Saturday, May 28, 2011

Reki-Reki

Hari Rabu
Abi bukan hantu tv @ movie .
Jadi Abi suka melepak di luar sensorang 
 kalau jiran-jiran takde yang berborak dilorong rumah

Kengkadang aku join kalau takde CSIs .
Lepak sambil minum  Teh-0-buah-free-Sri Lanka dari Anis...layannn..

Masa ni tengah melepak sebelum Abi amik Along dari tuisyen


"Asyik ibu aje....Adiq nak jugak "
"..Alaaaa....goyanglah Ibu ..."

(tau pulak tu..)



"Maira boleh.. Angah nak jugak.."


"Ala... Goyang jugaklah...."

Aku : "itulah... kena ibu aje amikkan.." huahuahua...


* Bangku  kat luar  yang dah masuk 10 tahun skru dah loheh; papan dah tercabut, dah selamat ditereban. Tengah reki-reki mana yang berkenan. Mana aku nak terjah ni....?



Note : Dua-dua puas hati bia dapat amik gambar...

35 comments:

Adinda Amy Sensei said...

hai kak reen....apa khabar

nurkass said...

wahhhhh..
first time tgk kak reen..cantiknyeee..comeylah..hehe..

Yan said...

so, boleh lah dapat yg baru utk raya nanti..

Sz said...

ahahaa...
pasni blh tepek byk muka k reen..
dah ada photog amatur! ;p

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum reen,

Semoga bahagia selalu bersama keluarga.

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

tak hape.........


dohet tengah manyak itew........



btw.... bile la nak gi tengok omah baru ahkak kan.....tibi pun dah besau tu.......hahah

nur easy said...

singgah kembali..

asal kena gayanya, mana2 outlet pun leh terjah..;)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Adinda Amy Sensei ;

Khabar Baik...

Amy senyap aje..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nurkass ;

huissh..
dari jauh jer tu kalau dekat berjerawat dan berkerut2 dah ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Yan ;

hehe..tengah mencari dan mengumpul ongkos ni Kak Yan.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sz ;

takmo ler..
malus ...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Ani @ Kunang-Kunang ;
Wa'alaikumussalam Kak.

InsyaAllah dan terima kasih.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nita @ M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L;


dohet kalau asyik guna pun habess lorrr..



sshh..
tak pernah citer kat sini lah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nur easy ;


terjah kena poket penuh !

;o)

Izan Ishak said...

lepak malam2 kat luar mmg best kan kak reen...


hehe...sume nak jadi potografer ye~

kaklong said...

wah abi pun dah pandai peace!..heheheeh!!!

kasihredha said...

terjah reen yg tak terjah...hihi

Yunus Badawi said...

bangku mcm tu saya takde jual pulak. Yg ada katil hehehe

Yunus Badawi said...

Kacau daunlah budak2 tu.

Bagi chancelah abi dan ibu dah berdua2an tu hehehe

Yunus Badawi said...

Tak habis lagi ke teh yg anis bagi tu? Lain kali bolehlah saya singgah BTP nak rasa teh tu.

Yunus Badawi said...

Kena komen banyak sikit sebab dah lama tak datang sini.

Tapi awak pun dah tak banyak buat n3 huhuhu

Insan Marhaen said...

lama tak singgah. bukan apa... hilang alamat rumah. nasib baik azrina ingat juga kat IM....

Miecyber said...

Alah bisa tegal biasa...

Shopping bayar pakai handphone

blackcardomompods said...

bab CSI tu yg susah tu..smpi nk jemur kain pun kena siasat!huhuhu...CSI tu sebenarnya ada penyakit hati.sb tu rajin sesgt buat extra job,baik suh CSI solat sunat byk2.hikhikhik..

Acik Erna said...

assalam reen..nak ambik gambar rupanya ye..
tak pe lama2 nanti..pandai la tu..
dah pandai nanti..ibu tak dapat dah..meti dia orang yang ambikkan gambar..

Hamizah said...

lama xsinggah kat sini..reen sihat?

daddyzkool said...

ada sahaja plan nak membelikan...hehe

Tie said...

Seronoknya dapat relax2 gitu, hehe....

ainnoraini said...

selamat malam reen...
harus kene beli baru tu...nak raye nnt banyak la ade jualan...

gadisBunga said...

boleh dipolish bakat mengambik gambo memasing ni. heheh!!!

cemomoi said...

kat bukit mewoh tu hooo beso kedei aksesori taman... duit je nak kena beso juga

Cik Ina Do do Cheng said...

sesekali aksi rocker ko reen.lepak kat rumah best gak kan.

ibuintan said...

ala Reen reki-reki takyah lama-lama..
pekenan je cakap ngan Abi

komfom dapat tu

azian said...

heheheh...
akak reen gambo cute laa....

DrSinga said...

mana HDR !!!
:P

Linky's Magical


ShoutMix chat widget