Monday, July 4, 2011

Projek Baru ~ 3.7 @ 37

Dekat 2 tahun tapi  senyap aje
Sekejap rajin sekejap malas


"klik untuk look see-look see"


Sempena tarikh hari ni, 3.7
Aku  merajinkan diri
Untuk menghabiskan upload
Bagi projek terbaru aku



Aku memang pantang nampak baju utk anak-anak; terus jadi beli ... hihihi..
Dan sebelum ni aku sendiri beri atau terima clothes untuk anak-anak dari kakak-kakak & kawan.
Malu ?  Tak ahh.  Jimat sehh.


Bila tengok ramai yang menjual jadi aku pun nak join sekali.
Maknanya bila ramai yang menjual, mesti ada pembelinya... kan ?
Sebagai permulaan aku amik stok bundle dari USA
Proses asing dan mencuci aku buat sendiri..  huyaaaii
Biar wangi....... (@_@)



Cadangnya lepas ni nak ambil Brand New pulak
Mana tau lepas ni boleh tender resignation letter dan jadi SAHM.......... 


Kalau ada yang berminat untuk membeli baju bundle romper, jumper, shirt, dress for ur kiddos.
Semuanya  all the way from USA.
Dah siap cuci dari mesin basuh baru ituu !
Please feel free to jengok ke kedai aku tu eyk !
"FIZRIN SHOPPE ::FOR ALL ::MACAM-MACAM ADA::
Kalau terbekenan sila sms atau email



 

Note : aku suka tarikh ni.  3.7. @ 3Julai dan aku sudah 37. Tambah lagi setahun. Yang tak bestnya siangnya tak gi mana-mana.Tak sihat dek bulan mengambang...

38 comments:

Acik Erna said...

assalam reen..seronok meniaga online ye.sekarang ni memang ramai yang suka beli online reen..jimat masa dan tenaga..

Cik Ina Do do Cheng said...

baguslah tu reen berniaga tuk memajukan diri. berniaga online tak perlu sewa kedai, kat rumah je, masa tuk keluarga pun tak terjejas. semoga success ye.

cikpepel said...

jimat masa bli on9..tp xjimat duit...sebb suma pun rasa nk bli...huk3

kasihredha said...

happy birthday reen..
semoga bahagia di samping org2 tersayang :)

kasihredha said...

reen
sorang je ke pemenangnya?
soklan tak malu....hahahaha

Lovely Kitchen said...

happy birthday reen!!! moga sihat selalu, bahagia dan happy2 alwayz...muaaah muaaah

pssst : cantik no tu 3.7 = 37 ...hadiah dr mr hubby pun mesti secantik no tu kan...hihii

Ann Huda (Ate) said...

Ohhh..patutlah GB gila2 ngantar komen.

Ann Huda (Ate) said...

Ehh..birthday Reen ke? Bila?

Ann Huda (Ate) said...

Ate pun nak jadi mcm GB nak antor komen banyak2..manalah tau nasib sabut kan?

Ms.Lilies said...

kak reen...hepi besday na :)

nnt saya singgah kedai akak yek

Ann Huda (Ate) said...

"Ya Allah... limpahkanlah rahmat dan hidayah-Mu untuk hambaMu ini, jagalah dia selalu ya Rabb, seperti Engkau
menjaga siang dan malam Mu, terimalah semua kebaikannya dan berkahilah sisa usianya."

Ann Huda (Ate) said...

Happy Birthday Reen.

Ann Huda (Ate) said...

Ok..Ate nak pegi kedai Reen plak :D

Yanti Othman said...

happy besday reen.. moga panjang umur dan murah rezeki..

moga bisness suksess sentiasa, inshaAllah...

Cik SHiNJU said...

Happy Bornday kReen...
Semoga pjg umur,murah rezeki dan dirahmati ALLAH selalu...Amin...

suri solehah said...

hari ni bisday reen lah ye,...hepi bisday..rajin reen meniaga

Sz said...

selamat ulangtahun kak reen!
semakin hari semakin mudaaaaa :)

white rose said...

alamak...
sy sudah ketinggalan...
hilang terus dari top2 itu...

hahaha...

janji sy ngetop ye kak...

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran REEN. Moga terus sejahtera berbahagia selamanya.

Moga terus sukes dalam bisnes. Kak Azie pun pakai baju/seluar bundle tau. Yang orang kasi pun pakai jugak. Takda masalah.


KL Gangster: ulasan dan pandangan seorang bekas Kaki Wayang...

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Reen,

Semoga tercapai cita2

kakngah said...

selamat maju jaya...

k.reen,
kakngah selalu drop komen tp counter nama kakngah tu cam bengong jek.. kehkehkeh!!!

Hamizah said...

rajinnya reen..sempat lg bisnes ek?

nurkass said...

salam kak reen..
baru berkesempatan BW..maklumlah sabtu ahad cuti..hehe

owh..kak reen ada jual bundle ye..nanti gi terjah sana..

kakcik said...

Happy belated birthday Reen. Semoga apa yang Reen usahakan akan membuahkan hasil dan keuntungan. InsyaAllah. :)

Daddy Ziyyad said...

hepi besday!!!

banyak baju tu..boleh lah saya suruh my wife riki2 baju baby dalam tu :)

NM02 said...

hepi beday!!

wah, makin rancak berbisnes yek.. bagus... teruskan semoga berjaya

ana said...

wah dh jd bisneswoman ye...tahniah. hepi besday n gud luck!

cheqna said...

happy belated birthday kak rina...
moga segalanya dipermudahkan allah =)

secangkir madu merah said...

happy belated birthday Reen, semoga terus sukses dlm hidup.... ~ senyum ~

Ku Tak Sempurna said...

kita ada 4 org anak sedara.

yg terbaru, baru beberapa hari. hmmmm.. ada potensi utk berbelanja kat tmpt awak tu.

nanti kita pilih eh

Yunus Badawi said...

Slmt majujaya di dalam perniagaan. Mana tahu jadi tauke besar mengalahkan kamdar satu hari nanti.

Yunus Badawi said...

Malam ni bolehlah Abi bawa pergi dinner gantikan semalam yg tak dapat keluar tu.

noor said...

wah ada kedai kak rin lah..nanti nor jenguk2

Ati Masrif said...

salam reen,

dari semalam kita nak masuk FB
ingat nak wish ..tapi tak sempat lak

'Happy Birthday reen'
semoga mencapai apa jua yang
di cita dalam hidup di dunia
dan di akhirat :)

nanti free kita siggah kedai ye ...

daa...

Zaitun said...

Happy birthday buat Reen.

Semoga berjaya. Anak kak Zai pun ada mencadangkan supaya kak Zai jual barang on line.

Tie said...

Alaa... comel2 pakaian tu. Kak tie tak ada babylah Reen..

Ooo.... happy belated birthday buat Reen.

gadisBunga said...

nanti saya gi terjah!

en_me said...

hepi besday akak rin tewww.. ehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget