Wednesday, May 11, 2011

Mat Cool

..banyak cerita tapi tak tahu nak mula yang mana ..



kita layan  eskrim 'kesukaan' budak-budak kat lorong rumah  
termasuk anak-anak, ibu dan abah anak jugak



eskrim spesel ni !

hanya ada jual di moto dan lori eskrim "Mat Cool" aje..
jenuh carik di tesco..nan ado .



eskrim pisang


Note : boleh bernafas lega, selega-leganya lepas ni........ *harapnya lah..

31 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Reen...kat umah nie anka pompuan k.atie jer yg suka eskreem nie...klu dia blk mmg selalu lar beli..

kak long said...

kaklkong kool jer tunggu reen publish n3 baru...rindu nyaaa!!!
huhuhuuuu!!

dangarumbia said...

Kak tie tak pernah jumpa aiskerim ni... Kulitnya boleh makan tak?

bujal X said...

saya seminggu tunggu stok aiskrim tu sampai kat kedai depan rumah~tapi sampai la ni hampa~he~~

julietchun said...

sekarang ni ada yg kaler ijau, pisang muda agaknya :P

tasekM said...

budak MC pun suka.
ada lg satu perisa mangga, kan..?



.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

ei seronoknye... nak jugek!!

fyna said...

erk...sedap e eskem tue?





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com

amirah said...

eh, tak pernah nampak pun eskrim ni..

cemomoi said...

hari tengah panas ni, memang tak tahan kalo tengok eskem

Daddy Ziyyad said...

mat kool mat kool kawan ku...

~hahaha

eelobor said...

nampak cam berselera jer....

Zaitun said...

Kak Zai tak pernah makan aiskrim ni sebab tak pernah beli kat mat kool.

Hamizah said...

sedapnya..

Sz said...

ihikss...
saya baru beli kat peti eskrem kedai mesra petronas ada jual kak..

ooo blh bukak gitu ye..saya ngap je..tengok kat pembalut dia ada suh bukak gitu...ihihihihi

Kakzakie said...

Reen... betul ada aiskrim itu menggoda masa panas sekarang nie...

kasihredha said...

specialnya ice cream ni...akak tak pernah makan yg camgini. Kena cari ni.

Ati Masrif said...

canggih ais krim tu...

hanya ada di sana kot :)

DrSinga said...

ha ah !!
saya pernah try cari kar supermaket...nan ado!!

eskrim pisang.. kata anak2 saya

gee ryder said...

wahh menariknye eskrem tu...budak mesti suka ni!

kakngah said...

tetiap hari amik bebudak dr sekolah agama, mesti beli 3 + 1.
3 untuk anak 1 untuk mummy hihihi!!!

Cik Pah said...

what a cool icecream dari mat cool.. mmg cool lah..

wahida said...

aku pun suka eskem!! yeeehaaa!! tak padan ngan semput aku ni kan kak?

kak, ko bagi aku no fon ko kak, email kat sini:

arel_121205@yahoo.com

zaradgreat said...

alermak kak reen. arituh ada pegi kedai nampak aiskrim nih.tapi tak tau nape tak beli.

nih tengok kat blog kak reen terliur pulak. nak pegi beli!!!!

gadisBunga said...

yg kaler ijau pun sedap gak kak!

Yan said...

anak2 adalah org paling tau pasal ice cream ni.. mest tau yg latest

zulkbo said...

salam Reen..
betul ropa pisang
juga ye..he he

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Reen,

Pandai taukeh aiskrim tu pilih namakan

Mat Cool. Maksud 'Mat sejuk', tapi kalau dalam bahasa arah maksudnya 'Mat Makan'

Kunang-Kunang said...

'bahasa arab', sori silap taip

Epix's Daniel said...

Kulit pisang tu boleh makan tak? just curious... he he he

Kak Long Mawar Merah said...

Memang cool..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget