Saturday, May 21, 2011

APA KE HAL ?

Apa kedehal mamat sorang ni?



Iya ?

tak larat nak jalan jumpa doktor  gamaknya..
buasir ke sembelit ?
sakit....? 
sempat pulak ko menebeng kat sini..




Spender anak-anak hero aku sampai tak muat drawer dah ...





Note:  kalo ko baca, banyak ayat lain untuk up-trafik lah bro. Dari nak klik terus tak hingin..

28 comments:

kasihredha said...

hihi...ada juga orang yang buat macam ni :))

kak long said...

lawak la konon nya tu....!!!
@#$%&*&$##@.....!!!

kak long said...

balas la balik,reen!!!
ajar sikit org cam gituh!!!!

tasekM said...

abg spender manakah itu...




.

Jiejah Gorjes said...

maksud nye supermen kot huhuhu

Cik Pah said...

supermen tuh hensem tak ? hahahha.. saiko agaknya..

Daddy Ziyyad said...

dia komen bukan sebagai anon kan?

terjah lah balik dia..hahaha

Kakzakie said...

Ada double meaning disebalik tulisannnya reen. Negara kita sekarang kan sedang berkocak dgn gelombang ini sampai naik muak...

azian said...

hahhahaha....


ingatkan apa la tadi...


saje je kan diorang tu....

Cik Ezy said...

macam2..
ekeke..
abg spender? superman gamaknye..
koh3

Kunang-Kunang said...

Reen, akak tak nampak apa pun.

anitaare said...

akak betul2 blurr ni

aNiS tHe BumbleBee said...

aku lagi la hangin.tulis besar,pasal video seks anwar,pestu shout kt situ; "ziarah kembali.."bila tah aku pegi blog dia.rasa mcm nk pijak2 je.grr!

err..aku tmpang emo la skali kt sini.keh3x!

en_me said...

macam2 kanns.. uhuhu

Sz said...

adehhhh

delete ke ban kak?

secangkir madu merah said...

abang spender? superman ke? hahahaha..


,

gadisBunga said...

dia pakai spender saiz apa? kihkihkih~

Acik Erna said...

assalam reen..macam2 hal kan..

Pocket said...

err ni kant shoutbox punyer ayat ker nih?

ada gak yg nak menarik perhatian cenggitu kan.
adehaaa... kesan dari blogging tegar tu. bila duit terlibat, jalan mana pun sebat :D

Kak Long Mawar Merah said...

Dia kekurangan kosa kata kot?

Ann Huda (Ate) said...

Hahaha..dunia ini penuh dengan MAKUNEH (Makhluk Aneh)...

ibusinga said...

mamat sengal mana tu!

gee ryder said...

masa dia sakit bontot tu dia tak pakai spender

zuwaidah said...

dia nak minta perhatian la tu...atau dia memang tak betul kot?

Izan Ishak said...

sangatlah tak sopan~

ibuintan said...

reen... kepala masuk air tu, ada wayar yg short

Queen said...

nik pun selalu dapat yang bukan2 macam tu..tp nik ignore je.. sebab nik letak chatbox tu pun incase ade problem pada blog ke..org blh inform kat situ..hehhe

Ati Masrif said...

kalau kita pun terus kita delete
padan muka!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget