Thursday, May 19, 2011

The Cool Blog Ever After...




seriously cool
sambil sedut pastu kunyah 
rasa kenyal

4 tahun lebih ada di jual
sejak kebelakangan ni baru femes


kawan-kawan pernah cuba ?




..ambil angin malam kat luar masa minggu panas hari tu ..

sambil makan kaya balls & minum air berblog
aku & abi ~ teh hong kong blog
along ~ bandung ice-blended blog
angah & adiq ~ oreo coklat ice-blended blog


..nyaman..


Note : auto publish

38 comments:

kasihredha said...

bila panas macam sekarang ni, minum ice blended memang best.

Jiejah Gorjes said...

x penah cuba..esok2 ketandusan idea nk hapdet blog bleh la beli ice blog ni miahahaha...

kak long said...

kaklong pernah nampak kat tecso semenyih..tapi tak pernah beli...
sedap eh?
nanti nk try laaa...!!!

kakngah said...

dah try dah..
bisa ketagih kehkehkeh!! sebbaik kt lembah takde.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak kasih;


nyaman tekak dibuatnya..kan?



;o)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Jiejah Gorjes ;


sila-sila !
nanti ko ceritakanlah macam mana kenyalnya mendealah tu.. hehe..

Ann Huda (Ate) said...

Sedapp..first time Ate coba 4 tahun lalu di Kota Kinabalu. Sekarang ni dah melambak kat Kola Lumpur.
Ahhh..tetiba nak minum lak..(nafsu mata turun ke tekak).

indahhouse said...

Salam kak rina,
huhu... memang coolblog. nak rasa juga..! hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;


nak kata sedap sangat tu taklah tapi bila dah cuba nak lagi, lagi dan lagi..


saya yang nak.. mengalahkan anak2 tau kak long ! haha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kakngah;


betul lah! ketagihan dibuatnya. tak leh selalu.

Itu yang bila nampak buat-buat tak nampak. hihihi...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ann Huda (Ate);


apa kata Ate cari yang di sini pulak.. ;0)

Hisyam Muhibah said...

ingatkan blogspot lah tadi... tak pernah jumpa coolblog ni lagi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wa'alaikumussalam Indah;

Jom terjah Tesco Rawang !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Hisyam Muhibah ;


hehe...

belah pantai timur belum sampai lagi agaknya..

Ati Masrif said...

tak pernah cuba lagi reen

kita kan dok dlm hutan ...huhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif ;


alahai...

kat Alamanda takde ke ?

kakngah said...

kan.. kan...
tu yg bersyukur sesangat duk lembah ni kehkehkeh!!!
ketagih 1 hal la.. harganya pun boleh tahan jugak...

- GC - said...

tak pernah cuba, dan tak pernah tengok pun.. eh, terasa nak cuba lahhhhh... hmmmm...

Sz said...

k reen,

kat saujana utama ni takde lagi la kak...
kena p rawang la gitu... ;p

zaradgreat said...

pergi JJ kat mlk nih kak reen. mesti beli. even sakit tekak ke hapa. hehhehe. tambah dengan pearl. best!

zulkbo said...

salam Reen..
memang cool kalau begitu..
adehhh..batuk2 pula 2-3 hari nih
:)

Daddy Ziyyad said...

rasa dia macam slurpee ka?

Cik Ezy said...

nk jgk merase cool blog ni..
huhukk

Izan Ishak said...

kak reen ni bikin tekak nak ber'cool blog' pulak tgahari buta camni.... mmg cool!!!

Ms.Lilies said...

selalu baca pasal ni tp blm pernah rasa...

kakyon said...

kalau balik dr kg mesti singgah rnr seremban..coolblog menanti di sana.slruuup..kenyal..

Acik Erna said...

Assalam reen..semua nama air..ada blog dihujung nya ye..he he..

sueanne said...

dah pernah cuba krina.. tahun lepas kut.. ari2 minum kat mall sbelah ni.. sampai satu kali tue muak.. dah tak beli2 dh.. dulu sue selalu beli yg red tea pearls.. cam teh ais letak bubbles tue.. ngeeeeeeee..sedap gak.. ice blended pun sedap gak.. ngeeeeee

Hi kRinaaaaa... lama dah tak tinggalkan komen kat sini.. ngeeeeeeeee..

julietchun said...

memang kool tu :P

cemomoi said...

batuk la pulakkk panas ni...

zuwaidah said...

fuhhhh tengok pun dah sedap...mana nak cari nihhhh

ibuintan said...

wow... memang cool Reen


pernah beli di R&R Seremban, sambil sedut sambil kunyah isi dalmnya ..kan

J.M.R said...

mesti beli sbb ada 'blog' di situ kan..hehehhe..

tak nah cuba lg..

secangkir madu merah said...

kalau pergi giant mesti singgah beli.. memang addicted cool blog ni...

azian said...

kak reen...
pernah jumpa kat LCCT tapi tak try pun...

Cik Ina Do do Cheng said...

reen, dari dulu sampai sekarang akak tak pernah miss minum air bersama berbola kenyal tu. hari tu pegi melaka jonker walk pun minum tu. rasa ketagihanlah. sedapkan sambil sedut lepas tu kunyah sikenyal tu.

izz said...

beli kt ne kak.. dok mencari jugek mende ni tp mcm tk jumpe... ai like kenyal2 yg bolat2 tu hehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

xpenah ghase lagi...nk tunggu ko blanje aku jugak!!wahahaha!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget