Wednesday, December 8, 2010

Gembira Bila Dapat Lagi Tapi...

Alhamdulillah.
Hantar lima kali.
Hanya tiga kali dapat.
Duitnya sudah dapat tapi pagi ni baru terima suratnya.
Tapi kan....
Salah nama lah...
nama colleague aku tu..


Check kalau-kalau personal record tak masuk..
Lega ada dalam KRA/KPI 






Note :  kalaulah gaji salah masuk....



Till Now.



31 comments:

gadisBunga said...

wah...boleh kenyit2 mate ni...wink wink!

p/s: akak, mak kite tanya selalu beli ikan kat kuala selangor/tg karang tu kat area mana? dia nak gi beli

- GC - said...

nakkk!! kalo belanja org yg baru kawin, lg bagosss. haha.

Ms.Lilies said...

Wuuuuuu


Marila kita berdating
Ekekekke

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;

wink-wink-wink jugak..


nanti kReen email.
eh... apa email address GB?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

- GC - ;


errrr..rasanya perantin yg kena belanja lahh..

Pasal tak dapat makan nasi minyak ...


hehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi @ Ms.Lilies ;


mari ! mari !

heeeeeeeeee..

Alimaz-Kembara Terasing said...

merana badan kalau salah masuk gaji....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah tahniah..tahniah....
eh tapi apa tue nyek??? heehheheheheh maap la...xtaw..malu bertanya sesat jalan kan.. :P

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Alimaz-Kembara Terasing ;


segera serang HR kalau jadi camtu..


hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe ;

timaseh..


Itu Employee Suggestion Scheme.
Ada reward bg cadangan yg diterima oleh management. Dari RM25, RM50, RM75 dan RM100 menanti.


Cuba aje mana tau rezeki...

lagi pun Duit kann..

hehehe...

julietchun said...

kalo gaji salah masuk ada yg bukak pencak silat :D

kakcik said...

Oooo... kalau cadangan diterima dan dipersetujui pihak pengurusan, boleh dapat imbuhan, ya? Baguslah macam tu - sebagai galakan untuk memberi para pekerja. :)

Cik SHiNJU said...

Salam...
tgh kaya la ni kan?
banje keni rojes..lalala :S

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

julietchun ;


kReen yang pertama !

Queen said...

owh..akak..kenapa saya tgk akak santek dan kiut ni..ececcececcece

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcik ;

ya kak..

tapi tak ramai yang suka sebab kalau diterima cadangannya, kena pastikan apa yg dicadangkan tu dilakukan berserta dengan bukti sekali.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cik SHiNJU ;


boleh2..

tapi Sepang tu macam jawuuuuuh je....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Queen ;


hahahaha...

lagi-lagi dan lagi...


gerenti kita jumpa di steam-bot The Curve !

ibuintan said...

wah, masyuk lagi..leh soping ni

gadisBunga said...

akak, ni email add.

zie_143@yahoo.com

tengkiu! :D

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ibuintan;


hehehe...

macam tau-tau jer akak ni tapi on9 aje..

kak long said...

huhuuhu...!
nak titit...!
sian la kat tita nih....!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

GB,

nanti kReen email.


cuba tengok entri ni : "Lauk Segar"

eelobor said...

yang penting, duit nya dah dapat dulu, hihihi

tasekM said...

yu nampak lawa tau nari reen...!

he he.




.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak long ;

hahaha..


tita dah abishkan laa.. nanti tita banja lain eh..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

eelobor ;;


betul-betul-betul !

itu yang penting .

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tasekM ;

err..

bukan hari-hari ke ?


hahaha..

kak ina mail said...

akak pun kurang paham, tapi ko dah explain kat purple tadi.okeylah akak paham.tahniah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak ina mail ;


lupa lak kak.. sebab n3 sebelum-sebelum ni dulu pernah citer utk apa ESS tu..

DrSinga said...

email kat kita gak tempat kat kuala selangor tu!!

.
.
kalau income tax boss salah masuk kat kita camna??

Linky's Magical


ShoutMix chat widget