Thursday, July 14, 2011

BERSATU

Ahad lepas Sports Day Tadika Adiq
Dari Jumaat dia ingatkan
Bagi bekfes roti coklat & air kotak dutchlady aje
Registration pukul 8.30pagi.


Sports Day ni di Shah Alam Extreme Park, Sect 13.
4 Kindy dari Bkt Rahman Putra, Bukit Beruntung, Puncak Alam & Bdr Tasik Puteri bergabung sekali


Yang tak bestnya parents langsung takleh dekat dengan anak
Kena duk luar kawasan; ada 'guard' jaga tak bagi parents masuk.  :(



beratur sebelum marching


 

Marching
*pagar/net  ni mengganggu betul !*

Nyanyi lagu patriotik

*dua minggu sebelum tu asyik praktis aje kat rumah

susun AEIOU

Setiap sorang hanya main 3 games

*Disebabkan dek pagar/net & cikgu menghalang; dapat snap yang ini aje..

..rehat jap..

Acara ikat kaki


cepat ! cepat !


grooming..
kenmain lagi..




Adiq dan mineral

*kalau takde milo suam, air mineral aje yang dia nak..

beratur untuk penyampaian hadiah
*semua dapat

Adiq & Gudfren; Tasya
Hari-hari ada aje citer pasal kawan dia nih..
kejap baik, kejap gaduh



Siapa sangka si ensem Aril ni anak kawan blogger !


Note : Sangka kan tenet di rumah problem sejak dua hari lepas.... rupa-rupanya bila angkat tepon malam tadi suara tu berkata "service anda di hentikan sementara" ..sebab aku lupa bayar ! huahuahua.. Nampak nau dah tua.





Pagi ni bodek abi tolong pi TM bayarkan...
*taktik menyelamatkan poket sendiri.. hehehe

53 comments:

kaklong said...

bdk2 besa lamemang cam tu,kejap baik kejap gaduh...heheheh!

kakngah said...

ye la kak reen..
kalau parents dapat masuk.. parents yg over excited dari anak2 yg bersukan hihihi!!

kasihredha said...

tak kasi parents masuk takut parents yg tolong anak2..hihi
kena potong ke?

sayangsayangibu said...

seronok tengok anak kecik bersukan, alahai comel anak dara ni.

gadisBunga said...

rambut adiq menten cemtu ke sampai abis event? heheh~

wahida said...

eh, kelihatan anak ku di situ...hehe...

kak, aku belum hapdet lagi pasal sport day ni kak..ingat next week masuk citer ni...

suka dpt jumpa ko...nnt kita jumpa lagi yer...

Ms.Lilies said...

zara esok kak..
harap parents bleh dekat2

wahida said...

kak, nak mintak izin ni..aku nak amek gambar dlm blog ko ni..boleh?

KuNanGKuNanG said...

papa ngan mama xleh kacau ok..he3

jom join GA ni:
http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kaklong ;


baru diorang boleh ingat...
ye tak..?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakngah ;


hahaha...
sudah tentu !


*pasal dedulu tak dapek, kannn ?..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak kasihredha ;

bagi semangat sebenarnya kak..


A'ah lah kak. Temporary kena potong. Buat malu jek. Utiliti saya yg bayar tapi boleh terlupa pulak si TM ni.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

k'eja @ sayangsayangibu;


semua pun comel-comel dan kecik cemetot aje...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;


haha... mentennnnnn kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahida ;

haha si Aril ensem...

Boleh jek.Rasa tak puas borak. Abg aku nak cepat hari tu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi @ Ms.Lilies;


Kat Shah Alam gak ke Mi?
Mesti Zara pun bersemangat praktis kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahida ;

amik lah... no hal.

bak meh email ko; nanti aku emailkan yang mana ada gambar anak ko.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

KuNanGKuNanG ;


hehehe..

tengok boleh, kacau.. jangan.

Tie said...

Baru nak cakap bestnya jadi kanak2 riang, boleh main2 pastu makan2....


.
.
Mak aii...! Macam manalah Reen boleh lupa? Kak tie ni dah nak tahap nenek pun masih ingat lagi tau... ingat nak makan, ekekeke....

Ku Tak Sempurna said...

cikgu takut mak pak yg terlebih lompat. terlebih lari. kang berebut hadiah ngan ank plak


hihihi

Zurina said...

meriah...mti parents yg lebih2 lompatnya bg sokongan dr kejauhan...hehe

julietchun said...

nasib baik semua dapat hadiah, kalo tidak ada yg meraung :D

en_me said...

bukan ke selalu en_sowmi yg bayar.. ihiks

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Tie ;


adehh.. bil TM pun tak bukak lagi Kak Tie.



*tahan telinga kena bebel dek abg.
hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ku Tak Sempurna ;


ye lah tu kott...
pandai ko eyk..

;o)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Zurina ;


malu-malu kucing tau. ...
lompat ala-ala tak lompat aje..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

paling tak menahan stetmen kat bawah tu.....



ai tak tua hokey!!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

julietchun ;


dalam keta langsai.....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nita @ M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L ;


OH YA !!

teringat stetmen si Judy kata "u nampak muda 3 tahun "
yesyesyes...!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me ;


Bili Utiliti kita punya portion lah en_me tapi sooner or later kita nak mintak abg amik balik .

kena fikir cara.... hehehehe..

ana said...

tak best la ye xleh dekat ngan anak...tp ok gak buat mcm tu sbb tak nak anak rasa terganggu.

kang nnti kejap2 mak suruh pusing nak amik gambar masuk blog hehehehe

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

huhu...



yezza....so mcam rase baye2 kak jie je la...apakah??

wahida said...

yahuuu!! ko nak email gambar anak aku? bestnya...

ni email aku: arel_121205@yahoo.com

aku nak email gambar anak ko pun, aku segan kak, kamera aku cap ayam je kak, gambar pun nan hado...huhu...

Zaitun said...

Biasalah nama pun budak2,jangan orang tua pun ada yang bergaduh.

Extrem park tu dekat dengan rumah adik kak Zai.

blackcardomompods said...

Reen:: xsyoklh duk asing dgn budk.nk shoot pun susah:((.maybe safety reason or mybe ada budak yg mnja lbh nmpk mak kot.games dia tu teringt masa ank saya ada hari sukan kr primary school kt sana.sebijik mcm tu la games dia.bgus utk build up confident.

Sz said...

cam amoi la adiq tu...hehee

white rose said...

best betul join sukan dak2 tadika ni...

haha...

gelagat mereka sangat mencuitkan hati...

cheqna said...

hahahahaha
stok menyelamatkan poket sendiri tu yang besh =)

azieazah said...

Wahhh cerianya. Seronok tau tengok gelagat budak2 tadika ni. Dia orang lurus tulus jer buat semua games.

Zaman camni, Kak Azie dah lama tinggal..


Wordless Wednesday: Siaran Tertunda 13 Julai...

Cik SHiNJU said...

Elok la letak pagar cmtu..
Kalau idak kompem kReen merayu cikgu nak join acara ikat kaki tu..kihkih :P


Bokben yun dah oberlimit..nyampoh tol la..selow jek...Nk tukor DG sbb DG unlimited..

zulkbo said...

salam..
alahai..
comelnya..
kanak-kanak
berbaju merah..
:D


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH
DAN KOMEN DI BLOG SAYA
DAN JANGAN LUPA DATANG LAGI
www.zulkbo.com

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ana ;


haha... betullah..
yang jauh ni pun kejap2 panggil..

hihihi...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nita @ M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L



hahaha..

oh ! iyalahhhh...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wahida;

alahai.

ko nihh....

ada pun tak tau guna macam aku ni pun satu hal gak wahida.... huhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Zaitun ;


Setuju tu kak.Yang tua bila bergaduh, buruk pulak rupanya.. Yang kecik pulak, nampak comelnya.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

CT @ blackcardomompods ;


Rasanya bukan safety reason tapi $$ reason kott..

Diorang ada hire 2 profesional protographer so that nanti all the parents akan oda pix anak2 memasing.

Agaknya lah...

Past exp. anak2 yg lain ok aje bila parents dok tepi diorang.. Lain management lain cara..Kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sz;


moyang punya gen mari kat dia..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Dyla @ white rose ;


mencuit hati dah perut jugak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cheqna;

memang best !

hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Azieazah;


Betul tu kak.
Bersemangat jugak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yun @ Cik SHiNJU .


Kahkahkah... mau terkehel kaki ni..


Kat umah takde 3G coverage jadi BBand Celcom kReen xleh guna... huhuhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Bro Zul ;

jenuh nak mencari..
sama semuanya.. ;0)

Acik Erna said...

assalam reen..he he..tak pasal2 marah tenet ye..rupanya lupa..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget