Saturday, July 23, 2011

SERAM.......

Jam 2.55 pagi
Layan TV sampai kebas 
Tahan mata berbekas


Sunyi
Sepi
Seram


Esok nak kerja
tapi
Wallet tertinggal dalam keta
yang 250km dari rumah


Adehhh...
Mintak-mintak pagi esok takde roadblock.



Note : Abi & anak-anak balik kampung malam tadi.

16 comments:

kaklong said...

nape reen tak ikut?

sunyi tak bila anak2 tak ada?
terasa sangat2 kan?

kasihredha said...

bukan seram tu reen...tp rindu
hihi

tasekM said...

MC je la yang...
ikut balik kampung...

:)



.

Cik Ina Do do Cheng said...

akak off kan komen, takut dia baca orang mengomen dia bunuh diri plak. akak bengang sangat dia suka duk kacau akak.kenapa jauh sangat keta ko.ooo suami ko bawak keta tu ye.

kakngah said...

baru lepas baca n3 haram jadah cik ina... memang haram jadah la...
eh! terkomen lak kat sini kekeke!!!

awat tak balik kampung sekali kak??

Kunang-Kunang said...

Reen tak balik sekali.

Mesti sunyi tinggal sorang diri.

Cik SHiNJU said...

kReen saja jek tggal wallet dlm keta kan?...sbb dengki x dpt ikut dorg balik kg makan duyan...kihkihkih gurau jer :P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kaklong,

kena keja.
ada hal kat ofis.

huhu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kasihredha;


hihihi..

si Adiq siap tanya saya masa saya tepon tengah malam tadi..

"ibu nangis tak ? "

bertuah betul... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tasekM ;

kalau boleh.
ada hal kat ofis ni.


lagipun balik kampung xplan. Ada hal jugak.... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik Ina Do do Cheng ;

sampai camtu sekali.. nak gak tengok blog dia kak...

email kat saya dia punya nama blog boleh kak ? nak jugak baca blog2 orang tak sihat cenggini... bolehhhhhh aaaaar.... ;)


Petang semalam naik keta suami gi Pasar Malam.Tu yang wallet tertinggal tu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Ani @ Kunang-Kunang;


Tak. Sekejap aje kak. Sekarang ni pun diorang on da way balik sini...

Petang ni ada hal lain pulak kat sini.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yun @ Cik SHiNJU,


huwaaaaa....
eh-eh...takpeeeee, sebab kat sana takde doyan punnn...


;o)

ainnoraini said...

belum pernah tinggal sorang2 mcm tu...takut jugakkannn...

Dearie Pearls said...

jauhnyeeeeeeeeeeeeeer...

Acik Erna said...

Reen..ccamana lah boleh tertinggal lam kete..
semua da kat situ..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget