..

nun...

di sungai buluh ..huhu

gadisBunga said...

kesian pokok tau! meh sini bagi gb jaga meh!

ibuintan said...

hausnya pokok tu..

osah busy nya tu..

reen tanam pokok pun boleh reles tensen tau

Yan said...

Zalim betul tuan punya pokok ni.. baik buang kan je...Kita bakar je...

ana said...

sama la...ana pun sibuk sgt minggu ni.

sian pokok tu...hehehehe

wahida said...

meh la aku tolong siramkan...aku kan jiran yg besh...hehehe...

secangkir madu merah said...

reen, kat pj ni hari2 hujan, camana pokok awak boleh kering sampai cam tu? hehehehhe..tuannya busy tahap cipan le tuh....

Ati Masrif said...

haa...

ni ..mesti kes ..

bz..bz..bz..

kan..kan..

^_________________^

norh said...

sama la dgn pokok2 kat umah ni..hu hu

Ati Masrif said...

aikk....

ideo ...

yelekk...ko


^____~

fa10 said...

dulu2 si suami jad mangsa.. kena siram bunga,
skrg ni si cilik i pula..
i rajin tanam jer.. hikhik

So Shy Lady said...

harapkn hujan jelah ;)
bila nk pkai BB ntah!

sissyira said...

salam

kesian kat pokok tu yea..hujan o hujan,turunlah cepat.heheh

zaradgreat said...

BB yang tuh pun kte tak berkenan kak reen

Kak Long Mawar Merah said...

Ingatkan ada BB menyorok di sebalik pokok tu. Kita sembur dengan air, kita sembur dengan racun perosak!
Ha...dah hilang, dah lari kot!

Penjejak Mimpi said...

Ler.. ingatkan BB tu blekberi ke..

Btw, PM ade tag Reen utk join 1 GA tu. Saje nak sonok2. So sile terjah ke http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/04/giveaway-fom-moscow-by-miszlullaby.html

tq

Linky's Magical


ShoutMix chat widget