Sunday, April 10, 2011

BER-larut-AN

Sori pada yang join GA aku hari tu.
Masih tak sempat untuk mengumumkan keputusan.




Hari ni sibuk mengalih-alih khazanah bahagian luar rumah .
Pokok-pokok bunga dah naik kering kuning tak siram.
Lagi pun ada projek kecil-kecilan sikit

Opssss..... ke seberang pulak...




Jom layan, tirai-tirai yang bakal di pilih oleh 2 pemenang GA nanti. Untuk hadiah saguhati, aku tak terfikir nak bagi apa lagi.  Pada sesiapa yang berkenan untuk beli, sila KLIK KEDAI ONLINE AKU   atau pada sidebar belah kanan.

















23 comments:

Cik Ezy said...

bestnye kalo saye yg dpt tirai tu..
huuu..
arap saye yg b'tuah.. haha

kakngah said...

kita tunggu.. siapa yang bertuah ittew...

ibuintan said...

kalo menang bestnye...

tak tahu pula Reen ada jual

Ati Masrif said...

eh..reen !!

bukan sampai bulan july ke??

kita nak join gak ..ingat lambat lagi

tak aci lah dah tukar due date pula..

sila jawab...sila jawab tau

kak Erna said...

assalam reen..sibuk mengemas rupanya..
projek apa tu reen..tak nak share ke..

dangarumbia said...

Reen nak ke seberang ?

Seberang mana tu ? Seberang tambak, seberang selat melaka atau seberang prai, ekekeke.....

kasihredha said...

cantik je tirai tu
akak tak ikut GA reen
sebab tak pernah buat, tak pandai...

white rose said...

salam kak rin...
wah, cantek2 la...

maaf, sy xdpt join GA akak...
sy busy, ulang alik ke hospital selayang...

So Shy Lady said...

dah tutp ke heheh...uhuk!uhuk!

slamat b english garden ya!

Queen said...

tirai2 tu best kan..tak best bile angin kuat je..mau bersimpul..kene cepat2 ikat

ainnoraini said...

name ain tersenarai tak reen...

Cik Pah said...

eh.. saya menang ker ? makaseh lah pada sesiapa yg sudi undi saya.. undi kamu semua amatlah saya hargai..

eh..budget macam artis af pulak..

Ati Masrif said...

sorilah reen..

kita mmg nk join GA ni
tp GA ..GA ..ni kita khaskan
hari sabtu jek..tp memanjang
ada hal saje 3-4 hari sabtu yg lepas

tak sangka kita terlepas pandang
ingat lambat lagi ...tak pelah

sekali...terlopasss den ...huhu

Yunus Badawi said...

Saya tak masuk pertandingan tu huhuhu.

Tapi utk pengomen terbanyak ada hadiah kan?

Yunus Badawi said...

Alamak dah jatuh no 4 lah.

Kena tambah komen lagi.

Yunus Badawi said...

n3 Reen dah tak sekerap dulu. Susah juga nak banyakkan komen huhuhu

Kak Long Mawar Merah said...

Tahniahlah pada yang menang kerana dapat tirai tu.
Mungkin lain kali nak turut serta juga.
Pokok dah kering? Sekarang ni d sini hampir setiap hari hujan, tapi sekejap aje.

secangkir madu merah said...

tahniah kpd pemenang.. lain kali boleh buat lagi hehehehe..

IntaNBerliaN said...

reen.. sy nk tanya..., knp nama sy takda dlm GA Contestant List tu yer...?

penyertaan saya tak diterima ke?

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/03/reens-diary-giveaway-lahh.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lambat sikit umum..banyak debarannya

wahida said...

tahniah kepada semua pemenang..

Cik SHiNJU said...

Wah...K.Reen ade blogshop upenyer..
nt yun jenguk..yun pun ade tp x bape aktif skrg ni..huhuh

http://shinjubeautyshop.blogspot.com

zaradgreat said...

tak pe kak reen. dalam 3 minggu nih pun kte rasa hidup tak terurus. aish

Linky's Magical


ShoutMix chat widget