Friday, October 29, 2010

B.E.R.B.U.N.G.A.-.B.U.N.G.A. @. S.E.P.U.L.U.H. T.A.H.U.N....

*auto publish.


Hati berbunga-bunga..
Pejam celik pejam celik...
Dah pun 10 tahun usia perkahwinan aku dan Abi.
Alhamdulillah...Semoga hingga ke hujung nyawa.


Ketiga-tiga orang anak ni pun sekejap aje dah besar
Kena tambah ?hehehe.. Itu yang diminta oleh Abi dan emak...
Kena fikir dulu..
Masih ada 4 tahun lagi...



Teringat kenangan awal perkenalan dulu...
Alahai, tak malu sungguh aku ! Nak tau macam mana ?
Ada pada entri
HARI INI, TAHUN LEPAS


Tahun lepas aku beri
Ini pada Abi dan Abi beri Ini pada aku. Saja suka-suka.
Tahun ni tak plan lagi ... ada ke tak? nak beri ke tak?... Hadiah tu sebagai token aje ; apa yang paling penting.. ai.lap.u-u.lap.ai..








..kenangan 10 tahun lepas....

eei..selimnya aii..



selepas sepuluh tahun..

*huhu.. kembang sana sini.. (^_*)



.. Alhamdulillah..



Note : semoga kasih sayang berpanjangan.. amin.



Till Now.


35 comments:

kak long said...

kembang sana sini?

abi tetap sayang kan?

kak long said...

hepi enebeseri....!

kakcik said...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 10 buat Reen dan suami. Semoga berpanjangan kasih sayang kalian ke akhir hayat dengan diserikan kehadiran cahayamata yang soleh dan solehah, kesihatan yang baik, rezeki yang berkat dan kehidupan yang aman damai. Amin. :)

LiNda said...

Saya amin doa kakcik .

Reen,
tahniah !

Hisyam Muhibah said...

10 tahun penuh kenangan
pahit dna manis semua ditelan
membina keluarga lumrah kehidupan
lunaskan amanah diberi Tuhan

Biar susah senang bersama
adat resam keluarga bahagia
ucapan tahniah diucap disapa
agar kekal dirahmati selamanya



Terbaru di HM : Mendidik Anak Jangan Berdusta

My Little Diary said...

salam pagi jumaat,

semoga sampai syurga....


entry terbaru "berlari mengejar cinta"

kakngah said...

slmt ulangtahun...
semoga berkekalan selamanya..
amin..

somuffins said...

Amin..

Salam Azrina
Tahniah! Nice couple. Semoga kasih sayang berkekalan :-)

*Dah baca my komen kat entry Suka, kawan, glem n $$$?

akuanakpahang said...

Salam hari jumaat..semoga semuanya didlam keberkatannya jua amin.

nina syakina said...

wahh... congrats... hihi....
akak, anak akak comel2...

al-lavendari said...

tahniah atas aniversari yang ke 10. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ..

semakin bertambah anggun saya lihat.

Hamizah said...

hepi anniversary, reen..
mudah-mudahan kekal hingga ke hujung nyawa..

boleh tambah dua org lagi tu..

GaDis CoMeL said...

muka macam artis je masa kawin 10 thn lepas. hehe.

btw, hepi eniverseri!

GaDis CoMeL said...
This comment has been removed by the author.
zulkbo said...

salam..
"time fly"...
dah dapat 3 anugerah cinta..
tahniah...

ainnoraini said...

tak kisah la kembang sana sini pun...janji sihat dan ape yg penting hubby sayangkannn...

Queen said...

aammiinn...thanks kak kerana berikan saya kepercayaan..bahawa saya tak perlu sambutberia annivesary saya ini..

**ayat pujuk hati

Mama Nazhan said...

selamat ulangtahun perkahwinan... masih mentenmcm dulu dua2 nya... hehehe

Ms.Lilies said...

Hepi 1 dekad anniversary :)

Bahagia sentiasa bersama yg tersayang

elly said...

Selamat Ulangtahun Reen...

syamimi azmira said...

Happy annivesary buat Reen semoga berbahagia dan kekal hingga keakhir hayat.
kak Zai.

kak Erna said...

salam reen..selamat menyambut ulang tahun perkahwinan..
semoga berkekalan hingga kehujung nyawa..sempat bercucu cicit juga..

ibuintan said...

tahniah reen dan hubby.... semoga terus berbahagia dan dilimpahi kesihatan dan rezeki yang berterusan..

Tahniah

ckLah@xiiinam said...

Salam...samalah kita!

secangkir madu merah said...

semoga kasih syg berpanjangan..insyaAllah...
dulu kini dan selamanya....

HAPPY ANNIVERSARY

relevan said...

Hepi anibesari..arh sudah..kawan lupa bila tarikh anibesari kawan..ni tentu kalu akak tau kena pelangkong ..Haha!

kak wan said...

Bestnya boleh letak gambar kawin kat blog...
Epi aniversary ina..kejap je 10 tahun kan.Moga di panjangkan jodoh ,murah rezeki , kesihatan yang baik.

My Life My World said...

Selamat Aniberseri Rina ... akak terlewat ker ?
Soriiiiiiiiiii berloriiiiiiii yer/
Rina tak ada lah gemuk sangat. Cun bergetah melekat lagi apa ... hik hikhik

Insan Marhaen said...

celik pejam celik pejam usia perkahwinan IM dah 26 tahun...

insyaAllah, akan dipertahankan...

he..he.. kut kut la...

Benrauf 2.0 said...

happy anniversary. late wish. :)

cheqna said...

salam kak
moga kekal bahagia buat selamanya
amin..
tahniah ye =)

mier@merr said...

epi enibeseri kak n hubby :)'

kembang pun maseh santek laie..

Ku Tak Sempurna said...

menten je muka...
dr dulu smpi skrg....

.
.

botox eh..

hihihi.. jgn mare.. gurau je



happy anniversary

ferra said...

smoga kekal smpi bile2 aminnnn~

Eine Frau aus Botnang said...

Happy Anniversary Azrina & Husband. semoga berkekalan selamanya!! Cantek nya gambar masa kahwin tu, macam artis!!!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget